Skocz do zawartości
Nerwica.com

Semper fidelis .

Walczący z wilkami

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy skończyłem medytacje po przejściu wielu kilometrów dróżkami sanktuaryjnymi udałem się w strone wyjścia z obiektu i początkowo miałem zamiar skrecic w prawo w strone Łagiewnik ale jakaś dziwna metafizyczna siła nakazała mi pójść w lewo w strone Kurdwanowa .

Spojrzałem na telefon na czas bo chciałem wiedzieć jak długo się modliłem .

Była 20 . 23 .

Dotarłem do mostku nad potokiem i stanąłem przy balustradzie wpatrująć się w tafle wody zacząłem rozmyśląć o ciężkim położeniu naszej Ojczyzny szczególnie w kontekście tego iż kobiety Polskie nie przynoszą jej praktycznie żadnych korzyści a za to liczne straty .

Zapaliłem papierosa .

Usłyszałem kroki . On stanął obok mnie . Zapach wody kolońskiej sprowadzonej z Singapuru od razu nakierunkował moje myślenie na to iż to nie jest zwykły zjadacz chleba lecz ktoś kto pracuje dla służb . Gdybym miał broń to w tym momencie bym ją odbezpieczył .

- ,, Tak właśnie myśleliśmy że Cię tutaj spotkamy ‘’ – powiedział mężczyzna używając liczby mnogiej chodziaż ja słyszałem jedną parę butów .

- ,, ABW ? ‘’

- ,, FSB . ‘’

- ,, Niężle gadasz po Polsku . ‘’

- ,, To był kiedyś mój język ojczysty . ‘’

- ,, Przechrzta ? ‘’

- ,, Da . Poczestujesz fajką ? ‘’

- ,, Obawiam się że nie palimy tych samych . Mów z czym przychodzisz i spływaj . ‘’

- ,, Marcin jest robota do zrobienia i wiele kasy za nią do zarobienia . 30 milionów EURO dostaniesz w gotówce . Oczywiście dostaniesz też nową tożsamośc i bilet do wybranego kraju ameryki południowej . Wiemy że jesteś poważnym człowiekiem i traktujemy Cię poważnie . Zapalniki zadziałają z 3 godzinnym opóźnieniem tak że zdążysz dojechać do Pobiednika a tam awionetka zawiezie Cię do naszej Bratysławy . ‘’

- ,, Daj spokój . Ja już się w to nie bawię Sasza . Ten szpital to był wypadek przy pracy . A samochodu mi nie udowodnili . ‘’

- ,, A kwestie osobiste nie mają dla ciebie znaczenia ? Polska wyrządziła ci wiele krzywd . Te /cenzura/ nauczycielki , koleżanki z klasy inne kobiety . Marcin podłożysz ładunki pod symbol z którym identyfikują się wszyscy Polacy . Pod zamek Wawelski . ‘’

- ,, Wawel …. Dawno tam nie byłem …. Tak to były ostatnie /cenzura/ . Ale ja w dalszym ciągu uważam się za Polaka i wiesz co nie wiem czy znajdziecie frajera który wezmie tą robote ale zanim taki by podłożył ogien to musiałby załatwić mnie bo mi się taka opcja nie podoba . ‘’

- ,, Widzę że nasi informatorzy słusznie Cię opisali w portfolio które zostało zrobione zanim tu przyjechałem . Jesteś człowiekiem inteligentym , bystrym , odważnym lubiącym isc pod prąd . Idealnie pasujesz do tej i do każdej innej akcji . To mógłby być początek naszej współpracy . ‘’

- ,, Zapomnieli napisać że jestem nieprzekupny . Dam ci dobrą radę . Odejdz . ‘’

- ,, Spokojnie . Nie chciałem Cię urazić . Rozumiem . Masz prawo się cenić wyżej niż my Cię oceniamy . Co powiesz na 40 milionów EURO ? ‘’

- ,, Widzisz ten księżyc tam na wschodzie ? Tam hen gdzieś nad Podłeżem . Dalej jest Bochnia , Brzesko , Tarnów , Rzeszów , Przemyśl a 1000 km na wschód od granicy Ukrainskiej jest Wułhedar a raczej to co z niego zostało . Ale są też Kupiansk , Pokrowsk i wiele innych miast które będziecie musieli zdobywać zanim tu na dobre zagościcie . ‘’

- ,, Marcin , Chyba mi nie powiesz że …. To nie może być prawdą ! Czy Ty naprawdę chcesz ? Chcesz zaciągnąć się do Armii Ukrainskiej ? Przecież oni przegrywają !!!! ‘’

- ,, Może właśnie dlatego Iwan !!!!!! Może właśnie teraz jest tam na wschodzie potrzebny ktoś taki jak ja , kto ogarnie ten burdel i spuści wam porządny łomot !!!!!!!!!!!!!! ‘’

- ,, Będziesz walczył w obronie Europy ! W imię czego ? Nie widzisz co się dzieje i w Polsce i innych krajach UE ? Kobiety zamiast normalnie pracować pasożytują , tworzą sobie jakieś pasożytnicze kierunki studiów . W Rosji tego nie ma !!! ‘’

- ,, Coś ci powiem Wasyl . Nikt , żaden inny mężczyzna w Polsce nie odczuł na własnej skórze w takim stopniu jak ja chamstwa , głupoty i podłości kobiet . Ale tak długo jak będzie tu w kraju nad Wisła jedna porządna niewinna istota tej płci która wy wykorzystujecie to siania zamętu w sejmie na wiejskiej i na ulicach Warszawy podczas jakiś jebnietych marszów z parasolkami chodziąż jedyne co akurat pada to zdrowy rozsadek pod ciężarem ich racic to Polska Armia i Polscy mężczyzni będą z wami walczyć . Bedzimy z wami wlaczyć w Hajnówce , będziemy z wami walczyć pod Siemiatyczami , pod Giżyckiem i pod Nowym Lidzbarkiem Warminskim . A powiem ci jeszcze Sasza że ja znam taką dziewczynę i właśnie do niej idę . I nie próbuj mnie powstrzymać bo żle się to dla ciebie skończy . ‘’

- ,, W następny piątek mam spotkanie w jednej z restauracji Berlinskich z Alice Wiedel . Nie mówiłem ci jeszcze o tym ale to spalenie zamku ma być sygnałem dla wojsk stojących na Białorusi i w obwodzie . Putin już podjął decyzje . Po Ukrainie nastepna ma być Polska . Szykuje się V rozbiór . ‘’

- ,, Komu przypadnie Kraków ? ‘’

- ,, Miedzy innymi o tym będę rozmawiał z Wiedel . ‘’

Pierwszy i ostatni raz spojrzałem na mężczyznę mówiącego ze wschodnim akcentem .

Był starannie ogolony tak jakby właśnie wyszedł z łazienki jednego z hoteli Krakowskich . Miał na sobie nienagannie ułożony garnitur i krawat . Włosy nad czołem miał zażelowane i postawione do tyłu . Cechą charakterystyczną było to że pomimo iż było już ciemno na oczach miał przeciwsłoneczne okulary .

- ,, Wiec masz mi do zaoferowania 50 mionów EURO w zamian za spalenie Zamku Wawelskiego …… ‘’

- ,, Wydawało mi się że mówimy o 40 ? ‘’

Moją odpowiedzią było milczenie .

- ,, 45 ? ‘’

Zaciągnełem się szlugiem .

- ,, O.K , O.K . Niech będzie 50 . ‘’

- ,, No wiec posłuchaj mnie uważnie i lepiej będzie dla ciebie jeśli zrobisz tak jak ci powiem . Ja od ciebie tych pieniędzy NIE WEZME. Zamku Wawelskiego ani żadnego innego NIE PODPALĘ . Za to ty w poniedziałek bo jutro i  w niedzielę banki są zamknięte pojedziesz na róg Wielickiej i Dworcowej do placówki Aliora . Spotkasz się tam z Moniką Serafin . I za te 50 milionów stworzysz 3 fundacje . Jedna na rzecz leczenia żołnierzy płeniaćych służbe na granicy z Białorusią , Druga renowacji kopców Krakowskich i rozpoczecią prac przygotowawczych budowy kopca dziewczyny którą kocham . Trzecia co by tam jeszcze można zrobić dobrego dla mojej umiłowanej ojczyzny ? Te dziwki Polki się puszczają na prawo i lewo i potem zachodzą w ciąże . Dobra . Wybudujesz sieć domów dla samotnej matki wychowującej dziecko z placówkami na początek w Suchej Beskidzkiej , Limanowej , Nowym Sączu , Jaśle , Gorlicach , Krempnej i Grybowie . ‘’

- ,, A jak nie starczy ? ‘’

- ,, Powiesz Monice jedno słowo . Słowo klucz . To jest umówione hasło . To hasło to DEBET . Ona wtedy dorzuci ile trzeba z jednego z moich dwóch kont które mam w tej placówce . ‘’

- ,, Zrozumiałem . Hasło DEBIL . ‘’

- ,, Nie , nie DEBIL . DEBET . Dobry Boże coraz gorszych agentów na mnie nasyłają …. ‘’

- ,, Marcin powiedz czy ta Monika …. Czy to jest ta dziewczyna do której teraz idziesz ? Czy to jest ta ostatnia porżadna dziewczyna w Polsce z powodu której Polska armia będzie walczyć pomimo olbrzymiej dysproporcji sił ? ‘’

- ,, Nie to nie ona …. Imienia tej dziewczyny nie zdradzę ci NIGDY !!!!! ‘’

Kątem oka zobaczyłem jak spod szkiełka przyciemnianego okulara agenta FSB spływa łezka .

Cały czas patrzyłem na księżyc zaiweszony na wschodzie . Moim przemyśleniom towarzyszył odgłos kroków oddalającego się powoli wroga . Kroki ustały zatrzymał się i obrócił . Byłem gotowy na wszystko . Również na to że wpakuje mi w plecy kilka kulek . Podchodziłem do tego ze spokojem bo ja swoje odwaliłem . Zrobiłem dla mojej umiłowanej ojczyzny tyle ile mógł zrobić jeden człowiek . Uchroniłem Wawel . Powołałem fundacje . Rozpocząłem prace nad nowym kopcem . No i te domy dla samotnej matki . Ale zamiast strzałów usłyszałem błagalny głos wroga który powoli cedził przez zaciśnięte żeby :

- ,, Marcin . Ostatni raz spróbuje . 100 milionów EURO …… ‘’

- ,, Sssssssssssssssssssssspierdalaj …… ‘’

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi