Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wierzysz w kosmitów?

Verinia

Rekomendowane odpowiedzi

Malo o tym myślę, w sumie nie mam zdania, mogą być jak i nie być. Na pewno mnóstwo dowodów jakie ludzie przedstawiają, że coś niby kosmici zrobili to tak naprawdę ludzie. Jakieś akcje ze śladami w zbożu. Latajace spodki, z dzisiejszą techniką to mogą być drony, balony szpiegowskie inne takie różne. Ale jak ktoś obali i wyjdzie ze nie wiadomo co to było, to ciekawe. Ale chyba jednak jestem zbyt dużym sceptykiem, by wierzyć w ufo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby jedna gwiazda była wielkości ziarenka piasku toby uzbierała się kula o wiele większa od naszej ziemi. A wiecie przecie że gwiazda to jest słońce, takie samo jak nasze słonce. Licząc ile jest gwiazd, słońc we wszechświecie jest baaardzo duże prawdopodobieństwo że istniej druga taka ziemia jak nasza na której jest życie. Tylko na jakim stadium rozwoju jest tam życie, może jest tam życie w stadium rozwoju dinozaurów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skupilam się mocno na kwestii odwiedzania ziemi. W całym wszechświecie to myślę że też są. Na marsie odkryli już lód, i jakieś bakterie XD czy coś. Niedługo człowiek ma też marsa kolonizowac choć średnio widzę chętnych do życia w kapsułach jakiś. Póki co nawet na księżyc nie ma lotów. oj zjechalam z tematu. A jeszcze, to ma sens z tym marsem, bo  kiedyś zrobi się na Ziemii za gorąco szybciej niż tam? Nie wiem tak mieszam info jakieś zasłyszane, niech mnie poprawi ktoś kto wie. W kosmosie najciekawsze są czarne dziury które wciągają i znikasz i gdzie Cię wypluwa, moze niszczy... też ciekawe jest to że jakby lustro ustawić to światło zanim doleci do niego, to jak odpowiednio by daleko to by się zobaczylo zdarzenia przeszłe. Taka anegdota-metafora 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi