Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Doktor Indor napisał(a):

Nic, jako młody drób bardzo dobrze wpisuje się w tę rolę.

Tylko co ty masz w sobie z daddy skoro ani dzieci, ani alimentów a jedynie kocie kuwety?

Brzuch piwny czy kocią sierść na tureckim sweterku? 

No chyba że jesteś tak opiekuńczy jak Bubbles względem Conky'ego.

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Nic, jako młody drób bardzo dobrze wpisuje się w tę rolę.

Haha tak myślałam. Nieopierzone i naiwne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Tylko co ty masz w sobie z daddy skoro ani dzieci, ani alimentów a jedynie kocie kuwety?

No widzisz, jak ty mało widzisz 🙂

Brzuch piwny czy kocią sierść na tureckim sweterku? 

To nie jest brzuch od piwa. To jest brzuch DLA piwa.

A że nie piję…

No chyba że jesteś tak opiekuńczy jak Bubbles względem Conky'ego.

Powiem ci szczerze, że próbowałem oglądać ten serial, ale nie dałem rady. Pierwszego odcinka nie dokończyłem. Rzadko się tak zdarza. Więc nie wiem, jak Bubbles jest opiekuńczy względem Conky'ego.

Haha tak myślałam. Nieopierzone i naiwne.

A jednak ileś lat wytrzymało. Nie wiem nawet ile, musiałbym policzyć, ale więcej niż mniej.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Powiem ci szczerze, że próbowałem oglądać ten serial, ale nie dałem rady. Pierwszego odcinka nie dokończyłem. Rzadko się tak zdarza. Więc nie wiem, jak Bubbles jest opiekuńczy względem Conky'ego.

Też nie przebrnęłam. Ale są tam epickie momentu w różnych odcinkach.

7 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

To nie jest brzuch od piwa. To jest brzuch DLA piwa

Tak tylko luźno zgaduje. Jeśli zgadłam, to można też to nazwać kałdunem taktycznym. 

Indory mają rozbudowany tors, a nóżki - jak to u alkoamantów - cieniutkie. 

Btw, skoro czujesz się jak dumny daddy, a wszystkie dzieci nasze są - to spójrz na Luke'a Littlera - czy ten 18-latek budzi w tobie rodzicielskie uczucia? 

No nie wygląda na 18 lat. Ale dobry chłopak, rodzicom kupuje dom za wygraną kasę.

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

No nie gadaj, że trailer park boys nie oglądałeś

Próbowałem. Kot mi świadkiem, że próbowałem.

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Też nie przebrnęłam. Ale są tam epickie momentu w różnych odcinkach.

Nie dotarłem do nich :(

Tak tylko luźno zgaduje. Jeśli zgadłam, to można też to nazwać kałdunem taktycznym. 

Nie wiem czy zgadłaś. Raczej wyglądam normalnie. Shad mnie widział, to może powiedzieć. Albo Dalila.

Indory mają rozbudowany tors, a nóżki - jak to u alkoamantów - cieniutkie. 

Widziałaś kiedyś nogi sowy? @linka, pokaż koleżance nogi sowy.

O, linka też mnie widziała. Gruby chudy wsamraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Kiiiiiiittty kityy kity kity kityyy

No nie gadaj, że trailer park boys nie oglądałeś

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Nie wiem czy zgadłaś. Raczej wyglądam normalnie. Shad mnie widział, to może powiedzieć. Albo Dalila.

Bez detali, bo nie wnikam komu i w jakim stroju/ upierzeniu się pokazywałeś. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Jeśli wyglądacie jak ci dwaj z Heated Rivalry to kibicuje wam. Nie ma nic piękniejszego niż miłość dwóch świeżych adonisów z idealnymi proporcjami 🏹👨‍❤️‍👨

No i znów wychodzi na jaw mój brak obycia w świecie kultury :( Ale dziękujemy!

7 minut temu, shadow_no napisał(a):

To były Twoje?!

Patrz, nawet nie wiedziałeś, jak się ludzie mogą zmienić przez lata :D 

8 minut temu, shadow_no napisał(a):

Bo przez przypadek ktoś jednego zobaczył ale nie podzielił mojego zachwytu

Nie wie co traci :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A wy piszecie komentarze na poziomie o jakiś lustrach. Wy zobaczcie czy macie ścianę i czy twardsza od waszej głowy.

Dalilko moja najdroższa. Dwa tematy – nie piszę o nikim, ale mimo wszystko przenoszę do indycznika. Jak administracja uzna, żeby wywalić, to niech wywali.

Na pierwszego posta („po co piszesz że spamuje”) mogę odpowiedzieć ci na priv, jeśli sobie życzysz, bo widzisz jakie reakcje pewne słowa (a teraz też i osoby, konkretnie m.in. moja skromna indycza) wywołują. Jeśli nie życzysz to też napisz, to nie będę strzępił klawiaturki 🙂

Co do „wy”, mam ogromną prośbę (do ciebie, ale też potencjalnie do wszystkich innych, i myślę że wobec wszystkich innych) – jeśli piszesz do mnie, to pisz do mnie, a nie do „nas”, bo wtedy nie wiem, czy dana uwaga odnosi się do mnie, czy do kogoś innego, czy do mnie i do kogoś innego.

Tu jest to jasne, bo ja o lustrach nic nie pisałem, więc pozwolę sobie oszczędzić ścianę przed zabrudzeniem zawartością indyczej czaszki, ale to taka ogólna prośba na przyszłość, bo już drugi raz dziś się z tym spotkałem (pierwszy raz na discordzie, że niby dzisiaj też coś komuś „robili”, gdzie ja dzisiaj spałem, gdy coś było „robione”).

A ogólnie, żebym miał 25 lat mniej, i żebym nie lubił adminów, to bym dla zasady zgłaszał każdego posta, gdzie jestem obrażany, nazywany dnem intelektualnym, czy tam mentalnym, ale uważam, że jestem już za stary na takie przepychanki z jakimiś randomami i mogę lepiej spożytkować swój czas (a admini swój – zamiast z konieczności bawić się w przedszkolankę, bo ktoś do nich przybiega naskarżyć, bo mu łopatkę w piaskownicy zabrano).

Ogromna prośba, żeby nie oznaczać mnie już w tamtym temacie, jeśli nie będzie to dotyczyło LGBT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Dalilko moja najdroższa. Dwa tematy – nie piszę o nikim, ale mimo wszystko przenoszę do indycznika. Jak administracja uzna, żeby wywalić, to niech wywali.

Na pierwszego posta („po co piszesz że spamuje”) mogę odpowiedzieć ci na priv, jeśli sobie życzysz, bo widzisz jakie reakcje pewne słowa (a teraz też i osoby, konkretnie m.in. moja skromna indycza) wywołują. Jeśli nie życzysz to też napisz, to nie będę strzępił klawiaturki 🙂

Co do „wy”, mam ogromną prośbę (do ciebie, ale też potencjalnie do wszystkich innych, i myślę że wobec wszystkich innych) – jeśli piszesz do mnie, to pisz do mnie, a nie do „nas”, bo wtedy nie wiem, czy dana uwaga odnosi się do mnie, czy do kogoś innego, czy do mnie i do kogoś innego.

Tu jest to jasne, bo ja o lustrach nic nie pisałem, więc pozwolę sobie oszczędzić ścianę przed zabrudzeniem zawartością indyczej czaszki, ale to taka ogólna prośba na przyszłość, bo już drugi raz dziś się z tym spotkałem (pierwszy raz na discordzie, że niby dzisiaj też coś komuś „robili”, gdzie ja dzisiaj spałem, gdy coś było „robione”).

A ogólnie, żebym miał 25 lat mniej, i żebym nie lubił adminów, to bym dla zasady zgłaszał każdego posta, gdzie jestem obrażany, nazywany dnem intelektualnym, czy tam mentalnym, ale uważam, że jestem już za stary na takie przepychanki z jakimiś randomami i mogę lepiej spożytkować swój czas (a admini swój – zamiast z konieczności bawić się w przedszkolankę, bo ktoś do nich przybiega naskarżyć, bo mu łopatkę w piaskownicy zabrano).

Ogromna prośba, żeby nie oznaczać mnie już w tamtym temacie, jeśli nie będzie to dotyczyło LGBT.

Bardzo Cię przepraszam. Umknęło mi bo czytałam na części i nie po kolei. Zero mentalne czy jak to brzmiało, też nie ładne określenie i nie powinno się znaleźć!

No, że ściana było za mocne xD ale jak to ja

Nieladne*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi