Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Elciaa napisał(a):

Niechcący spaliłam stodołe faceta mojej matki. xd

Jak się niechcący podpala stodoły? Btw to dlatego Filip błądzi po okolicy?

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Czyli jesteś siostra rodzica fifiego

Xddd

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Jak się niechcący podpala stodoły? Btw to dlatego Filip błądzi po okolicy?

W dniu 11.04.2026 o 12:48, Elciaa napisał(a):

Ło matko, zapomniałam o tym. ;pp

To nie była stodoła babci tylko faceta mojej matki, no mało ważne czyja. 😄

Tak no to w wieku około 15-16 lat schowalam się w stodole w celu zapalenia papierosa, musiałam się gdzieś schować tyle że to był najgorszy wybór z możliwych.

Pamiętam ze były wtedy mocne upaly a w stodole sterty siana, dosłownie taka mikroskopijna iskierka spadła która normalnie nawet nie doleci do ziemi to gasnie a tamta nie zgasla tylko spadła na siano i w ciągu kilku sekund był płomień siana na 2 lub 3 metry w górę. xd

Ja oczywiście przerażona ucieklam z niej do domu nikomu nawet o tym nie mówiąc, siedziałam w domu i czekając na dalszy rozwój wydarzeń postanowilam się nie przyznawać jak już będą pytac. 

W każdym razie chwile później stala już cala w płomieniach i wezwali straż pożarną.

Po jakimś czasie przyjechała straż na sygnale, mieli już gasic ale się okazało że przyjechali bez wody. 🤣

W dniu 11.04.2026 o 22:05, Elciaa napisał(a):

Kontynując o tej stodole, jak przyjechała straż i się zorientowali że nie mają wody to pojechali do najbliższego zbiornika i wrócili chcąc gasić ale wtedy już nie bardzo było co gasić. 😅

Stwierdzono że powodem pożaru był samozapłon co trochę mi uratowało dupę. xd 

Jeszcze tego samego dnia facet mojej matki pojechał do ubezpieczalni i nie wiem jak to zrobił ale załatwił ubezpieczenie ze wsteczną datą i wypłacili mu odszkodowanie za tę stodołę 26tys. ;D

Milej lektury. 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie nie wiem czy bede grał w lola, to sie okaze, bo w runescape ciupie dużo. Poznałem kolegów ze Szwecji, jeden szwed jest nauczycielem i naucza trudną młodzież, inny typek jest po doktoracie, a gościu z Norwegii biega maratony w Oslo haha. Do tego jeden holender jest wokalistą XD. I tak się zaprzyjaznilem z graczami innymi i mi sie odechcialo pisać na forach troche, bo mam dużo do zrobienia w grze.

Na srafe znowu bana dostałem niby za spamming od pulsar. Szkoda gadać. Ale menda z gościa i to konkretna. Mam nadzieje, że na owsicki mi w koncu bana wlepi zamiast usypiać 3 razy. nie chce mi się kolejnego konta zakładać.

A co do imprezy to nie wiem, haha :D. Ogólnie mało mam energii na kontakty z ludzmi, dlatego tak znikam czasem na dłużej. Gram w gierkę cały czas i poznałem fajną koleżankę z Holandii :p. Troche mi naprawia psychikę, nie powiem, hahah :D

Pozdro 🙂

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

srafe znowu bana dostałem niby za spamming od pulsar. Szkoda gadać. Ale menda z gościa i to konkretna. Mam nadzieje, że na owsicki mi w koncu bana wlepi zamiast usypiać 3 razy. nie chce mi się kolejnego konta zakładać.

Przejadło mi się tamto miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie podpialem moj odtwarzacz do starych glosnikow od kompa Logitech, ktore moj wujek kupil z 20 lat temu, gdy mieszkal w Londynie, jeszcze angielska wtyczka i no, no :D. Czuje sie prawie jakbym byl w jazz klubie i na zywo koncert hahah :D. Nie jest to na zywo koncert, ale niewiele brakuje! A odtwarzacz jeszcze sie musi rozgrzac, LOL. Po 100-200 godzinach gry jeszcze lepiej podobno bedzie odtwarzal muze!

Ale pianino, wokale czy solowki na gitarze to real na maxa. Prawie jak winyl.

Jestem pod wrazeniem, ze takie stare glosniki, a takie brzmienie im daje moj odtwarzacz, haha :D. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Tak, bo babki bożej tu nie ma, a tam kiedyś nabiłem 8000 postów na koncie KochamElcie i papuga w avatarze, zanim mi jakaś menda moderator wlepiła bana.

Ok, dam znać @shadow_no że chcesz zmienić. xd 

Fajna była tamta papuga w avku. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha to mojego kumpla i siedział mi na ramieniu. 

A mój odtwarzacz tak gra, że ja odpływam w morzu dźwięku i muzy :D . Mam niezłą kolekcje :D. Faktycznie słuchanie muzy z tego odtwarzacza to jak sączenie drinka. Niezła moc! Totalnie się można odłączyć od tego świata :D

Spadam, idę sobie pospać i wsłuchać się w muzę :D odpływam totalnie :D

Hej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Haha to mojego kumpla i siedział mi na ramieniu. 

A mój odtwarzacz tak gra, że ja odpływam w morzu dźwięku i muzy :D . Mam niezłą kolekcje :D. Faktycznie słuchanie muzy z tego odtwarzacza to jak sączenie drinka. Niezła moc! Totalnie się można odłączyć od tego świata :D

Spadam, idę sobie pospać i wsłuchać się w muzę :D odpływam totalnie :D

Hej!

Wiesz jak znalazłam te fote? xd

Edytowane przez Elciaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi