Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 17.08.2026 o 02:16, libed napisał(a):

no widac ze pienieznik, spodnie balenciaga  klapki wlasnej produkcji to co sie dziwisz jak ktos by napisal. sam bym do siebie napisal :D marmur ręcznie przecierany na podłodze. nie ma sie do czego przyczepic. 

Pedicure👌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fifi pochwal sie może swoja twórczością, wątkami jakie zakładasz i ich tematyka oraz tym, ze od wielu lat blokujesz to forum czym przyczyniłeś sie do jego rozp*erdolenia. Masz szczęście ze wp ma w dupie już to forum bo normalnie powinienes ponieść konsekwencje za uniemożliwianie funkcjonowania jakiejś strony. 
znamienne jest również to, ze lecisz na skargę tutaj wiadomo do kogo - komuś komu obrabiasz dupe podczas 6 tysięcznego ‚ostatecznego odejścia’ z forum x czy y.

ale czego sie spodziewać po wielkim chłopie o rozumie dziecka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli te bloki ddos czy zwał jak zwał, nie znam sie, może robić jedna osoba to ja bym go nie wykreślała z potencjalnych osób które to robią na nerwicy, ten człowiek jest złośliwy i jest jedna z ok 5-7 osób z tamtego forum które trudnią sie ustawiczna blokerska rozpierdolka. A ofiarę struga zawsze od lat, nawet złapany za rękę, wiec tym akurat bym sie zupełnie nie sugerowała.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filipek: dalila mnie prosiła zebym o niej nie pisał, wiec nie będę!

tez Filipek godzine później:

Brum: Pisałeś dziś, że Dalia Cię prosiła, żebyś o niej nie wspominał a Ty od samego rana niczego innego nie robisz. 

fifi: Ja tylko piszę o co poszło, poza tym jej tu nie ma i na nerwicy też, więc chyba jej nikt nie podkabluje xd

Brawo dalila taki kolega to skarb. Wygrałaś los na loterii tym zrobieniem ‚na przekór’ anonom z forum i spotkaniem z nim. A może to szumne odejście to z powodu tego dziecinnego stalkera a ja jestem tylko kozłem ofiarnym?;) coś mi sie wierzyc nie chce ze taka wyjadaczka forum z kilkoma grubymi dramami na koncie odeszła, bo sie z nią spięłam w jakiejś bzdurze.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Co do reszty nerwiczan - sorry za wklejanie tego syfu. To był jednak kiepski pomysł z perspektywy czasu ze tu przyleźliśmy. Wybaczcie 

W naszym przypadku należałoby na wstępie określić czy posiadanie diagnozy usprawiedliwia bycie pospolitym ujem. Niepełnosprawni, chorzy psychicznie, dzieci - te chronione grupy też się dzielą na złych i dobrych ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Co do reszty nerwiczan - sorry za wklejanie tego syfu. To był jednak kiepski pomysł z perspektywy czasu ze tu przyleźliśmy. Wybaczcie 

Wg mnie tutaj se możecie pisać o "wewnętrznych sprawach" kafe. Tym bardziej że tam nie ma za bardzo możliwości

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Ale nie przestawaj muzyki wklejać bo na bieżąco słucham i mam pare kawałków od Ciebie już na playliście :D

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Wg mnie tutaj se możecie pisać o "wewnętrznych sprawach" kafe. Tym bardziej że tam nie ma za bardzo możliwości

Ale nie przestawaj muzyki wklejać bo na bieżąco słucham i mam pare kawałków od Ciebie już na playliście :D

😛

dobrze, zostanę na didżejce 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamElciee napisał(a):

no jak non stop atakują mnie, bo ktoś blokuje im kafe i na mnie potem i że mam mieć z tego powodu przesrane, to co robić w takiej sytuacji?

A do krejzi akurat nic nie mam, bo zazwyczaj była w porządku dla mnie xd.

To wersja na dziś z godziny 13.06. Jutro będę tutka i lachociagiem małopolskiego deebila rajt?

37 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Zostan wszedzie, lubie Cie czytac.

💙

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi