Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.05.2026 o 22:44, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Posprzątaliście już w Paris?

wiedzialem ze wspomnisz o kibolach  z paryza :D i wyjasnij mi prosze jak mozesz krytykoowac kiboli z paryza ktorzy jakies petardy rzucaja a jednoczensnie wybralas na prezydenta takiego wlasnie czlowieka nawet gorszego bo on biegal z kasketami i innymi narzedziami a nie jakimis petardami. w tych ustawkach bierze udzial najgorsza patola kibolska wlasnie. 

jak czarny kibol to zly a jak polski rodzimy zakolak to dobry bo patriota ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Możesz zawsze uwolnić cycki.

nie nadaja sie do uwolnienia. natkenlaby sie na rymcyma w biedrze i by droge krzyzowa odprawial ze wodzi jego wzrok na pokuszenie a pieprze by w nia kamieniami rzucaly ze sie ich misie patrza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Możesz zawsze uwolnić cycki.

Nie da rady 😂

4 minuty temu, libed napisał(a):

nie nadaja sie do uwolnienia. natkenlaby sie na rymcyma w biedrze i by droge krzyzowa odprawial ze wodzi jego wzrok na pokuszenie a pieprze by w nia kamieniami rzucaly ze sie ich misie patrza. 

Hahaha

chyba ze jakaś warstwa pośrednia z worka pokutnego 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, libed napisał(a):

wiedzialem ze wspomnisz o kibolach  z paryza :D

A ja wiedziałam, że będziesz ich bronił, bo masz nick taki a nie inny. Jeśli zrównujesz nasze leśne ustawki ze zdemolowaniem połowy miasta i ofiarami w służbach i cywilnymi to o czym tu gadać.

Niespokojna noc w Paryżu. Świętowanie zamieniło się w rozróbę - RMF 24 https://share.google/2JclcQ8atoMMmTrO1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A ja wiedziałam, że będziesz ich bronił, bo masz nick taki a nie inny. Jeśli zrównujesz nasze leśne ustawki ze zdemolowaniem połowy miasta i ofiarami w służbach i cywilnymi to o czym tu gadać.

Niespokojna noc w Paryżu. Świętowanie zamieniło się w rozróbę - RMF 24 https://share.google/2JclcQ8atoMMmTrO1

Raczej ich nie broni tylko wskazuje na podobieństwa z naszą głową państwa.

Pewnie gdyby podpalili jakiś ośrodek dla uchodźców to wtedy byliby bohaterami w Twoich oczach. Podwójne standardy Caryco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, libed napisał(a):

xDD

12 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Właśnie sobie uswiadomilam, ze nie wiem jaki do tego 😅 bardotek nie lubie właśnie, wiec hjuston mamy problem 

Ja też nje. Sa jeszcze te naklejane na piersi takie jakby z żelem. Są tez chyba jakieś co się obwiązuje? No i są też same naklejki na sutki :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, libed napisał(a):

wiedzialem ze wspomnisz o kibolach  z paryza :D

Napisałam to wcześnie rano i do teraz nie weszło. Ta strona to jakiś żart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

ale przeciez kibole lechii nie raz demolowali pol miasta w lasach walcza najwieksi psychole sposrod kiboli i to sa te najwieksze chamy w tych ustawkach zaprawione w bojach np. z policja. 

poza tym oni nie bija sie tylko w lasach do lasu sie przyznal bo to byla spektakularna walka wiec penwie byl dumny bo tam sie bilo ponad 100 osob wlasnie takich najwiekszych chamow. 

6 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Pewnie gdyby podpalili jakiś ośrodek dla uchodźców to wtedy byliby bohaterami w Twoich oczach

dokladnie tak nie raz pieprzowi sie wyrywaly hasla w stylu "nie ma tam kiboli zeby zrobili porzadek" pieprz chyba kiboli ma za jakichs rycerzy bo mieszka na wiosce gdzie ich nie widuje bo jakby spotkala takie po pijaku ktoremu brakuje 2zl do alkoholu to by moze zrozumiala co to za typ ludzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

We wtorek w godzinach popołudniowych wystąpiła poważna awaria Amazon Web Services, czyli największej na świecie platformy chmurowej udostępniającej przestrzeń dyskową, serwery oraz narzędzia IT przez internet. Z tego powodu wystąpiły problemy z działaniem wielu stron i aplikacji, w tym m.in. Netfliksa i Google.

sie wyjasnilo czemu naerwica nie dziala

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Spotkałam na dworcu po meczu i mam takiego w rodzinie. Stąd wiem, że nadają się idealnie jako "porządkowi" tam gdzie państwo się wycofuje, żeby sprzyjać liberalnej patologii.

nadaja sie jedynie jako mieso armatnie na front ich wyslac na ukrainie niech walcza dzielnie i do niczego innego

taki bohater kiboli staruch jak nie mial sie z kim nawalac to pobil i ukradl plecak 16 latkowi tak wlasnie wyglada kibol jak akurat nie ma ustawki zadnej zaplanowanej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, libed napisał(a):

to juz rozumiem czemu jestes jaka jestes nie mozna byc normalnym jak sie ma w rodiznie jakiegos polityka pisu, kibola i od dziecka rodzice cytuja pismo swietej i mowia do dzieci bog z wami jak wychodza do szkoly. 

Pomyliłeś kielecki z winiarami tak ogółem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi