Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, Dalila_ napisał(a):

O bozeee nie odpowiem bo spamujemy

No to przerzucam do dycznika. Mam zakładkę dycznik, sobie otwieram i mam.

38 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A telefon jest średni do surfowania i szukania jakiegoś tematu w górze innych. Używasz? Wiesz że niewygodne? Jeez.

No właśnie nie – nie używam do pisania. Do pisania używam klawiatury. Jak muszę pisać na telefonie to używam klawiatury na BT, bo mnie szlag trafia z klawiaturą dotykową. Staram się używać rzeczy zgodnie z ich przeznaczeniem. Do pisania jest komputer i wygodna, w miarę duża klawiatura, a nie ta dotykowa abominacja.

39 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Co za chamstwo wciskać komuś kłamstwo do ust i jeszcze z taka pierdołą.

No manipulujesz Dalilko, manipulujesz. Co ja ci poradzę na to, że manipulujesz.

39 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie jesteś zablokowany, możesz dostać odpowiedź priv gdybyś chcial.

Po tym jak mnie przeczołgałaś wiadomo w jakim temacie odechciało mi się bliższych kontaktów, a takimi są kontakty na priv.

32 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Od mleka kot na szczęście nie zdechnie tylko moze mieć biegunki.

Ale to nie jest „tylko” biegunka. Zwierzę cierpi, odwadnia się. To jest wg ciebie OK?

32 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ogólnie zwierzęta są bardzo ważne, ale nie są ważniejsze od ludzi,

To zupełnie nie o to chodzi. Chodzi o to, żeby ich nie męczyć bez potrzeby.

33 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ogólnie takie nazwanie że jak ktoś dał (dał nie daje) kotu mleko to jest znęcanie nad zwierzęciem to jest spore nadużycie.

Dlatego powiedziałem, że postaram się tego słowa nie używać – bo wiem, że miałaś dobre intencje. Ale można mieć dobre intencje i czegoś nie wiedzieć, i to jest spoko, ale jak już się to wie i dalej się w to brnie, bo naukowcy to, bo tamto, i jeszcze takie prześmiewcze „ale to ty jesteś specjalistą od kotów to co ja będę :)” (nie pamiętam już i nie chce mi się szukać, z pamięci piszę), to już tak nie bardzo, wg mnie.

34 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Kojarzy mi się jak do dzieci niektórzy są nadopiekunczy aż do śmieszności to takie nazwanie rzeczy to też jest jak bycie nadopiekunczym do zwierzęcia.

Jakbyś celowo karmiła dziecko pokarmem, po którym dostaje sraczki, wiedziałabyś o tym, że dostaje tej sraczki, a mimo tego dalej dawałabyś ten pokarm, to byłoby to znęcanie się nad dzieckiem, nie uważasz?

34 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

I rozbawilo mnie tyle to zapewne przez to że mam nieco chlopski rozum inaczej postrzegam świat np twierdzę że ludzie są jednak wazniejsi niż zwierzęta choć to nasi kochani przyjaciele i świat jest lepszy dzięki nim 😊

Ja mam trochę inne zdanie – nie wszyscy ludzie są równi. Są ludzie, którzy są mi bliscy, i są tacy, którzy są daleko za moimi kotami. Ale to moje zdanie, nie każdy musi się z tym zgadzać i na nikim tego nie wymuszam.

35 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Bardzo mi smutno że nie potrafisz zrozumieć. Ja też wielu twoich poglądów nie zrozumiem 

Wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Doktor Indorno właśnie dzieci się dalej karmi mlekiem bo to potrzebne im, nawet że w 1 miesiącach tyle wydalają

Uważam że temat tego że dałam kotu mleko nie jest aż taki istotny i też co ja sama sądzę nie jest takie istotne. W ogóle nie jest istotne jaka jestem i jakie mam intencje jak jakiś indyczek ci wmawia kłamstwo manipulacje i Bóg wie co jeszcze. Nigdy nie widziałam żeby ktoś tu komuś pisał kłamiesz kiedy nie ma wiedzy na ten temat. Mega dziwne i mało bystre. A o tobie nie sądziłam że masz tak kruche ego że zwrócenie uwagi publiczne powoduje zawód i niechęć do jakiejś osoby. Również to że ktoś jest z Tobą w dobrej komitywie nie oznacza że nie wolno mu się tobie sprzeciwić czy upomnieć publicznie, bo nie może tracić swojego mózgu i popierać kogoś bezrefleksyjnie. Jeśli ktoś tak uważa to znowu, tak jak ze zwierzętami, coś ma nie pokolei w relacjach (taka tam diagnoza które Ty lubisz innym stawiać w necie:D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

@Doktor Indorno właśnie dzieci się dalej karmi mlekiem bo to potrzebne im, nawet że w 1 miesiącach tyle wydalają

Ale kot to nie dziecko…

Uważam że temat tego że dałam kotu mleko nie jest aż taki istotny i też co ja sama sądzę nie jest takie istotne.

To że dałaś nie jest, to że bezrefleksyjnie bronisz tej decyzji zamiast powiedzieć „ok, nie wiedziałam, będę dawać już wodę” jest.

W ogóle nie jest istotne jaka jestem i jakie mam intencje jak jakiś indyczek ci wmawia kłamstwo manipulacje i Bóg wie co jeszcze.

No bo manipulujesz w dyskusji, żeby ją wygrać, a nie żeby się porozumieć. Przecież to widać.

A o tobie nie sądziłam że masz tak kruche ego że zwrócenie uwagi publiczne powoduje zawód i niechęć do jakiejś osoby.

Tu nie chodzi o ego. Ale już mi się nie chce tego tłumaczyć, i tak odbijesz piłeczkę i nic nie przyjmiesz.

Również to że ktoś jest z Tobą w dobrej komitywie nie oznacza że nie wolno mu się tobie sprzeciwić czy upomnieć publicznie, bo nie może tracić swojego mózgu i popierać kogoś bezrefleksyjnie.

Nigdy tego nie powiedziałem – natomiast jeśli jakieś bydlę mnie na forum kopie, to ktoś, kto uważa się za osobę w jakiś sposób mi bliższą, mógłby nie kopać razem z nim. A jeśli kopie, to osobą bliższą nie będzie.

Jeśli ktoś tak uważa to znowu, tak jak ze zwierzętami, coś ma nie pokolei w relacjach (taka tam diagnoza które Ty lubisz innym stawiać w necie:D)

No to mam nie po kolei w relacjach.

6 godzin temu, brum.brum napisał(a):

@Dalila_ @Doktor Indor czy Wy w ogóle śpicie czasem? 

Razem? Nie.

53 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

My jesteśmy tak naprawdę jedna osobą A on to alter ego moje

Kiedyś było tak, jak mówisz. Miałem dwa konta na fb, jedno żeńskie, i sobie razem wierszyki pisaliśmy na grupach do siebie, w sensie ja i to konto. Tak żeby rozruszać nową grupę. Nawet screeny mam.

25 minut temu, brum.brum napisał(a):

A on o tym wie? :D 

Nie wie, tzw. bariera pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, brum.brum napisał(a):

Ale , że Dalila jest mistrzynią manipulacji? To poważne oskarżenie - do 3 lat puerdzenia w pasiaki :D

Nie no, mistrzynią to nie :D Do prawdziwej mistrzyni, jaką jest moja ex, to jej sporo brakuje. Tamta jest przede wszystkim piekielnie inteligentna i każdą manipulację ma dobrze przemyślaną, a Dalila pisze pod wpływem chwili. Ale próbuje.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Nie no, mistrzynią to nie :D Do prawdziwej mistrzyni, jaką jest moja ex, to jej sporo brakuje. Tamta jest przede wszystkim piekielnie inteligentna i każdą manipulację ma dobrze przemyślaną, a Dalila pisze pod wpływem chwili. Ale próbuje.

Ahahahha ja pierdole dobre

Weź już może zajmij się swoimi kotami i swoją dziewczyną, bo ja przecież manipuluje i wygrywam dyskusje (poważnie to dla Ciebie podchodzi pod dyskusję?! Może zarzuc tematem tej dyskusji bo ja go nie widze) A verinia Cię przeprosiła, Ty jej nie. W dodatku skończ już o tym ciągle gadać, wszyscy widzieli jak piszesz wstawki o tej osobie ale nie wymieniona z nazwiska to znaczy że rączki umyte tak? W dupie mam wszystko inne co robiła co mówiła bo nie o tym wtedy rozmawiałam, ta jedna rzecz do której się odniosłam od Ciebie była słaba i mogłam sobie o niej publicznie napisać nawet jakbyś był moim kurwa mężem albo dzieckiem. A to że u Ciebie nie ma krzty dojrzałości żeby przyznać tak robiłem tak jest dla mnie dużym szokiem 😮i wgl po co robisz sobie ze mnie wroga? serio chcesz żebym była tak nie miła że znikniesz z forum?

Niemila*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Weź już może zajmij się swoimi kotami i swoją dziewczyną, bo ja przecież manipuluje i wygrywam dyskusje (poważnie to dla Ciebie podchodzi pod dyskusję?! Może zarzuc tematem tej dyskusji bo ja go nie widze)

Na forum się dyskutuje, więc tak, jest to dyskusja.

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A verinia Cię przeprosiła, Ty jej nie.

Po pierwsze, ja nie mam jej za co przepraszać, ona mnie owszem. To ona zaczęła mnie obrażać, i to w najbardziej prymitywny sposób, bo nie była w stanie przyjąć moich poglądów. Nie wiem skąd założenie, że miałaby tu być jakakolwiek wzajemność. Gdy jedna osoba bije drugą to też każesz im się pogodzić, „nieważne kto zaczął”? Byłabyś super nauczycielką.

Po drugie, nie wierzę w szczerość jej przeprosin.

Po trzecie, nie chcę już rozmawiać o tej osobie. Była, zniknęła z forum, więc dla mnie temat jest zakończony. Miejmy nadzieję że otrzyma pomoc, jakiej potrzebuje – im dalej ode mnie, tym lepiej.

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

😮i wgl po co robisz sobie ze mnie wroga? serio chcesz żebym była tak nie miła że znikniesz z forum?

Zastanów się, co mówisz i do kogo, bo ja nie nazywam się Sensys.

Póki co mimo wszystko rozmawiam z tobą normalnie.

A co do mojego zniknięcia z forum, to zapewne nastąpi prędzej czy później niezależnie od ciebie i od tego, czy próbując zniszczyć kolejną osobę załapiesz bana. Więc możesz zacząć odliczać dni.

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Wiecie że to sprawa tylko między Wami? Sio na priv z tymi kłótniami

Między nami nie ma już żadnej sprawy, ale tak, nie chce mi się tego już kontynuować. Pewne rzeczy musiały zostać powiedziane. Nie zostaną przyjęte – nie mój problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Wiecie że to sprawa tylko między Wami? Sio na priv z tymi kłótniami

Jak widzisz indyk woli prowadzić swoją dyskusję publicznie XD myślę że będzie tak codziennie

5 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale kot to nie dziecko…

A Ty nie dorosly

To że dałaś nie jest, to że bezrefleksyjnie bronisz tej decyzji zamiast powiedzieć „ok, nie wiedziałam, będę dawać już wodę” jest.

Wtf ?? Już ci odpowiedziałam w poprzednim wątku gdzie zacząłeś dyskusję lub wyżej w tym. Napisałam że słyszałam o tym że kotom nie powinno się dawac mleka. Także jeśli chcesz się cieszyc że mi coś uświadomiłes no to nie zrobiłeś tego. Więc co jeszcze chcesz usłyszeć?

No bo manipulujesz w dyskusji, żeby ją wygrać, a nie żeby się porozumieć. Przecież to widać.

XD tak bo mi zależy żeby taka persona jak Ty przegrała ze mną dyskusje. Szczególnie chce wygrać dyskusję o mleku z osoba która ma fisia na punkcie kotów??? Gdzie tu logika. I przestań wmawiać mi manipulacje i kłamstwa bo to jest poniżej krytyki. Wiesz co widać po tym co Ty piszesz? Ze twoje kulturalne wypowiedzi nijak się mają do faktycznych intencji, bo takie insynuacje są śmieszne i do tego obraźliwe. Ale to dobrze że robisz co robisz, więcej ludzi będzie mogło sobie wyrobić opinie twojej osoby

6 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Tu nie chodzi o ego. Ale już mi się nie chce tego tłumaczyć, i tak odbijesz piłeczkę i nic nie przyjmiesz.

Chodzi o jakieś twoje pierdolenie 3 po 3 na temat sprawy z mlekiem sprzed kilku dni i sprawy że kłamie i manipuluje bo muszę wygrywać dyskusję, nie szkodzi że o mleku już wszystko powiedziałam 

6 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Nigdy tego nie powiedziałem – natomiast jeśli jakieś bydlę mnie na forum kopie, to ktoś, kto uważa się za osobę w jakiś sposób mi bliższą, mógłby nie kopać razem z nim. A jeśli kopie, to osobą bliższą nie będzie.

Skąd założenie ze uważam się za bliższą osobę? Dwa razy mówiłeś ze ten się sam obroni drugi się sam obroni rozumiem ze ta zasada nie dotyczy twojej osoby ? Mogłeś powiedzieć:( Za to bydlę powinieneś otrzymać reprymende. Obrzydliwe aż się rzygać chce. 

Godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

Na forum się dyskutuje, więc tak, jest to dyskusja.

Dyskusja musi mieć jakiś cel i temat. Jak widżisz cel w twoim zachowaniu to mi zapodaj go

Po pierwsze, ja nie mam jej za co przepraszać, ona mnie owszem. To ona zaczęła mnie obrażać, i to w najbardziej prymitywny sposób, bo nie była w stanie przyjąć moich poglądów. Nie wiem skąd założenie, że miałaby tu być jakakolwiek wzajemność. Gdy jedna osoba bije drugą to też każesz im się pogodzić, „nieważne kto zaczął”? Byłabyś super nauczycielką.

Hahahahh to liczy się tylko kto zaczął a co robią obie strony później już się nie liczy? XD Boże nie wierzę. Tak Ty byś był lepszym nauczycielem. Powiem Ci że potok obraźliwych wyzwisk bez pokrycia jest śmieszny, ale twoje pisanie o niej, mimo że pierwsze razy brałam z przymrużeniem oka, ale nie przestałes, dalej i dalej przy każdej okazji pisałeś w ten sposób, to jest najzwyczajniej mściwe i "z gory". Dlatego tak mnie to wkurwilo później bo dla mnie to bez porównania, ja bym się czuła jak trędowata, chciałeś by poczuła się jak trędowata? By inni sobie myśleli ale ten indyk ma rację i jest zabawny

Po drugie, nie wierzę w szczerość jej przeprosin.

To nie wierz. Fajnie że piszesz "jej" A nie " tego bydlęcia "

Po trzecie, nie chcę już rozmawiać o tej osobie. Była, zniknęła z forum, więc dla mnie temat jest zakończony. Miejmy nadzieję że otrzyma pomoc, jakiej potrzebuje – im dalej ode mnie, tym lepiej.

Miejmy nadzieję że pewnego dnia znajdziesz zdzblo w swoim oku

Zastanów się, co mówisz i do kogo, bo ja nie nazywam się Sensys.

Mówię do Ciebie. Robisz jakieś gównoburze bo śmiem mieć swoje zdanie i śmiałam publicznie uwagę zwrócić tobie

Póki co mimo wszystko rozmawiam z tobą normalnie.

Kłamiesz, manipulujesz, widzicie?? 

Między nami nie ma już żadnej sprawy, ale tak, nie chce mi się tego już kontynuować. Pewne rzeczy musiały zostać powiedziane. Nie zostaną przyjęte – nie mój problem.

Jakie musiały zostać powiedziane? To o tym mleku co mi powiedziales już kilka dni temu na priv? Czy jakieś insynuacje które miały mnie obrazic, i dlatego kolejny dzień powtarzasz się z tym mlekiem na ogólnym? Ja co zdradzę taka tajemnicę, że tak naprawdę świat ma większe problemy niż koty pijące mleko, a Ty nie masz, to ci powiem że masz fajne życie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, MicMic napisał(a):

O, to prawda. 

Chuja oboje mnie znacie a zarzut o manipulacje to wielka pomyłka

Ja jej nie bronię. Ty też nie rozumiesz? Indyk sam zaczął mnie obrażać, bo powiedziałam że jego wstawki są chujowe

To jest obrona Verinii?

Inaczej, wstaw zamiast verinii osobę X. To wstawki są chujowe i to jego wina, nieważne kogo dotyczą. Miałam prawo tak napisać do kurwy nędzy. A on mi jakieś gównoburze od kilku dni robi publiczne, jeszcze mnie oczernia, pisze że kłamie i manipuluje ciekawe gdzie może palcem w dupie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi