Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Mic43 napisał(a):

W normalnym świecie, współczuję ci tej twojej bańki w takim razie. /cenzura/owo musi ci być. 

Myślę że to kwestia pokoleń możliwe. Zetki nie nabyły za dużo ograniczeń 😛 wyraz buntu wobec świata? Co w takim razie było z hippisami? Itp. Itd. Jak dla mnie ludzie dzielą się względnie pół po pół, jeden będzie próbował pewnych rzeczy, inny nie. Na pewno ten co próbuje to nie jest mniejszość 

Ale myśl że twój świat jest NORMALNYM jeśli ci z tym lepiej :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym, znów masz genialne teksty że komuś musi być /cenzura/owo xddd i znów ja Cię krytykuje wszędzie. Jak możesz to nie cytuj mnie bez absolutnie palących konieczności, bo po co inni mają czytać te żenue?

1 minutę temu, little angel napisał(a):

jego świat to twój świat, jak i mój, jest tylko jeden świat i to my nim jesteśmy

z Bogiem :angel:

Prawda 😘😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

😭😭😭 nie mogę znaleźć w profilu opcji ignoruj, ktoś mi napiszę gdzie to jest?

Ja się dość wycierpie i jeszcze czuje się bullyingowana 😡😡😡 xd 

rozwijasz swój profil po prawej i wybierasz opcję Ignorowani użytkownicy, tam wpisujesz nick Michaela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozwijasz swój profil po prawej i wybierasz opcję Ignorowani użytkownicy, tam wpisujesz nick Michaela

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Konto...ignorowani użytkownicy. 

A dziękuję, szukałam w profilu czyims. Na tel mam nadzieję łatwo się doda bo nie używam kompa. Dziękuję 😘

ewentualnie wchodzisz w swój profil -> Ustawienia konta -> Przegląd -> po prawej Ignorowaniu użytkownicy w Inne ustawienia

nie ma się co denerwować, nie przyjmuj tego do serca 

💞

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Ktoś cię zastrasza? 🤬😡 Możesz zgłosić PW. 

Haha nie po prostu mam niski próg cierpliwości. Nie lubię kwaśnych wymianek na forum, a sama tak robię przez to. Dziękuję za troskę💞 modzi są tu jak opiekunowie 

Znalazłam, ja jestem devil angel

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Mic43 napisał(a):

@Dalila_ jak już pisałem wielokrotnie, jak się ma cięty język, to trzeba liczyć się z tym, że ktoś się zrewanżuje.

Ty masz szczególnie cięty. Rewanż rewanżem ale unikamy takich sytuacji. Lepiej nie przesadzać.  Ignor nie jest chyba przyjemny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Ty masz szczególnie cięty. Rewanż rewanżem ale unikamy takich sytuacji. Lepiej nie przesadzać.  Ignor nie jest chyba przyjemny...

Ja już dodawałem do ignorowanych, ale nie robię z siebie biednej, małej dziewczynki na forum. A na priv takie gówna pisze, bo wie, że może. Tutaj się hamuje. Ble. 

11 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Ty masz szczególnie cięty

Nie uważam tak 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze napisze ze specjalnie pytam gdzie jest jakaś opcja. Jestem mało bystra z komputerów, mój mózg wgl okropnie chodzi, przykro mi że Iszdi nie wrócił do swojego wątku. Ostatnio jak mi się zrobiło przykro na forum to napisałam że papa na amen. Wróciłam bo jestem niekonsekwentna, z rok na pewno mnie nie było. Teraz też mi się zrobiło przykro, więc nie wiem, biedna płacząca dziewczynka ze słabo działającym mózgiem, może też znów zrobi przerwe 

💞💞💞 serduszka dla wszystkich 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Już mi nie jest przykro Xd przykre bo mam problem kiedy ktoś myśli że robie coś specjalnie a tak nie jest i nie da się tego w żaden sposób udowodnić. Bezsilność to uczucie które jest zawsze ze mną, poza błogim dzieciństwem

Co masz na myśli konkretnie, że specjalnie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Mic43 napisał(a):

Ja już dodawałem do ignorowanych, ale nie robię z siebie biednej, małej dziewczynki na forum. A na priv takie gówna pisze, bo wie, że może. Tutaj się hamuje. Ble. 

Nie oceniamy i nie dewluujemy odczuć innych. Bez prywatnych wycieczek bo tutaj już naruszasz regulamin. 

A przede wszystkim warto pamiętać o tym:

Wyciąg z regulaminu forum:

Cytat

zawierających treści, które mogą doprowadzić do pogorszenia zdrowia lub zagrożenia życia innej osoby

@Dalila_ wrzuć do ignorowanych i nie kontynuuj jeżeli to dla Ciebie niekomfortowe. 

Szanujemy własny dobrostan...nie wszyscy muszą się lubić i zgadzać na forum ale przestrzeń jest dla wszystkich.

Jeżeli wpisy będą kontynuowane rozdam nagrody..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nie oceniamy i nie dewluujemy odczuć innych. Bez prywatnych wycieczek bo tutaj już naruszasz regulamin. 

A przede wszystkim warto pamiętać o tym:

Wyciąg z regulaminu forum:

@Dalila_ wrzuć do ignorowanych i nie kontynuuj jeżeli to dla Ciebie niekomfortowe. 

Szanujemy własny dobrostan...nie wszyscy muszą się lubić i zgadzać na forum ale przestrzeń jest dla wszystkich.

Szkoda, że się mnie uczepiłaś, no ale nieważne - może coś osobistego rezonuje.

Ja ją lubię, współczuję jej. Kiedyś nawet łzę uroniłem z jej powodu 🙂Ale też strasznie mnie denerwuje momentami. Ok ja już kończę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Mic43 napisał(a):

Szkoda, że się mnie uczepiłaś, no ale nieważne - może coś osobistego rezonuje.

Ja ją lubię, współczuję jej. Kiedyś nawet łzę uroniłem z jej powodu 🙂Ale też strasznie mnie denerwuje momentami. Ok ja już kończę. 

Jeszcze jeden wpis i kolejna nagroda. Nie doszukuj się czegoś czego nie ma. Jestem tutaj obserwatorem 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Verinia napisał(a):

Ej, ja nie widzę nic nieodpowiedniego, co napisał @Mic43. Uwzięliście się na niego. @Dalila_ gorsze rzeczy pisze czasem.

Tutaj nie ma pola do dyskusji. Przypominam, że ostrzegałam...

Dlatego każdy kolejny wpis postronny też będzie pt. rozdajemy nagrody.

35 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi