Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

drozej wyjdzie sanatorium w polsce ludzie bedzi epelno jedzenie niedobre a na basenie tlok :D

ty wiesz ile kosztuje turnyus w sanatorium ?  pewwnie z 5k za tyle to ja bym se zycie ulozyl jakbym mial :D

To prawda w Polsce jest sttasznie drogo jesli chodzi o różne pobyty itd. Jakis głupi nocleg 2-3 dni gdzieś tam w jakims mieście to jest 1000-1500 zł. To naprawdę jak Egipt kosztuje 2k all inclusive z przelotami to sie nie dziwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

To prawda w Polsce jest sttasznie drogo jesli chodzi o różne pobyty itd. Jakis głupi nocleg 2-3 dni gdzieś tam w jakims mieście to jest 1000-1500 zł. To naprawdę jak Egipt kosztuje 2k all inclusive z przelotami to sie nie dziwie.

jak trump zaatakowwal iran to i za 500zl byl egipt :D

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

W sumie to mam na jutro zaplanowana fasolę na lunch.

no widizsz jak cie znam :D dlatego tego chlopa tez ci zaimportuje jakiegos roslinozernego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie bylo wikszosc anuluja jak masz laczony byly zeby ludzie sie mogli wydostac ale to jakies pojedyncze i drogie. 

Tak pojebalam z tym że ludzie wykupują tanie wycieczki do przodu masz racje 

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

a w sanatorium to pewnie 2,3 razy drozej niz normalny hotel bo trzeba tych wszystkich darmozjadow utrzymac co rzekomo lecza

zreszta wsrod chorych to mnie zaraz wszystko bedzie bolalo od tego jeczenia wokol wszystkich :D sanatorium to moze za 30 lat jak dozyje wczesniej nie planuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

a w sanatorium to pewnie 2,3 razy drozej niz normalny hotel bo trzeba tych wszystkich darmozjadow utrzymac co rzekomo lecza

zreszta wsrod chorych to mnie zaraz wszystko bedzie bolalo od tego jeczenia wokol wszystkich :D sanatorium to moze za 30 lat jak dozyje wczesniej nie planuje. 

Jakie jęczenie, ja słyszałam, że tam się przeżywa drugą młodość.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Jakie jęczenie, ja słyszałam, że tam się przeżywa drugą młodość.

dla tych ktorzy juz zapomnieli kiedy pierwsza mieli. 

ja jeszcze pamietam :D

sprawdizlem ciechocinek 300zl ponad za sam hotel za dobe a za basen i inne bajery sie dodatkowo placi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla tych ktorzy juz zapomnieli kiedy pierwsza mieli. 

ja jeszcze pamietam :D

sprawdizlem ciechocinek 300zl ponad za sam hotel za dobe a za basen i inne bajery sie dodatkowo placi. 

To i tak taniej niż na Ibizie, a imprezy jeszcze lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na filipinach za 300zl to masz hotel z jedzeniem i filipinka cie w tej cenie pewnie masuje i na basen wózek pcha jak nie masz sily isc :D te dziadki jakby wiedzialy to zaden by juz wiecej do ciechocinika nie pojechal. 

moze ja jakies takei wczasy dla dziadow bede organizowal rehabilitacyjne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Nikt nigdzie nie walił, na kafe mam bloknięty komunikator cały czas a tutaj mam pustą skrzynkę.

nie wierze ze masz pusta skrzynke elka nie ze mna te numery :D

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

To i tak taniej niż na Ibizie, a imprezy jeszcze lepsze.

nop pewnie taniej niz na ibizie ale to nie moje klimaty cpuni i techno to cos czego nie lubie bardziej nic wielkich bab

ale madere mozesz juz miec za mniej jak 300zl za dobe ze wszystkimi kosztami laczie z przelotem

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ja jakies takei wczasy dla dziadow bede organizowal rehabilitacyjne :D

Tylko jeszce musza tam dolecieć / nie zachorować bo na jakiejś wsi nie ma opieki medycznej / nie mieć sraki / nie być użartym od jakiegos owada nieznanego i strawić ichniejszy jedzenie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi