Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ot Usuwanie konta

Gość Purpurowy

Rekomendowane odpowiedzi

@shadow_no wyjaśnij znaczenie kartek i ich przełożenie na osty, bany itp 

Proszę o ogólne wyjaśnienie w odpowiednim wątku tak aby byli świadomi wszyscy użytkownicy.

To wprowadza  ład i prządek. Chyba, że gdzieś jest info to prosze o link ;)

@shadow_no proszę o info za co dostałam kartkę, gdzie złamałam regulamin?

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Nie ma to żadnego przełożenia "formalnego". To taka moja prywatna próba uświadomienia, że niektóre osoby notorycznie testują granicę obrażając się wzajemnie i daję sygnał, że to widzimy. Myślę, że te grafiki są na tyle intuicyjne, że już jest jasne wszystko

Gdzie obrażałam? 

Wiesz jeżeli  Sensys byłby na tyle inteligentny to by zrozumiał, że nie życzę sobie kontaktu 🤷 Nie ja jedna mam do niego uwagi a to już powinno dać do myślenia. 

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Nesia napisał(a):

Gdzie obrażałam? 

Wiesz jeżeli  Sensys byłby na tyle inteligentny to by zrozumiał, że nie życzę sobie kontaktu 🤷 Nie ja jedna mam do niego uwagi a to już powinno dać do myślenia. 

Nawet w tym cytacie go obrażasz.

Ja już powiedziałem wszystko wszystkim. Dziękuję za uwagę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki niby inteligentny człowiek, a nawet tego nie potrafi zauważyć, że wszędzie gdzie się da obraża. To tylko i wyłącznie o niej świadczy i tych osobach. 

Mają do mnie uwagi toksyczne osoby heh... jakie to zabawne każdy w miarę normalny człowiek by to miał gdzieś. Takie osoby powinny mieć zdecydowanie do siebie najwięcej uwag 😉

I tym kończę tutaj, mam nadzieję że nie będzie dalej tego ciągnąć i próbować obrażać. 

Edytowane przez Sensys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi