Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Nazwał mnie hejterka i wariatka, ale zdziwiłabym sie gdybys w jakims konflikcie stanęła kiedykolwiek po stronie kobiet, byłoby to pewne novum.

dobrze, kręć swoje wlasne bardzo dojrzałe inby. Z bogiem.

Czyli nie jestem kobietą, ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, lily was here napisał(a):

czy jego pała jest wystarczająca

zeby zaspokopic milfa :D koniec tematu byl bardzo wazny dla kontekstu :D pewnie sam nie sadzil ze jakis milf sie zjawi :D

6 godzin temu, Elciaa napisał(a):

co ból dupy że na mnie lecą o tyle mlodsi?

ja sie przyznaje ze zazdroszcze, sam bym go chetnie wylomotal :D 

6 godzin temu, lily was here napisał(a):

tak do końca to chyba nie poleciał, bo chyba po tych 3 dniach milosc z jego strony sie skończyła

nie do konca to akurat mogla byc moja wina robilem beke ze bedzie ojcem 3 bombelka i mogl sie wystraszyc alimentow. 

jesli to ja go odstraszylem to przepraszam nie taka byla moja intencja ja naprawde na pcozatku nie sadzilem ze to mozliwe a juz tym bardziej ze sie jakis milf ktorego szukal tym tematem w nim faktycznie zakocha. uwazalem ze to niemozliwe i krecilem beke dopiero pozniej elka zaczela pisac o zakochaniu. 

wczesniej sadzilem ze bedzie beka jak z lezaczkiem z ktorego elka sama sie smiala i wywala co do niej pisal. nie przypuszczalem naprawde ze to mozliwe ze ktos poleci na te jego teksty a tym bardziej bedzie za 3 dni pisal o zakochaniu tak to moze bym sie powstrzymal od zartow :D

z malowanego jak zartowlaem ze bedzie ojcem 3 bombelka to nie uciekl :D

6 godzin temu, Elciaa napisał(a):

i poodgrzewać sto razy juz odgrzewane kotlety

tu masz racje malo sie dzieje i odgrzewam go juz 15 raz to nudne w sumie. 

wyrwij jakiegos nowego daj plebsowi jakies nowe ploty :D mnie juz samego meczy ten rzepa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Daliyah napisał(a):

niech się chichrają jak ich to bawi :D Mnie to nawet nie porusza ale chyba inne poczucie humoru mamy :D a pytanie czy penis jest wystarczający to wiadomo że nie dla każdego każdy wystarczy, pytania o sferę seksualną też chyba sprawa normalna. Tu też mamy taki dział na forum, seksuologia

on pytal czy takim zaspokoi milfa :D to niezupelnie to samo pytanie :D a w drugim temacie czy milfy marza o mlodym facecie a w trzecim czy lubia czarne knagi  :D typowe inceleskei tematy polglowka. 

wiekszosc bab z dziecmi pominela milczeniem jego rozterki :D pewnie sam byl zaskoczony ze jedna odpisala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

tu masz racje malo sie dzieje i odgrzewam go juz 15 raz to nudne w sumie. 

wyrwij jakiegos nowego daj plebsowi jakies nowe ploty :D mnie juz samego meczy ten rzepa. 

tylko ty tu co chwile o nim wspominasz bo ja juz dawno zapomniałam o jego istnieniu.

Pół roku temu ostatnia wiadomość była.

A to czy wyrwalam kogoś nowego czy nie to juz pozostanie tylko dla mnie. ;))

4 minuty temu, libed napisał(a):

nic nie wkrecala byla zla ze sie nie odzywa i obwiniala mnie. 

Dwu dniowa miłość to jest to. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

Że się wtrące,znacie się z Kafe ale faktycznie nie jest to miłe jak Libed wszystkich wyzywa i poucza wytykając coś każdemu.Wchodzi i o każdym i wszystkim ma jakieś mądrości.Bajpiew może się wydawać to nawet śmieszne,ale jakieś osobiste podróże do każdego ,z pozycji ja jestem najlepszy i najmądrzejszy a wy cholota jakaś,to już jest nieśmieszne  

z siebei tez sie czesto smieje i inni ze mnie. 

3 godziny temu, Malowany_ napisał(a):

bo sama przyznasz że mało prawdopodobne, żeby ktoś w dwa dni się zakochał, a wręcz niemożliwe.

jak widac mozliwe wroc moze nawet w tym temacie bylo to o tym zakochaniu jak sama pisala bo juz nie pamietam na ktorym forum ale byla cala w skowronkach i liczyla ile godzin gadali non stop. 

widzisz sam uwazasz ze to niemozliwe :D i dziwisz sie ze beka jest :D jak zrozumiesz ze tak bylo naprawde to tez sie usmiechniesz ze jednak niemozliwe stalo sie faktem :D

3 godziny temu, Cynthia napisał(a):

Zastanawiam się, czy założyć konto na kafe 😏 ale to chyba źle wpłynie na moje zdrowie psychiczne. 🫠

jak masz slaba psychike to lepiej nie jak masz mocna to bywa zabawnie

na pewno nikomu nie mow jak sie nazywasz gdzie mieszkasz ani jak wygladasz bo sa tam mocno socjopatyczne jednostki i pareu kryminalistow wiec twoja psychika moze nie wytrzymac jak ktos przez najblizsze 10 lat bedzie tam wklejal np. twoje zdjecie i mial halucynacje ze cie kocha a za chwile ze jednak jestes zdzira i na niego nie zaslugiwalas. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Daliyah napisał(a):

Chodziło mi o pierwszą uwagę A raczej chyba jakieś 3 razy się powtórzył bez wyzwisk. No sorry, ale jakby nie to, to on miał rację, zwrócił uwagę i się odezwał najpierw:) A Elcia wcześniej pisze i widać że nie chce żebyscie "kręcili beke":) ja nie kręcę inb, to mała mi się do mnie rzuciła bez powodu i 1 raz mam taką sytuację od jakiś 8 lat na forum, nie licząc wyzwisk od sensysa zostały ochlapki tej inby w watku wywiadów z użytkownikami. 

Nie wchodzę w to bo nie znam sytuacji czemu się jeden z drugim nie lubicie. Ale ja się zawsze wypowiadam jak widzę coś nie okej. 

Haha no ja nigdy nie bronię żadnej kobiety, nawet verinie wielokrotnie bronilam przed chłopakami, za co tylko kiedyś mnie wyzwala od wrednej suki potem XDDD tak Krejzi, no może nie czytałaś tego, ale nie mniejsza. I tak mało która dziewczyna mnie szanuje. Z Bogiem

Lepiej daj sobie na spokój nie ma sensu walka z wiatrakami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Malowany_ napisał(a):

Marzy mi się, żeby libed tak kiedyś napisał, ale prędzej meteoryt pier.. w ziemię.

a wczoraj nie przyznalem komus racji ? chyba tak tylko nie pamietam komu

poza tym jak bym tak ochoczo przyznawal kazdemu racje to z czego byscie sie smiali i kto by zajal moje miejsce betona :D ? 

bez sensu te ostrzezenia przestancie je dawac i po problemie niech se makaron pisze co mysli i tak kazdy wie bo pisal to nie raz poza tym u niego po 22 zwykle zmienia sie jezyk i on tego nie ukrywa moze dzisiaj ma wolne albo zaczal wczesniej. bywa bekowy bez sensu go blokowac smieszne rzeczy pisza jak z tym "Zapachem szynszyli" :D ja tam go lubie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, libed napisał(a):

ze bedzie ojcem 3 bombelka i mogl sie wystraszyc alimentow. 

jesli to ja go odstraszylem to przepraszam nie taka byla moja intencja ja naprawde na pcozatku nie sadzilem ze to mozliwe a juz tym bardziej

Nie znałam aż takich szczegolow.

ciekawe czy ciebie dalcia tez opierdoli za te wysrywy, czy jednak wciąż liczy na order z ziemniaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

na pewno nikomu nie mow jak sie nazywasz gdzie mieszkasz ani jak wygladasz bo sa tam mocno socjopatyczne jednostki i pareu kryminalistow wiec twoja psychika moze nie wytrzymac jak ktos przez najblizsze 10 lat bedzie tam wklejal np. twoje zdjecie i mial halucynacje ze cie kocha a za chwile ze jednak jestes zdzira i na niego nie zaslugiwalas. 

łeee tam panie, to ja podziękuję za taką patologię. Nie żebym podawała takie dane w internecie.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

z siebei tez sie czesto smieje i inni ze mnie. 

jak widac mozliwe wroc moze nawet w tym temacie bylo to o tym zakochaniu jak sama pisala bo juz nie pamietam na ktorym forum ale byla cala w skowronkach i liczyla ile godzin gadali non stop. 

widzisz sam uwazasz ze to niemozliwe :D i dziwisz sie ze beka jest :D jak zrozumiesz ze tak bylo naprawde to tez sie usmiechniesz ze jednak niemozliwe stalo sie faktem :D

Cała w skowronkach, a zakochana to chyba nie to samo? Ja się dziwię że beka jest? Jprdl nie mam siły na was 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Elciaa napisał(a):

A to czy wyrwalam kogoś nowego czy nie to juz pozostanie tylko dla mnie. ;))

i tak zawszze wypaplasz wiec mow od razy po co pozniej odswiezac kotelety :D wiadomo ze po romansie bedzie drama i pozniej i tak an forum beda lataly wasze prywatne wiadomosci albo typ sie zaloguje i napisze co o tobie mysli jak ten malolat albo jak ty lezaka historie. 

dej od razu plotki niech stare nudne dziady jak zobacza jak zyja ludzie :D

9 minut temu, Elciaa napisał(a):

Dwu dniowa miłość to jest to. 😁

no widzisz po paru miesiacach nawet do ciebie dotarlo ze to mocno dziwne :D ale ja pamietam twokja reakcje wtedy i oddam kawalek paznokcia ze bylas zauroczona :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, lily was here napisał(a):

Nie znałam aż takich szczegolow.

ciekawe czy ciebie dalcia tez opierdoli za te wysrywy, czy jednak wciąż liczy na order z ziemniaka.

bo to bylo na drugim forum tam byl ten bekowy temat z debata o tym kto bedzie ojcem i tam pisali o lezakach i malowanych a ja wskoczylem z nowoscia ze zdetronizowal ich ten nowy mlodzik :D i on mogl to przeczytac  :D tam pisal tez lezak i bandzior ze 3 nie bedzie ale 2 tez nie bylo w planach itd. i chlop mogl sie przestraszyc. ja na jego miejscu bym sie wystraszyl i tez uciekl :D

4 minuty temu, Cynthia napisał(a):

łeee tam panie, to ja podziękuję za taką patologię. Nie żebym podawała takie dane w internecie.

no tam nie sa normalne jednostki sama widzisz w tym temacie a my jestesmy mniejszymi swirami niz ci ktorzy tu nie byli w stanie zabawic dluzej jak 15 minut bo akurat wpadli nacpani i zachowywali sie jak zwykle. oczywiscie nie twierdze ze jestesmy normalni ale za spotkasz tam znacznie gorsze jednostki jak np. chlop ktory jak mu brakuej argumentow w dyskusji to wymysla ze cie ojciec molestowal i potrafi chociaz za toba x miesiecy i ci to pisac. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Elciaa napisał(a):

tylko ty tu co chwile o nim wspominasz bo ja juz dawno zapomniałam o jego istnieniu

Libed zaczal najwiecej o tym nawala ale nie mogąca przejsc obojętnie wobec twojej krzywdy Dalcia wychodząc od nawalonego makarona opierdolila mnie i ‚odeszła z topicu’. a do libeda ani słowa.
Ja jebje 🤣

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Cała w skowronkach, a zakochana to chyba nie to samo? Ja się dziwię że beka jest? Jprdl nie mam siły na was 

wg mnie byla zakochana/zauroczona dla mnie to synonimy i tez bylem zdziwiony ja wiem ze ci sie to w glowie nie miesci dlatego doradzam najpierw przeczytaj to wtedy pisala bo sie w tym momencie wyglupiasz. 

ta beka nas wszystkich przerosla kazdy sadzi ze bedzie jak z kamienica elka opowie i nic dziwnego nie bedzie w tym a jak wyjawila ze sie zakochala to dopiero byla konsternacja :D z kamienica to elka tez beke z tego chyba miala a tu byla autentycznie zajwiona chlop juz mial z tego podkarpacia chyba do wawy jechac czy jakso tam sie umawiali :D cos pamietam ze byl tam jakis motyw wyjazdu :D bo pyalem sie elki czy go matka pusci :D 

mnie sie wydaje ze pokraka zwykle stonowana napisala co sadzi o kobietach podrywajach takich wyrostkow bo ma dziecko w tym wieku i chyba wtedy elka nieco otrzezwiala i zrozumiala ze nie tylko libed ktory sie z wszystkiego smeije beke kreci ale to jest nawet dziwne dla ludzi ktorzy w bekowych tematach nigdy nie biora udzialu i nie komentuja cudzego zycia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Po co kłamałes, że na 113 stronie są twoje cycki? Sprawdziłem to przypadkiem i nic takiego tam nie ma.

naprawde uwierzyles w to :D ? przeciez ja zawsze sobie jaja robia :D

w sumie moglem wkleic jakiegos szympansa jak na kafe i napisac ze to ja i bys uwierzyl. niepotrzebnie to wtedy prostowalem moglem dalej udawac tego typa. 

na swoje plecy bym tyle nie wyrwal co na tego typa :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

wg mnie byla zakochana/zauroczona dla mnie to synonimy i tez bylem zdziwiony ja wiem ze ci sie to w glowie nie miesci dlatego doradzam najpierw przeczytaj to wtedy pisala bo sie w tym momencie wyglupiasz. 

ta beka nas wszystkich przerosla kazdy sadzi ze bedzie jak z kamienica elka opowie i nic dziwnego nie bedzie w tym a jak wyjawila ze sie zakochala to dopiero byla konsternacja :D z kamienica to elka tez beke z tego chyba miala a tu byla autentycznie zajwiona chlop juz mial z tego podkarpacia chyba do wawy jechac czy jakso tam sie umawiali :D cos pamietam ze byl tam jakis motyw wyjazdu :D bo pyalem sie elki czy go matka pusci :D 

mnie sie wydaje ze pokraka zwykle stonowana napisala co sadzi o kobietach podrywajach takich wyrostkow bo ma dziecko w tym wieku i chyba wtedy elka nieco otrzezwiala i zrozumiala ze nie tylko libed ktory sie z wszystkiego smeije beke kreci ale to jest nawet dziwne dla ludzi ktorzy w bekowych tematach nigdy nie biora udzialu i nie komentuja cudzego zycia. 

zauroczenie to nie zakochanie. Według ciebie była? Ty mnie prostowałes, bo tobie coś się wydawało? Mi się nie mogło wydawać, że się nie zakochała, tylko wkrecala? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

czyli ty jak zawsze czujesz sie pokrzywdzona bo sie ktos na ciebie obrazil a na mnie nie :D ? na mnie juz byla obrazona wczesniej poza tym mnie nie bylo tu :D 

Nie nie czuje sie pokrzywdzona fochem i teatralnym gestem nieznajomej z neta. Klasycznie jak w 99proc moich pytan i wypowiedzi próbuje doszukać sie tu jakiejkolwiek logiki, poza tym nie musisz być fizycznie w danej sekundzie na temacie żeby zobaczyc kto grzał ten temat i wlasciwie wziął go na tapet przysłowiowa stronę wcześniej.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

naprawde uwierzyles w to :D ? przeciez ja zawsze sobie jaja robia :D

w sumie moglem wkleic jakiegos szympansa jak na kafe i napisac ze to ja i bys uwierzyl. niepotrzebnie to wtedy prostowalem moglem dalej udawac tego typa. 

na swoje plecy bym tyle nie wyrwal co na tego typa :D 

Oczywiście, że nie ale dla 100 procentowej pewności sprawdziłem to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Malowany_ napisał(a):

zauroczenie to nie zakochanie. Według ciebie była? Ty mnie prostowałes, bo tobie coś się wydawało? Mi się nie mogło wydawać, że się nie zakochała, tylko wkrecala? 

skoro sama to napisala tylko nie pamietam jakiego slowa uzyla i wszystko na to wskazywalo to nie widze powodu zeby jej nie wierzyc i to negowac

12 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Oczywiście, że nie ale dla 100 procentowej pewności sprawdziłem to.

mnie by sie nie chcialo cofac xxx stron zeby jakies cycki zoabczyc :d tym bardziej chlopa :D ale doceniam malowany nie sadze zeby komus innemu sie chcialo tyle stron przeklikac zbey moje cycki zoabczyc :D dobrze wiedziec ze chociaz jeden chlop byl zainteresowany zawsze to +5 do ego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

mnie by sie nie chcialo cofac xxx stron zeby jakies cycki zoabczyc :d tym bardziej chlopa :D ale doceniam malowany nie sadze zeby komus

Nie trzeba sie cofać tyle bo można sobie nr strony w linku wpisać dowolny a po drugi on sobie zartuje przecież 🤦‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi