Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Malowany_ napisał(a):

200 😝

O kurde cenisz się.

a tak odnośnie dzisiejszych rozkmin o niechęci do pracy wywaleniu jaj, kurwach itd, to mi się przypomniało jak kiedyś z byłym łaziliśmy oglądaliśmy różne budynki takie wypasione różne domy w zajebistej dzielnicy itd i chcieliśmy takie mieć i zastanawialiśmy się jak to zrobić. Padło takie- może zaczniemy dawać dupy w dubaju 🤣ale stwierdziliśmy że już chyba za starzy i kokosow z tego nie będzie na takich staruchach i na następny dzień poszliśmy do pracy.

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

U mnie to jest w takim razie niekończące się szaleństwo, bo pierwszego siwego włosa znalazłam już chyba w liceum.

🤣

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

O kurde cenisz się.

a tak odnośnie dzisiejszych rozkmin o niechęci do pracy wywaleniu jaj, kurwach itd, to mi się przypomniało jak kiedyś z byłym łaziliśmy oglądaliśmy różne budynki takie wypasione różne domy w zajebistej dzielnicy itd i chcieliśmy takie mieć i zastanawialiśmy się jak to zrobić. Padło takie- może zaczniemy dawać dupy w dubaju 🤣ale stwierdziliśmy że już chyba za starzy i kokosow z tego nie będzie i na następny dzień poszliśmy do pracy.

I jaki efekt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

O kurde cenisz się.

a tak odnośnie dzisiejszych rozkmin o niechęci do pracy wywaleniu jaj, kurwach itd, to mi się przypomniało jak kiedyś z byłym łaziliśmy oglądaliśmy różne budynki takie wypasione różne domy w zajebistej dzielnicy itd i chcieliśmy takie mieć i zastanawialiśmy się jak to zrobić. Padło takie- może zaczniemy dawać dupy w dubaju 🤣ale stwierdziliśmy że już chyba za starzy i kokosow z tego nie będzie i na następny dzień poszliśmy do pracy.

Możesz zostać burdelmamą, to chyba nawet bardziej dochodowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Młynarska bladość, celulit, rozmiar uda jak młoda foka.

Bladość chyba nie pasuje do Grażyny 😜 

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

I jaki efekt?

Połowa sukcesu 🤣

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Możesz zostać burdelmamą, to chyba nawet bardziej dochodowe.

Nie pomyślałam 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze mi się cytat z borewicza skojarzył jak był z sierżant Olszańska na jakimś pokazie mody, ona wzdychała za futrami że nikt na to sobie nie może pozwolić, a borewicz na to że to nie kwestia że nikt, tylko zawód maja parszywy, ale sa takie panie w mieście, które maja różne fatałaszki, tylko one sa niekoniecznie pracujące głową 😀

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, lily was here napisał(a):

Ja

Ale chodzi ci że teraz? Nawet chyba tak 

Nie, tak ogólnie. Szukam ofiar losu, które cierpią w dni płodne na bezsenność. Taki objaw opisują osoby z PMDD, ale ja nie mam czegoś takiego. Melatonina wtedy nie pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie, tak ogólnie. Szukam ofiar losu, które cierpią w dni płodne na bezsenność. Taki objaw opisują osoby z PMDD, ale ja nie mam czegoś takiego. Melatonina wtedy nie pomaga.

Nie to ja nie mam takich objawów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ile osób ile będzie różnych objawów PMDD. Przy leczeniu PMDD stosuje się antydepresanty (fluoksetynę najczęściej bo wtedy ją można brać 1x w tygodniu przez jej długi okres półtrwania). Melatonina brana przez kilka dni tylko a później przerwane branie nic nie da. 

Edytowane przez Noire Panthere

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi