Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Hpv ma RÓŻNE PODTYPY i jest ich nieznana do końca liczba bo cały czas mutują ale wysokoonkogennych potwierdzonych poki co  jest ok.16

no taki juz swiat jest, duzo zyjatek tu zyje, ludzie zyja i umieraja, ludzie ludzi robia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ona powtarza bzdury z katoportali dla id.iotów wystarczy wkleić fragementy tego co wkleiłą i już wiadomo skad ma

dam jej nowa idolkę 

Cytat

Kay Allison "Kate" Shemirani ma 60 lat, czworo dzieci, jest rozwódką. W Wielkiej Brytanii jest najbardziej znana z promowania teorii spiskowych. To ona, zdaniem jej synów, odwiodła córkę od chemioterapii i aplikowała jej lewatywy z kawy. Paloma zmarła, miała 23 lata, bracia dziś oskarżają matkę.

ta baba byla guru brytyjsk,micvh antyszczepow w covidzie ale po tym jak zab,ila wlasna córke to nie wiem czy nadal jest

12 minut temu, nihil666 napisał(a):

hpv ma 80% populacji

bo ciemni ludzie sie nie szczepia 

w australi juz praktycnzie wyeliminowano hpv bo szczepia od ponad 15 lat 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale na Kafe tak mowila albo nie zaprzeczyła. Teraz tez nie zaprzeczyła jak pisałam do niej Greta. Zawsze tak myslalam bo wydawało mi sie ze sama sie przyznala. 

A od kiedy to Greta bierze udział w dyskusjach naukowych? Nie ten content, nie ten styl wypowiedzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A od kiedy to Greta bierze udział w dyskusjach naukowych? Nie ten content, nie ten styl wypowiedzi. 

Jestem na 90proc pewna ze sama sie przedstawiła na Kafe;)

poza tym to nie dyskusja naukowa a podważająca naukę 😃

18 minut temu, nihil666 napisał(a):

no taki juz swiat jest, duzo zyjatek tu zyje, ludzie zyja i umieraja, ludzie ludzi robia.

No taki jest świat nie bardzo wiem co twoj wpis miał wnieść do tej konkretnie dyskusji?

25 minut temu, libed napisał(a):

ona powtarza bzdury z katoportali dla id.iotów wystarczy wkleić fragementy tego co wkleiłą i już wiadomo skad ma

dam jej nowa idolkę 

ta baba byla guru brytyjsk,micvh antyszczepow w covidzie ale po tym jak zab,ila wlasna córke to nie wiem czy nadal jest

bo ciemni ludzie sie nie szczepia 

w australi juz praktycnzie wyeliminowano hpv bo szczepia od ponad 15 lat 

To co wkleiła o tamponach to jest akurat sporo w tym prawdy ale nie do końca rozumiem jak te fakty o tamponach maja sie do hpv i jego wpływie na raka. To nie jest zaden dowod za ani przeciw tylko coś pobocznego. To jakby napisać ze chipsy paprykowe powodują raka wiec na pewno nie hpv.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, libed napisał(a):

nie to ze powoduje jakis stan zapalny nie znaczy ze powoduja raka szyjki 

ona uwaza ze od tego jest rak a nie od hpv 

Tak ja rozumiem po prostu wkleiła tekst x w złym kontekscie = manipulacja 

tak jak napisałam, fakt ze w tamponach są jakies szkodliwe substancje w zaden sposób nie wpływa na fakt ze hpv powoduje raka szyjki macicy. To tak jakby powiedziec ze teflon powoduje raka i wkleić info o teflonie jako argument ze hpv nie powoduje raka. Sama info nie jest błędna ale kontekst i brak logiki wypowiedzi tak 

34 minuty temu, Miaina napisał(a):

Początek linka - ‚ratujmy Nasze dzieci’ wcale a wcale nie sugeruje szurskiej propagandy;)

czyli gov pubmed who niet, ‚ratujmy nasze dzieci’ jedyne słuszne zrodlo ;)

jesteś porzadnie zmanipulowana i nie umiesz przesiewać źródeł 

Ps rozumiem ze ratujmy dzieci to to jedyne niesponsorowane zrodlo? Pytanie retoryczne 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Spojrzałam na to zrodlo - tekst jest antyszczepionkowy a nie podważający fakt ze to hpv powoduje tego raka.

musisz uporządkować wiedze.

Dobrze, zostawię coś jeszcze.

Nie będę Ci zaśmiecać tematu ale warto przyjrzeć się historii firmy produkującej te szczepionki.

Biała księga szczepień hpv _tez ciekawy dokument.

No i lekarz :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Miaina napisał(a):

Dobrze, zostawię coś jeszcze.

Nie będę Ci zaśmiecać tematu ale warto przyjrzeć się historii firmy produkującej te szczepionki.

Biała księga szczepień hpv _tez ciekawy dokument.

No i lekarz :

Masz racje, nie wklejaj tutaj szurskich tresci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Miaina napisał(a):

Zostawię Wam :

nie musisz po tym co napisalas jasno widac co masz w glowie, wiec wiadomo bylo ze jakis link poleci ze stron typu wifi powoduje covid albo szczepionka na covid powdouje cale zlo tego swiata.

piora wam mozgi od 5 lat nowy kosciol niedowiarkow szczepionkowych powstal i trzepie kase na polmozgach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Miaina napisał(a):

Okej ; ) Miło był baj!

Nie było miło ale każde miejsce żeby wyprostować mity które łykasz w jakichś szemranych odmętach internetu czy nie wiem jakiego miejsca dobre:) jako odtrutka i na chwile refleksji czy to co serwuje mi ktos czy alegorytm na pewno jest prawda a może jednak ktos próbuje  zrobić mnie w wala:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi