Skocz do zawartości
Nerwica.com

ze względu na liczne naruszenia regulaminu forum - proszą o interwencję

Przemek_Leniak

Rekomendowane odpowiedzi

w wątku 

pojawiło się dwu naruszających regulamin trolli @Kiusiu i @kokeshi 
wychwalających zabijanie i do niego wzywających co narusza § 4 pkt 1 regulaminu w zakresie pochwalania popełniania przestępstw jak również § 7 pkt 7 ust 6 regulaminu
równocześnie wspomniani trolle dopuszczają się regularnie jawnego nawoływania do nienawiści na tle różnic narodowościowych
konsekwentnie również naruszają przepisy regulamninu dotyczące 
wulgaryzmów, treści obraźliwych, obscenicznych, naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne i zasady kultury osobistej

ich wkład w dyskusję nie wykracza poza treści stricte propagandowe i wywoływanie niepotrzebnej kłótni

Z powyższych względów proszę o interwencję administrację forum @Redakcja_nerwica @abcZdrowie @Illi @shadow_no

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Przemek_Leniak napisał(a):

równocześnie wspomniani trolle dopuszczają się regularnie jawnego nawoływania do nienawiści na tle różnic narodowościowych

Przestań kłamać. Coś sobie uroiłeś albo źle zrozumiałeś, dopowiedziałeś sobie coś.

Jesteś naprawdę obrzydliwym typem. Sam powinieneś stać się obiektem interwencji. Najpierw jesteś obcesowy, a później bezczelnie domagasz się interwencji wobec tych, którzy po prostu wyrażają swoje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

@Przemek_Leniak proszę o powściągliwość w używaniu słowa troll. Za obrazę użytkowników też jest punkt regulaminu forum. 

Administracja przyjrzy się wpisom. Proszę o cierpliwość i zakończenie niepotrzebnej dyskusji.

ok
prosze jednak powaznie zwrócić uwagę na problem przestrzegania regulaminu
tu piszą jednak ludzie chorzy w specyficzny sposób
to nie jest dobre miejsce na wychwalanie morderstw i wzywanie do nich
nie prawdaż?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Przemek_Leniak napisał(a):

ok
prosze jednak powaznie zwrócić uwagę na problem przestrzegania regulaminu
tu piszą jednak ludzie chorzy w specyficzny sposób
to nie jest dobre miejsce na wychwalanie morderstw i wzywanie do nich
nie prawdaż?

Zawsze poważnie podchodzimy i z pewnością obiektywnie. Proszę wziąć pod uwagę, że ekipa forum ma własne życie i zajmie się analizą w dogodnym czasie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Zawsze poważnie podchodzimy i z pewnością obiektywnie. Proszę wziąć pod uwagę, że ekipa forum ma własne życie i zajmie się analizą w dogodnym czasie. 

nie twierdzę że jest inaczej

a proszę o powagę i poważne podejście do sprawy właśnie
zanim jednakże komuś stanie się krzywda z powodu niedogodnego czasu dla administracji forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, kokeshi napisał(a):

z wątku "Wojna" został usunięty wpis @Przemek_Leniak który udostępniam. Cytaty z niego nadal są w innych postach. Chciałem dołączyć do widomości pdf, ale pojawia się błąd w wysyłaniu pliku.

Żaden wpis nie został usunięty. Tymczasowo został ukryty ze względu na zgłoszenie. Dla administracji jest widoczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jak @kokeshi czuję się pomówiony i zniesławiony przez @Przemek_Leniak z powodu jego stwierdzeń na temat tego, co jego zdaniem propaguję i wychwalam.

To, co on robi, to manipulowanie cudzymi wypowiedziami, zmienianie ich sensu i znaczenia oraz pomijanie kontekstu. Do tego np. sofizmat rozszerzenia.

I uważam, że m.in. z tego powodu @Przemek_Leniak działa na forum naprawdę destrukcyjnie. A przynajmniej na użytkowników, którzy się z nim nie zgadzają. Już pomijając jego mocno obcesowy styl wypowiedzi, cynizm i wywyższanie się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się też nie podoba Twój styl wypowiedzi @Kiusiu . Załóż sobie swój pokój jak ja i dyskutuj w nim w takim tonie ile chcesz, choć tam też trzeba z umiarem.

@Przemek_Leniak jestem bardzo miłym, inteligentnym użytkownikiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Przemek_Leniak napisał(a):

nie twierdzę że jest inaczej

a proszę o powagę i poważne podejście do sprawy właśnie
zanim jednakże komuś stanie się krzywda z powodu niedogodnego czasu dla administracji forum

Nie widzę zagrożenia dla użytkowników tym bardziej, że nie otrzymuje żadnych sygnałów. Proszę nie demonizować sytuacji!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Mnie się też nie podoba Twój styl wypowiedzi @Kiusiu . Załóż sobie swój pokój jak ja i dyskutuj w nim w takim tonie ile chcesz, choć tam też trzeba z umiarem.

@Przemek_Leniak jestem bardzo miłym, inteligentnym użytkownikiem. 

ech dzięki - przyznam że się w końcu zdenerwowałem
ale cóż życie jest pełne takich sytuacji
panów sobie zablokowałem i mam nadzieję że na podobnych nie trafię przez jakiś czas
temat w sumie zamknięty chyba z sensem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.