Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, RefleXia napisał(a):

Jprl offtop można posprzątać. Od czego mamy zarząd. Niech się nie nudzi tylko sprząta. Od czegoś im tam chyba płaca. 

Są w porządku, to można przenieść do indycznika. Tym bardziej że indyka łatwo wziąć na pieniek i unieszkodliwić siekierą, więc nie chcę ryzykować bycia głównym daniem. A płacą to prawda. Z tego co wiem jedynie łzami i wyrzutami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Są w porządku, to można przenieść do indycznika. Tym bardziej że indyka łatwo wziąć na pieniek i unieszkodliwić siekierą, więc nie chcę ryzykować bycia głównym daniem. A płacą to prawda. Z tego co wiem jedynie łzami i wyrzutami :P

Nie wiem czy są porządku jeszcze. Za krótko tu jestem więc mogę się czepiać. Jak się przekonam do zarządu to może powiem dobre słowa. Za wcześnie...mnie tam rybka gdy piszę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@RefleXia ale modzi i admini robią to jako wolontariat, nie płacą im :D

OMG. To wszystko zależy od włodarzy. Bywają tacy co płacą po kilka stówek na miesiąc. Mam nadzieję, że są choć systematycznie doceniani za wkład, czas prywatny i zaangażowanie. Zwykle dziękuję i dostrzeżenie dużo robi. Gorzej jak tylko wymagania i zwracanie uwagi, podważanie decyzji. Kto by chciał robić za darmo i jeszcze być jebany. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, kamysto napisał(a):

w tym temacie jakaś zbiorowa terapia jest?

Psychoterapia, z naciskiem na psycho.

1 godzinę temu, RefleXia napisał(a):

Mam nadzieję, że są choć systematycznie doceniani za wkład, czas prywatny i zaangażowanie.

Oczywiście że są, wszyscy bardzo ich kochamy, a najlepszym co roku wysyłamy prezenty na święta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi