Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

widzisz ilu slow nie znasz i chcesz mnie uczyc jezyka polskiego :D

nie pamiietam tego ale kudłaty nazywam tego amanta nimfy bo jak byla ta draka i wrzycali swoje zdjecie nago to on mial kudlaty brzuch w umywalce jak robil selfiaczka w lustrze lazienki :D

on jeste jednym z tych pisiorow ktorzy zawsze sie o polityke wyklocaja 

moze zle  to ujalem po prostu na brzuchu mial wiecej wlosów niz na glowie :D

Ja cie mogę uczyc polskiego ty mnie ewentualnie małopolskiego;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

nie pamiietam tego ale kudłaty nazywam tego amanta nimfy bo jak byla ta draka i wrzycali swoje zdjecie nago to on mial kudlaty brzuch w umywalce jak robil selfiaczka w lustrze lazienki :D

on jeste jednym z tych pisiorow ktorzy zawsze sie o polityke wyklocaja 

Wystarczy że elcia sobie przypomniała 😄 ja nie wiem kto to jest kojarzę jego wypowiedzi z tematów leżaka/ o leżaku i właśnie z tamtej propozycji na którą elcia zareagowała tak entuzjastycznie.😄

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Fedrować to chyba branżowe gornicze okreslenie nie jestem pewna czy gwarowe.😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, ironella napisał(a):

Kto pyta nie błądzi😄 wolę zapytać zamiast zgadywać i krazyc w kółko. Przecież to tylko pytanie a ze niezreczne to wiem ale obowiązku odpowiedzi nie ma w sumie to  nawet nie liczyłam ze dostane odpowiedź.

W tamtym momencie moje zgłoszenie chęci posiadania takiej foty było tylko i wyłącznie z ciekawości, no ale nie z ciekawosci jakiego ma .... tylko tego czy blefuje czy jednak nie.

Bo to nie był jeden z tych incelo/praviko/przegrywów tylko właśnie nick który od kąd pamiętam pisał zawsze na temat, merytorycznie i pierwszy raz rzucił tekst o zdjęciu swojego przyrodzenia, do boni akurat to napisał.

No a ja dla jaj napisałam że ja chcę bo byłam na 99,99% pewna że żartuje. xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

to nie malopolski bo tu nie ma kopalni 

fedruje wegiel zapytaj czata co znaczy

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

W tamtym momencie moje zgłoszenie chęci posiadania takiej foty było tylko i wyłącznie z ciekawości, no ale nie z ciekawosci jakiego ma .... tylko tego czy blefuje czy jednak nie.

Bo to nie był jeden z tych incelo/praviko/przegrywów tylko właśnie nick który od kąd pamiętam pisał zawsze na temat, merytorycznie i pierwszy raz rzucił tekst o zdjęciu swojego przyrodzenia, do boni akurat to napisał.

sugerujesz ze chlop chory ktory wrzuca gole zdjecia jakiejs kafeterianki bo sie dowiedzial ze nie mial na nia wylacznosci i wysylala tez innym jest normalny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

sugerujesz ze chlop chory ktory wrzuca gole zdjecia jakiejs kafeterianki bo sie dowiedzial ze nie mial na nia wylacznosci i wysylala tez innym jest normalny ?

A ja nie o tamtym, ten o którym ty mówisz to miał nick ToBezZnaczenia i wywalał foty nimfy już kawał czasu temu, ja mówię o zupełnie kimś innym i sytuacja miała miejsce 2-3 miesiące temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Elciaa napisał(a):

Kurde serio każdy nieincel cie ciekawi? No ale dobra niech będzie że połączyło was wspolne poczucie humoru i ponaglałas go dla jaj;)

11 minut temu, Elciaa napisał(a):

A ja nie o tamtym, ten o którym ty mówisz to miał nick ToBezZnaczenia i wywalał foty nimfy już kawał czasu temu, ja mówię o zupełnie kimś innym i sytuacja miała miejsce 2-3 miesiące temu.

Z tego co zrozumiałam libed uważa że to ten sam typ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 5.10.2025 o 21:09, Melodiaa napisał(a):

Archiwa są dostępne dla wszystkich...wystarczy poprzerzucac wątki i doszukać się z 2014 roku 😝 Zdradzę, że miałam większe oczekiwania 🤣

Nie uznaje metryki. Bardziej wiek duchowy za mną przemawia. Chyba nie idzie u mnie to w parze 😀🤔

Podoba się mnie ta moderacja xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, Elciaa napisał(a):

ja kudlatym nazywam tamtego wlasnie dawida 

10 minut temu, Muchos potatos napisał(a):

Podoba się mnie ta moderacja xD

co tam ? fedrujesz ze cie tyle nie bylo ? czy tesciowi remont robisz :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 5.10.2025 o 17:08, babba napisał(a):

Jako były moderator i admin tu i tam,  rozumiem pewne kwestie.

Jako użytkownik, jestem otwarta na rozmowy o wszystkim i niczym z każdym, kto tego chce.  Wystarczy odrobina chęci po obu stronach.

Kilka osób stąd poznałam na innych forach ogólnotematycznych, gdzie nikt nie wiedział o ich chorobie. 

Można? Można 😉

🤣 pasuje do niego 😜

🤣🤣🤣🤣 

To sobie pogadałyśmy 😜 

Bywa że szybciej mówię niż myślę, to niezwykła rzadkość ale się zdarza🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@Krejzi1 dobrze mieć podlotka zapisanego do biblioteki. Kazałam sobie przynieść nowego dla mnie "Feblika" Musierowicz. 

Ooo. Ja jakies 5 lat temu przeczytałam wszystkie od poczatku. Ale te najnowsze już słabe 🫤 te mcdusie itd. Najbardziej lubie te początkowe, maja klimat 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Muchos potatos napisał(a):

Cześć

przyszedłem się pochwalić że se kupiłem nowy obiektyw filmowy

i nowy aparat 

oczekuję atencji

Cześć muchos właśnie widziałam ze sie wdałeś w jakies inby bez nas na wątki o marudach:)

Gratuluje ja sie niestety na tym nie znam ale będziesz więcej focil?:) 

Ps jakie masz do polecenia miejscowki fajne w trojmiescie ?:) glownie Gdańsk. Ogolnie jakies fajne rzeczy + żarcie / kluby/bary? 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Cześć muchos właśnie widziałam ze sie wdałeś w jakies inby bez nas na wątki o marudach:)

Gratuluje ja sie niestety na tym nie znam ale będziesz więcej focil?:) 

Ps jakie masz do polecenia miejscowki fajne w trojmiescie ?:) glownie Gdańsk. Ogolnie jakies fajne rzeczy + żarcie / kluby/bary? 😃

ale tera czy na lato

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi