Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, babba napisał(a):

Przepraszam bardzo.  Ja śmigam po niektórych tematach. Trochę muzyki, trochę zabawy. Zaznaczyłam swoje "istnienie".  Czytam też na wyrywki to i owo. W wielu przypadkach zabranie głosu byłoby nietaktem.  

A ja się doczepiłem tylko i wyłącznie do słownictwa ("my was"), nie do głosowania (ono nie jest obowiązkowe). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dryagan napisał(a):

A ja się doczepiłem tylko i wyłącznie do słownictwa ("my was"), nie do głosowania (ono nie jest obowiązkowe). 

Dobrze zrobiłeś.  Bo wy nas,  nie zaakceptowaliście. Nie integrujecie się z nami.  Nie mam o to pretensji,  widocznie jesteśmy nieciekawi. Trudno rozwinąć skrzydła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dryagan napisał(a):

Zdecydowaliście się na bycie częścią społeczności Nerwica.com, więc nie rozumiem podziałów "my" - "wy". Nie twórzmy sztucznych podziałów, getta nie są wskazane 🙂 

Ciekawy post w kontekscie tego w jakim stylu nas ‚przyjęliście’;) jakimi słowami itd. konkretnie ty bo Melodii i jeszcze inna dziewczyny modki nie tyczy sie mój komentarz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, babba napisał(a):

Dobrze zrobiłeś.  Bo wy nas,  nie zaakceptowaliście. Nie integrujecie się z nami.  Nie mam o to pretensji,  widocznie jesteśmy nieciekawi. Trudno rozwinąć skrzydła.

Nie twórzmy podziałów bo nikomu i niczemu to nie służy. Nikt nikogo nie wygonił. Jesteście, jest temat precelkowy i jeszcze ma pinezkę jak zauważono ;) Wpadliście grupą..trzeba było ogarnąć sytuację i myślę, że powoli mamy klarowną sytuację. Czyż nie wpadły tutaj dwa obozy z kafe? Zaproszenie do udziału w konkursie też jest sygnałem pozytywnym. Do tego zgłoszenia do konkursu też od was wypłynęły ;) A tarcia były, są i będą między ludźmi jak na każdym forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nie twórzmy podziałów bo nikomu i niczemu to nie służy. Nikt nikogo nie wygonił. Jesteście, jest temat precelkowy i jeszcze ma pinezkę jak zauważono ;) Wpadliście grupą..trzeba było ogarnąć sytuację i myślę, że powoli mamy klarowną sytuację. Czyż nie wpadły tutaj dwa obozy z kafe? Zaproszenie do udziału w konkursie też jest sygnałem pozytywnym. Do tego zgłoszenia do konkursu też od was wypłynęły ;) A tarcia były, są i będą między ludźmi jak na każdym forum.

Nie możecie nas wygonić, bo forum nie jest prywatne. Tu może pisać każdy, kto nie łamie rażąco regulaminu. 

Chodzi o to, że wszystkich  z kafe wrzuciliście do jednego worka. To nie było miłe.  Oczywiście nie wszyscy się zachowali wobec nas nietaktownie. 

Za siebie mogą powiedzieć śmiało- 

Nie przyszłam tu rozwalać systemu 🙂  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, babba napisał(a):

Chodzi o to, że wszystkich  z kafe wrzuciliście do jednego worka. To nie było miłe. 

Punkt widzenia zależy od punktu widzenia. Oczywiście część grupy z kafe przyszła nas testować i sprawdzać czy jako wspólna grupa z wp.pl tak samo funkcjonujemy. To też nie było miłe ;) Szybko wyszło, że nie. Mamy swoje zasady. Moderatorzy i administratorzy byli tutaj wieloletnimi użytkownikami. Powiedzmy  sobie szczerze, jako forum o profilu psychologicznym nie zamierzamy żyć tym co było a to co jest teraz. To należy do przeszłości, której zmienić się nie da. Tak więc warto docenić obecną sytuację i że wszyscy odnaleźliśmy się..tak mi się wytaję 🙂

Miłego użytkowania forum i więcej zrozumienia 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Punkt widzenia zależy od punktu widzenia. Oczywiście część grupy z kafe przyszła nas testować i sprawdzać czy jako wspólna grupa z wp.pl tak samo funkcjonujemy. To też nie było miłe ;) Szybko wyszło, że nie. Mamy swoje zasady. Moderatorzy i administratorzy byli tutaj wieloletnimi użytkownikami. Powiedzmy  sobie szczerze, jako forum o profilu psychologicznym nie zamierzamy żyć tym co było a to co jest teraz. To należy do przeszłości, której zmienić się nie da. Tak więc warto docenić obecną sytuację i że wszyscy odnaleźliśmy się..tak mi się wytaję 🙂

Miłego użytkowania forum i więcej zrozumienia 🙂 

Jako były moderator i admin tu i tam,  rozumiem pewne kwestie.

Jako użytkownik, jestem otwarta na rozmowy o wszystkim i niczym z każdym, kto tego chce.  Wystarczy odrobina chęci po obu stronach.

Kilka osób stąd poznałam na innych forach ogólnotematycznych, gdzie nikt nie wiedział o ich chorobie. 

Można? Można 😉

34 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

😁zagłosowałam 😀

dawajcie precle glosujcie na libeda 😀 i mała mi 😜(można 2 glosy) 😀

Jedna z nominowanych person znasz 😀

🤣 pasuje do niego 😜

32 minuty temu, Miaina napisał(a):

Nie szkodzi, ja już teraz też🤣

🤣🤣🤣🤣 

To sobie pogadałyśmy 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi