Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, lily was here napisał(a):

Dobra z iskra sie pomyliłam, myslalam ze zaprzeczałeś - my bad. Przyznałam już ci tu racje.

komentarz o amebie tyczył sie powyższego ze sadzilam ze wiesz lepiej o kims jak cie nie było niz ci co byli - ale pomyliłam sie wiec to tez sie kasuje 

No i pięknie, robię screen i zapisuje w ulubionych 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Marzy mi się, żeby libed tak kiedyś napisał, ale prędzej meteoryt pier.. w ziemię.

Wiem ze trudno w to uwierzyc ale zdarzało mu sie przyznać racje na forum ludziom 😃

mi tez w czyms tam przyznał ale każda z tych rzeczy jest upokarzająca 🤣 wiec nie powiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale co mielibyśmy działać? Nie jesteś pępkiem świata i generalnie wszyscy mają w pompie jak sobie życie układasz. 

Elcia ma zestaw stałych merytorycznych ripost w rotacji, ze ma wyjebane tudzież żeby wyjąc sztywny kij z dupy. To jest odpowiedz na dosłownie wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O boże ale żenada. Spaghetti zwrócił normalną uwagę, i nie czaję czemu jeśli ktoś nie chce żeby o nim pisać, to trzeba to robić. Beke chyba można sobie kręcić na grupie prywatnej xD??? No i to czy Elcia jest zakochana czy nie kiedyś tam to z całym szacunkiem najlepiej chyba ona wie sama. Żegnam precle, milo było, już tu nie odpowiem nikomu jak coś, można nie cytować jak ktoś jeszcze by chciał coś do mnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Elciaa napisał(a):

Widać właśnie.

Ale co widać? Nikt nie chce zmienić ani twojego mam wyjebane attitude co do absolutnie każdej sytuacji ani modyfikować twojego zachowania (chociaz imho z uwagi na dzieci cześć z nich jednak moglabys). 
Beka z tej akcji z rzepa to tylko beka z akcji z rzepa, nie dopowiadaj sobie aż tak ze ktos tu chce zarządzać twoim zyciem.

2 minuty temu, Daliyah napisał(a):

O boże ale żenada. Spaghetti zwrócił normalną uwagę, i nie czaję czemu jeśli ktoś nie chce żeby o nim pisać, to trzeba to robić. Beke chyba można sobie kręcić na grupie prywatnej xD??? No i to czy Elcia jest zakochana czy nie kiedyś tam to z całym szacunkiem najlepiej chyba ona wie sama. Żegnam precle, milo było, już tu nie odpowiem nikomu jak coś, można nie cytować jak ktoś jeszcze by chciał coś do mnie :D

Tak tak normalna uwagę z wyzwiskami. 
a czemu bekę sobie można krecic na grupie prywatnej? Ty tez stoisz na stanowisku ze jak beka to na priv a na publik fałsz?

zenada to jest teraz to twoje teatralne odejście z tematu, w inbie która nawet ciebie nie dotyczy.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On Cię nie nie wyzwal Krejzi. Napisał żebyś nie oceniała i nie kręciła beki. Tak stoję na stanowisku że jak ktoś do nie wiem dobrego samopoczucia potrzebuje kręcić beke, czego nie wypada robić a publicznie to już w ogóle, to już lepiej niech sobie kręci beke tak żeby nikt nie widział. Kiedyś dojrzejrzejesz to sama zrozumiesz że to urągające. Ja jednak lubię jak w środku jest nie tylko pusto więc nie chce już pisać w tym temacie gdzie są inby gimnazjalistów ale i tak długo wytrzymaliscie więc gratuluję:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Daliyah napisał(a):

On Cię nie nie wyzwal Krejzi. Napisał żebyś nie oceniała i nie kręciła beki. Tak stoję na stanowisku że jak ktoś do nie wiem dobrego samopoczucia potrzebuje kręcić beke, czego nie wypada robić a publicznie to już w ogóle, to już lepiej niech sobie kręci beke tak żeby nikt nie widział. Kiedyś dojrzejrzejesz to sama zrozumiesz że to urągające. Ja jednak lubię jak w środku jest nie tylko pusto więc nie chce już pisać w tym temacie gdzie są inby gimnazjalistów ale i tak długo wytrzymaliscie więc gratuluję:D

Nazwał mnie hejterka i wariatka, ale zdziwiłabym sie gdybys w jakims konflikcie stanęła kiedykolwiek po stronie kobiet, byłoby to pewne novum.

dobrze, kręć swoje wlasne bardzo dojrzałe inby. Z bogiem.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi