Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A ja mam i nowe posty i cała aktywność teraz

Ale już na tym drugim menu? To tam wczesniej było "Cała aktywność (bez zabaw)". Wczoraj do mnie dotarło jak posrana to była nazwa

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Dobrze! Ale masakra że typ ma rodzinę dzieci czujecie się dowiedzieć takiej rzeczy, juz pewnie nigdy na oczy nie zobaczy rodzinki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze się przyznal i nawet nie walczy. A wiemy że w Polsce dużo osób nie odpowiada 

16 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ale już na tym drugim menu? To tam wczesniej było "Cała aktywność (bez zabaw)". Wczoraj do mnie dotarło jak posrana to była nazwa

Hahahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Dobrze! Ale masakra że typ ma rodzinę dzieci czujecie się dowiedzieć takiej rzeczy, juz pewnie nigdy na oczy nie zobaczy rodzinki 

Ciekawe na jakim forum się poznali

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Zabójca z żoną?:) ogólnie żart niesmaczny, możecie kogoś nie lubić, ale minimum ludzkiego szacunku, w dodatku do osoby chorej. Tutaj nic nie robi złego a jest tu tyle miesięcy bardzo dziwne nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No współczuję tej żonie na maxa. Wychodzisz za mąż i nie wiesz za kogo.

widzialam fb tego gościa, pasowałoby do tematu o oczach. Ma przerażające puste oczy 

8 minut temu, shadow_no napisał(a):

😃 na kafeterii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

widzialam fb tego gościa, pasowałoby do tematu o oczach. Ma przerażające puste oczy 

Poka

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

😃 na kafeterii

Też lubisz pożartować

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

Poka

Też lubisz pożartować

Gdzieś padło jego nazwisko i wyszukałam na fb ale tak o nie wyszukiwało, to wlazłam na grupę dzielnicy jego i był. Jego profil plonie po tym poznałam że ten. 
moze nie będę tu wstawiać jak ktoś chce mogę na priv podać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Zupełnie normalny gościu, z normalnymi postami, jakiś pasjonat biegania, normalna żona która wg mnie podobna jest do tej ofiary trochę z wyglądu na starszych zdjęciach. Nie że jakiś frik. Ale spojrzenie dziwne, nie wiem czy tak mówię bo wiem co zrobił.

Dla mnie samo to, że biega już już jest red flagiem

Znalazłem i faktycznie creepy wzrok

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem kiedyś w necie, że ten 'informatyk' co zadźgał tą miss universe polkę Kotlarską, to też lubił biegać i maratony, ale bieganie jest spoko na łydki i rzeźbę, więc nie wiem, czy biegaczy wypada wrzucać do jednego worka z psychopatami i mordercami w ogóle. :D 

Topowi tenisiści typu Hurkacz czy Sinner też lubią sobie pobiegać po włoskich górach razem :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie z ta policja to lipa jednak, ponoć babcia i ogólnie rodzina od początku na niego wskazywali.

ktos zauważył że na zdjeciu swojej przeglądarki, które wstawił na fb ma zakładkę o tych genowych stronach, że niby jednak sam się podłożył a nie krewny.

2 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Czytałem kiedyś w necie, że ten 'informatyk' co zadźgał tą miss universe polkę Kotlarską, to też lubił biegać i maratony, ale bieganie jest spoko na łydki i rzeźbę, więc nie wiem, czy biegaczy wypada wrzucać do jednego worka z psychopatami i mordercami w ogóle. :D 

Topowi tenisiści typu Hurkacz czy Sinner też lubią sobie pobiegać po włoskich górach razem :P 

To chyba był żart ale biegającym maratony czasem zadają pytania, czy nie woleliby terapii 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

To chyba był żart ale biegającym maratony czasem zadają pytania, czy nie woleliby terapii 😃

Haha, ale może coś w tym jest, bo ten co akurat zamordował tą Kotlarską to biegał sporo :D 

Może istnieje jakiś związek z tym :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

o to szybko ci poszło, mi trochę zajęło na to nazwisko natrafić, potem już łatwiej 

Mogę Ci pokazać kilka sztuczek

8 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Tak czy siak jeśli ktoś lubi biegać, to zdrowy na pewno nie jest

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to jest dziwne, zabijasz kogoś a potem sobie prowadzisz fb z pierdolami jak zwykły śmiertelnik i wrzucasz głupoty. Ciekawe czy on to jakoś wyparł ale ponoć po czasie jakieś zatarcie emocjonalne następuje. 
szkoda że go od razu nie złapali, to by nie spieprzył życia tej żonie i dzieciom. Ciekawe co ta laska teraz przeżywa 

Teraz, shadow_no napisał(a):

Mogę Ci pokazać kilka sztuczek

Żeby nazwisko zdobyć? Ja pytałam czata ale był poprawny politycznie. Ale w koncu stamtąd w sumie wyciągnęłam a jak już wyciagnelam to nagle to nazwisko było już wszędzie 😃

najszybciej takie brudy to Wykop ale tam teraz połowy nie da się podejrzeć bez konta a mi się nie chce tam zakładać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak była sprawa Ewy tylman to na samym początku Adam zet mial jeszcze konto normalne pod nazwiskiem i ktoś na Wykop właśnie wrzucił 

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Ja biegam ale nie lubię czy to można potraktować jako okoliczność łagodząca? 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ja pamiętam, jak w zeszłym roku byłem na saunowaniu, to wpadła na saunę trenerka pływania, i opowiadała wszystkim, jak to fajnie jest wskoczyć sobie do wody na zewnątrz i jaka to radość sobie popływać w wodzie pod gołym niebem, a zobaczcie na twarz, jaką mają ludzie, gdy biegają, i jaka różnica, i też nie była fanką biegania hahah :D promowała bardziej pływanie niż bieganie. :P Robiła sobie jaja z biegaczy po prostu. 

W sensie, że biegacze, gdy biegają, to uśmiechnięci nie są raczej. :D 

Może coś w tym jest, bo jak sobie wskakuje do wody, to czasem czuję radość i uśmiecham się też, a od biegania ciężko powiedzieć, chyba nie biegałem nigdy z bananem na mordzie. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi