Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pare lat temu jak przyleciałem do Polski, to pisałem z jakąś dziewczyną na Gadu, która mieszkała u mnie w mieście i studiowała fizjoterapię, i wysyłała mi swoje fotki, to fajna była i zgrabna, ale nigdy się nie spiknęliśmy, a potem, że kogoś poznała już i żegnaj było. :P Ale dogadywaliśmy się nawet. :P

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

I widzisz ona taka rozsądna i się dorobiła stalkera. A ja co robię i wychodzi na to samo xD

Nie no, różnie to bywa w sumie, nie wiadomo, kto tutaj wchodzi i kto czyta albo na te internety, ale ja tyle o sobie nawypisywałem w internecie czy tutaj czy tam, a ciągle żyje i nic mi się nie stało, ale różnie to bywa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 9.08.2026 o 20:30, KochamElciee napisał(a):

Jak łapie skurcz np. w stopie to się wygina w odpowiednim kierunku i już przechodzi, ale nigdy mnie nic nie złapało i extra było :D

gorzej jak to bedzie skurcz uda albo klatki piersowiej :D

W dniu 9.08.2026 o 20:57, KochamElciee napisał(a):

Trochę jestem w szoku, jak się swobodnie potrafię utrzymać na wodzie.

czyli testowales na srodku jeziora czy umiez pl;ywac :D ? 

W dniu 9.08.2026 o 22:50, Dalila_ napisał(a):

Coś pisałam o podawaniu ręki to oczywiście żartowałam Libedzik.

ale mnie to nie przeszkadza mnie mozna nie lubic i mowic co sie myslic nawet wskazane :D pisz smialo mnie nie przeszkadzaja nawet inwektywy, wrecz czasami bawia wiec nie musisz sie krygowac. nie jestem chory nie wpadne w depresje jak mi ktos niemilego cos napisze wiec pisz smialo pzoa tym to nie bylo niemile masz swopj poglad ja mam swoj. nie wiem w czym problem.

Natomiast o muzyce no to poważnie disco nawet też nie?

tak mam alergie na disco polo i hip hop

na techno w sumie tez ale tego chyba nikt nie lubi bo sluchaja tego zwykle nacpani wiec wiadomo ze na trzezwo im sie tez nie podoba :D

akie disco 80s modern talking itp?

modern talking to nie disco polo :D 

lubie muzyke z lat 80tych ale raczej lady pank, republika czy u dwa jak mawia pewien prezes niz modern talking 

wolę już disco jak mam iść na zabawę biesiadną bo chociaż jest szybkie i przynajmniej jakoś można zatańczyć.

no a ja nie chodze na zabawy biesniadne bo ich nie lubie wiec mam problem z glowy poza tym te tance 2na1 uwazam za smieszne :D tango tez mozna zatanczyc czy jakas sambe nei rozumiem dlaczego ludzi ekoniecznie musza sie uczyc akurat tego. jeszcze smieszy mnie jak chlopy do tego disco polo tak smiesznie nózke podnosza czesto z tylu nie wiem jak to wytlumaczyc ale czesto widze wlasnie na tych 2na1 jak ktos tak nozke podnosi do tylu :D bekowe to jest i komicznie wyglada  :D

W dniu 9.08.2026 o 22:56, Dalila_ napisał(a):

Libed może byłeś w remizie na weselu w latach 90 to tak wtedy jeszcze były typowe remizy i faktycznie inne czasy. Teraz to każdy ma rodziny w innym końcu polski więc już raczej nie ma wesel w remizach, chyba że coś było kiedyś remiza a teraz to w sumie zrobiona sala bankietowa.

Głównie tylko hotele z salą balową. Ale jeśli jest inaczej to jestem pozytywnie zaskoczona :D dalej przasne imprezy!

I spocony wujku wiesku pijany hahah

bylem w 2012 roku i to byla taka sala jak piszecie ale to nadal remiza nadal bylo goraco i bylo tam ponad 300 osob ogolnie masakra jakas, te sale bankietowe obok sal bankietowych nie staly i trzeba sobie kogos wynajac zeby ktos z tej sali bankietowej zrobil cos co bardziej przypomina sale na wesele niz hangar na samolot czy woz strazacki

W dniu 9.08.2026 o 23:06, Malowany_ napisał(a):

Czemu do mnie żadna laska nie przyjedzie i nie zabierze nad jezioro?🥺

za to gry ci kupuja wie cnie narzekaj :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

szwagier szybciej w jeden dzien ze 160 na 180cm :D

🤣

15 minut temu, libed napisał(a):

za to gry ci kupuja wie cnie narzekaj :D 

Ja bym wolał, żeby zabrała mnie nad jezioro, albo przynajmniej zbałamuciła w krzakach tak, żeby liście spadały. Umieram dalej 🤒

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Zapomniałem, że jestem nieśmiertelny i taka dzida mnie tylko połaskocze. Początek tygodnia, a ja się czuję jakby był wikend. Już zamyka mordkę. 

Dopiero wtorek a już aktywowany  tryb nieśmiertelności 🙃

Edytowane przez Melodiaa

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi