Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Hahah rywalizacja :D 

Nie no, ja już mam żonę ogólnie, a Dalila to koleżanka i jedziemy sobie nad jeziorko, bo ja najlepiej czuję się w wodzie, i potrzebuję tego trochę, żeby odżyć, bo ostatnie 2 tygodnie trochę mało wychodziłem.

Z nogą już super ogólnie :D Powoli odzyskuje sprawność.

Pytanie, czy dam daleko radę iść na wycieczkę, mam już w planach 25km, a jutro może sam się wybiorę nad wodę za miasto trochę wymoczyć się 🙂 Albo dzisiaj w nocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nad wodę to mogę pojechać w każdej chwili, kiedyś z latem mnie kolega zabierał nad jezioro za miasto, i pływalem nawet w nocy, woda była lodowata i potem się trząsłem, ale było mega :D

Pytanie tylko gdzie Dalila może mnie spotkać i dokąd się wybrać, bo ja nie wiem, dokąd zmierzać. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Ja nad wodę to mogę pojechać w każdej chwili, kiedyś z latem mnie kolega zabierał nad jezioro za miasto, i pływalem nawet w nocy, woda była lodowata i potem się trząsłem, ale było mega :D

Pytanie tylko gdzie Dalila może mnie spotkać i dokąd się wybrać, bo ja nie wiem, dokąd zmierzać. :P 

Na cyklopy...

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Prince of darkness napisał(a):

Zupa już dawno zjedzona. W sumie co to za obiad jak to nie obiad 😑

Zgadzam się i lącze w niedopchaniu.

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Misie?😆

Misia i misie ;)

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

widziałaś urywek, jak Mick Jagger z Rolling Stones się pod koniec łapał za głowę? hahah pewnie mu było wstyd za własną drużynę. :D 

Ha ha, nie widziałam tego akurat, choć widziałam, że był na trybunach.

Ja się nie znam na futbolu, ale z Argentyną to chyba nie wstyd przegrać, choć tam są jakieś grubsze historie w tle i Argentyna brała to bardzo personalnie. Anglicy chyba nie aż tak, bo nie słyszałam żadnych negatywnych komentarzy w stronę Argentyny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

Gdzie?na forum czy w głowie? Mi się co chwila forum zawiesza,tzn.wyrzuca

Xd ym bo u mnie wiadomo że dubel

1 godzinę temu, libed napisał(a):

tnie nozem meble to mowi wszystko

Ups

Fifi ale bez noza przyjdź moze

1 godzinę temu, libed napisał(a):

mnie wyzywiska nie rpzeszkadzaja nawet lubei jak mnie wyzywaja bo mnie to bawi wiec pudlo, lykasz te jego bzdury jak rasowy pelikan. 

Nie mówiłam że nie lubisz ani on nie mówił. Tak se mówię że na kafe lubicie bluzgi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Łot 

:D

Godzinę temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Dzięki, teraz rozumiem. Tutaj jest grzeczny. Natomiast widać jakąś tam niespójność "niby sobie sam, ale opowiem wam",

No może potrzebuje atencji różne są wiecie:p

Godzinę temu, Nie lubię świtu napisał(a):

no i wyłamywanie się z norm społecznych pod kloszem bliskich i ich kosztem to szczególnie mocne nie jest.

Xd

Jego życie co mi do tego że ktoś tak czy tak robi. Bliskim chyba jakoś szczególnie nie wadzi babcia go kocha tylko te meble... :D

55 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Nie będzie spotkania, ale widzę, że panowie libed i nie lubię świtu chyba są zainteresowani, może niech oni popływają z Dalila :D

Nie będzie ok już mówiłeś z 3 razy że nie będzie xd

41 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Tam może być sprawa, że Zosia pokazała różdżkę i czar prysł... I od tego momentu uczucie nabrało rozpędu 🤣

Omgg co za zbok:P

28 minut temu, KochamElcie napisał(a):

@Dalila_

Cześć, ja stąd uciekam, bo za dużo ludzi i zainteresowanych. Wejdę może późnym wieczorem albo jutro z rana.

A o jakiej porze chcesz się spotkać? Z rana się fajnie pływa, ale wiele razy też pływałem po południu, przy zachodzie słońca, a potem gwiazdy, to też super sprawa :D . Ja trochę jestem zapuszczony, od dwóch tygodni siedzę w domu, przytyłem z 2kg, brody nie goliłem i ogólnie dramat :D . Muszę się trochę ogarnąć, iść na spacerek, dotlenić płuca, ale jak Ci to nie przeszkadza, to mogę wyjść jak najszybciej :D 

Może daj mi znać o jakiej porze i gdzie możesz podjechać, bo ja teraz urzęduje za Kaliszem.

Ja spadam grać w gierkę, hejka 

Czyli jednak tak. Co ty tu piszesz o jakiej porze, przecież napiszę ci w wiadomości tyle o ile xd ja tu pisze tylko że mam okres bo mało blaznow na forum i pusto. No a ogólnie łaski bez sama sobie pojadę. Tylko tego rowerka nie wezmę ych

28 minut temu, KochamElcie napisał(a):

@Żaba Monika

No anglikom trochę nie pykło, a widziałaś urywek, jak Mick Jagger z Rolling Stones się pod koniec łapał za głowę? hahah pewnie mu było wstyd za własną drużynę. :D 

Był na widowni? To znaczy że jeszcze żyje, fajnie

13 minut temu, Prince of darkness napisał(a):

Tygrys mięso musi jeść. Bez mięsa to ledwie podje, a się nie naje 😆

I ten tygrys jest do wzięcia i gotuje jak mistrz kuchni :D to przez tą mense tak dobrze gotuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi