Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No nie wiem, u mnie na dzielni był przypadek niedawno, ze gość uderzył potylica w krawężnik (na rowerze jecha) i umarł. Wiec prawdopodobieństwo to jedno a wypadki rządzą sie swoimi prawami. Zwłaszcza biorąc pod uwagę ze ta mechanika upadku tez jest na pewno inna na rowerze niz jak sie przewracasz ot tak(wtedy instynktownie wyciągasz ręce)

mogl zagrac w lotto jak ma takie szczescie ze jadac na rowerze uderzyl tylem glowy w kraweznik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skad wy znacie jakichs anonimowych ludzi ? z czwego jest znany ten wojtek ? z rtegio ze w necie wstawia swoja gebe chyba bo ja go nie znam :D a sie sportem interesuje. pewnie jakas patologia z internetow jak wam nie szkoda czasu na sledzenie tego i jeszcze im nabijacie kase nierobom i pasozytom za pokazywanie dupy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

skad wy znacie jakichs anonimowych ludzi ? z czwego jest znany ten wojtek ? z rtegio ze w necie wstawia swoja gebe chyba bo ja go nie znam :D a sie sportem interesuje. pewnie jakas patologia z internetow jak wam nie szkoda czasu na sledzenie tego i jeszcze im nabijacie kase nierobom i pasozytom za pokazywanie dupy

Nie wiem czy organizator tych troglodyckich walk jest taki anonimowy 😅 no kurde może to nie są autorytety narodu ale to są znane ryje

Ja tego nie śledzę internet jest tym zaspamowany i tyle. do ciebie pewnie docierają na instagramie i fejsbuku dzieła Nietzschego 😅

Poza tym możesz do mnie mówić per ‚ty’ , nie wy, nie jesteśmy w związku radzieckim 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wiem czy organizator tych troglodyckich walk jest taki anonimowy 😅 no kurde może to nie są autorytety narodu ale to są znane ryje

Ja tego nie śledzę internet jest tym zaspamowany i tyle. do ciebie pewnie docierają na instagramie i fejsbuku dzieła Nietzschego 😅

Poza tym możesz do mnie mówić per ‚ty’ , nie wy, nie jesteśmy w związku radzieckim 😅

znany z tego ze w jakichs freak fightach bral udzial ? no to faktycznie znany :D pewnie jeszcze 3 razy tam wszedl z jakas patologia to ani sport ani on znany

znany sportowiec to dla mnie ktos kto chociaz na olimpiadzie byl albo w jakims klubie lepszym wystepowal a nie gangster z dyskoteki ktory w klatce sie bil jak mu brakowalo do 1szego. taki sportowiec jak i nawrocki co po lasach biega z maczeta

sportowcy ktorzy pilnuja monopolowych przez pol zycia to nie sportowcy. 

pisze wy bo piszesz nie tylko ty o tych roznych ludziach ale inne osoby tez np. salix tez zna jakichs dziwakow z internetow. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale ja nigdzie nie napisałam ze jest sportowcem tylko ze z laska interesują sie sportem, chodzą na siłownie zapewne i tyle 😅

co druga osoba chodzi na silownie :D od tego sie nie jest sportowcem tak samo od chodzneie do kina aktorem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi