Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Co to rigcz. To jakaś choroba twoja? @Doktor Indor

Tak, Dalilko. RiGCz to moja choroba. Jest szansa na zarażenie.

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Typowo jak u kobitki

Np chce faceta co mnie nie chce itd

Czy ty masz jakieś zainteresowania oprócz facetów? :D

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

@Kiusiuale to wina tylko i wyłącznie tych chłopów że płacą A nie zrobią testu. Chyba można zaskarżyć żonę w takiej sytuacji?

Pozwać cywilnie to można każdego o wszystko. Ja mogę cię pozwać za to, że naplułaś mi do zupy. A czy to będzie do obrony przed sądem, to jest zupełnie inna sprawa.

Faceci płacą na nieswoje dzieci, bo przegapili termin na zrzeczenie się ojcostwa, a dziecko w małżeństwie jest w domyśle męża, i nic nie można z tym zrobić, bo sąd kieruje się dobrem małoletniego.

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

No to już ich ryzyko, ja nie ufam ludziom w 100 procentach, możliwe że poprosilabym męża żeby zrobić test na dziecku gdyby było odwrotnie xd

Bez zaufania to tak trochę trudno związek zbudować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak, Dalilko. RiGCz to moja choroba. Jest szansa na zarażenie.

Czy ty masz jakieś zainteresowania oprócz facetów? :D

Pozwać cywilnie to można każdego o wszystko. Ja mogę cię pozwać za to, że naplułaś mi do zupy. A czy to będzie do obrony przed sądem, to jest zupełnie inna sprawa.

Faceci płacą na nieswoje dzieci, bo przegapili termin na zrzeczenie się ojcostwa, a dziecko w małżeństwie jest w domyśle męża, i nic nie można z tym zrobić, bo sąd kieruje się dobrem małoletniego.

Bez zaufania to tak trochę trudno związek zbudować.

Chcesz powiedzieć że nie ma prawa przymusic małżonka że chcesz mieć test wg prawa? Zanim będziesz utrzymywać np dziecko co podejrzewasz lub wiesz że jest nie twoje? 

A poza tym, chodziło mi o konkretnego faceta, nie o facetów

Lubisz mi wytykać takie swoje opinie na mój temat. Dobrze że mam twardą dupe i przetrwam-uje prawie wszystko kazde smutki małe i duże 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przecież wiem że wiesz, ale myślałam że do mnie pijesz że tak napisałam.

Nie, ja piję tylko do lustra.

I tym że wiem co to paruzja też mogę

To masz jeszcze parurę do kompletu.

To ja się chwalę znajomością z ojcem założycielem :D nie chce mu umniejszac :(

Dalilo błagam cię.

To co, myślicie że moje choroby psychiczne i złamane życie to wina pań opiekunek z wycieczek?

Myślę, że w przypadku takich zaburzeń, jak twoje, ciężko jest znaleźć jeden konkretny powód. Wszystko dołożyło swoją cegiełkę. Obrzydliwe babska ograniczały ci spokojne zrealizowanie tak naprawdę podstawowej potrzeby i stąd dodatkowa cegiełka do twojego ogródka.

4 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

ogolnie już dawno to zauwazylam, ale jako uchodźca z azylem nie chciałam OD RAZU wprowadzać swoich porządków 😃

E tam. To z buta trzeba wejść na dzień dobry, bo cię zakrzyczą.

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Chcesz powiedzieć że nie ma prawa przymusic małżonka że chcesz mieć test wg prawa? Zanim będziesz utrzymywać np dziecko co podejrzewasz lub wiesz że jest nie twoje? 

Małżonek decyduje o dziecku tak samo jak ty, więc może mu zrobić test… teoretycznie. Bo praktycznie to ojcowie są traktowani w instytucjach jak rodzice drugiej kategorii.

Nie wiem czy nie ma prawa. Aż tak się nie zagłębiałem. Ale pewnie jest. Tylko masz na to jakiś konkretny czas. Czas minie i pozamiatane, jesteś szczęśliwym tatełem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Wątpię że nie można podważyć ojcostwa przez całe życie bo mogą wyjść rzeczy o których nie było wiadomo.

Tak, np. rude będzie, facet całe życie myślał że to dlatego że mało bzykał i zardzewiałym pędzlem ten piękny obraz namalował, aż ktoś go uświadomi.

Zobacz tu: https://szukajradcy.pl/news/szokujace-przepisy-placisz-alimenty-na-cudze-dziecko

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

O co mnie blagasz. Napisałam tylko że zna mnie i opowiadałam o sikaniu :D

Nie ciągnij już (tego tematu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Kto jest tym szczęśliwcem?

W sensie kto założył to forum?

19 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak, np. rude będzie, facet całe życie myślał że to dlatego że mało bzykał i zardzewiałym pędzlem ten piękny obraz namalował, aż ktoś go uświadomi.

Zobacz tu: https://szukajradcy.pl/news/szokujace-przepisy-placisz-alimenty-na-cudze-dziecko

Nie ciągnij już (tego tematu).

Takie dwuznaczne komentarze Cię kręcą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi