Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Pierwszy raz mi śliwki urosły na młodym drzewku. Max 20 sztuk, ale piękne, dorodne fioletowe. To se pojadłam... W każdej śliwie po dwa robole 😭

Węgierka? W rodzinnym domu mieliśmy śliwki to też bywały te robale. Ale dziwne bo to w ostatnich latach tak. Dawniej były normalne do jedzenia nawet bez patrzenia do środka. Jakaś zaraza przyszła :<

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, lily was here napisał(a):

Co do reszty nerwiczan - sorry za wklejanie tego syfu. To był jednak kiepski pomysł z perspektywy czasu ze tu przyleźliśmy. Wybaczcie 

Też mnie mocno zdziwiło, że się bawisz w takie rzeczy i te pstryczki w stronę dziewczyny, która stąd odeszła nie były potrzebne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 godzin temu, libed napisał(a):

te dane sa niezmieniane od poczatku jak przeszli na invision czyli jakies 7 lat ci ktorzy moderuja nie są tam uwzględnieni nawet. pewnie wstydzą się przyznać :D nie ma ich na tej liscie o ktorej piszesz. 

ktorys z tych admminow zyje, ale juz nie pamietam ktory  bo mu na priv raz wyslalem blad techniczny, ktory zauwazylem i na ktory nawet jakas latka byla na tym forum na invision i mi dal bana za to zgloszenie :D

Pamiętasz moderatora Wawruszko? 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

A podobno najbardziej kulturalni przyszli 😄

Jak ty przyszedłeś sie zaczelo 😜 

7 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Też mnie mocno zdziwiło, że się bawisz w takie rzeczy i te pstryczki w stronę dziewczyny, która stąd odeszła nie były potrzebne. 

Przecież ja zawsze mam pstryczki zupełnie nie wiem co cie dziwi nie będę tu tworzyć jakiejś alternatywnej postaci.

8 minut temu, Elciaa napisał(a):

Pamiętasz moderatora Wawruszko? 🤣

Nazwa brzmi jakby rzecz działa sie w 1983 a on miał przyciemniane brunatne okulary 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, shadow_no napisał(a):

Węgierka? W rodzinnym domu mieliśmy śliwki to też bywały te robale. Ale dziwne bo to w ostatnich latach tak. Dawniej były normalne do jedzenia nawet bez patrzenia do środka. Jakaś zaraza przyszła :<

Węgierki są mniejsze. Niestety nie pamiętam co to za odmiana. Mam jeszcze żółtą ulenę, która też pierwszy raz dała kilka owoców.  Trzeba będzie jednak pryskać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

Jak ty przyszedłeś sie zaczelo 😜 

Przecież ja zawsze mam pstryczki zupełnie nie wiem co cie dziwi nie będę tu tworzyć jakiejś alternatywnej postaci.

Ale jej tutaj nie ma, więc pytam się po co to?

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

To ten co naciagnął moszne na słoik, Miałam gdzieś filmik

Ela, opanuj się 😣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Do kogo i o co? Tutaj mam strefę wyciszenia, a jak chcę się rzucać gufnem to idę na kafe, bo tam mam idealne warunki i amatorów 💩 też nie brakuje.

To forum, a nie rezerwat każdy ma prawo się odezwać nawet jeśli nie pasuje to do twojej strefy wyciszenia.😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi