Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

wwazne zeby basen byl jedzenie drugorzedne jak jak plywam to mi sie jesc nie chce jedne posilek wystarcza nawwrt w egipcie chudne zawsze 

To po co lecieć za granicę? Wykup sobie jakieś sanatorium z basenem, będziesz regularnie jadał i chodził spać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A co, zgłaszasz się na ochotnika?

zglosilbym sie ale ja tez stary wiec pozyskam ci mlodszego z importu :D znasz angielski to nawet sobie pogadacie o pogodzie :D

starego jak ja to se znajdziesz i bez mojej pomocy :D 

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Możesz dopłynąć łódką z Jamajki, przy okazji schudniesz podczas wioslowania.

w jedna strona ok a jak doplyne i lodke mi ukradna bo bieda to juz bedzie gorzej z powrotem :D

poa tym trump strzela do lodek :D wiec znowu przez pomaranczowego dziada wszystko na nic :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

IMG_3468.jpeg

nie wiem co cie dziwwwi o tym pisze ze lepszy mlody amant z importu :D od razy widac ze poczula sie mlodsza :D

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No ale teraz tam jest wojna to trochę inne obniżki

teraz tam to nie polecisz bo nie ma lotow poza tym ja nie tam chcialem tam nic nie ma ciekaego teraz to bedzie 40 stopni w nocy i nie da sie zyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nawet tu w małym mieście wręcz wioska zgarneli takiego co w u siebie miał całe worki koksu 😱

a to u was bogaty ten co ma koks ? skad ty jestes z bałut w lodzi :D ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To po co lecieć za granicę? Wykup sobie jakieś sanatorium z basenem, będziesz regularnie jadał i chodził spać.

drozej wyjdzie sanatorium w polsce ludzie bedzi epelno jedzenie niedobre a na basenie tlok :D

ty wiesz ile kosztuje turnyus w sanatorium ?  pewwnie z 5k za tyle to ja bym se zycie ulozyl jakbym mial :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

W egipcie to ludzie chudna od sraczki przecież podobno :D

ww dobrym hotelu nawet kawa i jedzenie jest z wody z butelek i nie ma sraczki.

polecam barayke sami polacy po tatuazach widac ze wiely to przynajmniej pasjonaci pobytoww w kryminale, tanio i nie ma sraczki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

drozej wyjdzie sanatorium w polsce ludzie bedzi epelno jedzenie niedobre a na basenie tlok :D

ty wiesz ile kosztuje turnyus w sanatorium ?  pewwnie z 5k za tyle to ja bym se zycie ulozyl jakbym mial :D

To prawda w Polsce jest sttasznie drogo jesli chodzi o różne pobyty itd. Jakis głupi nocleg 2-3 dni gdzieś tam w jakims mieście to jest 1000-1500 zł. To naprawdę jak Egipt kosztuje 2k all inclusive z przelotami to sie nie dziwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ponoć były loty. Moze już nie być nie wiem nie jestem tak na biezaco

nie bylo wikszosc anuluja jak masz laczony byly zeby ludzie sie mogli wydostac ale to jakies pojedyncze i drogie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

To prawda w Polsce jest sttasznie drogo jesli chodzi o różne pobyty itd. Jakis głupi nocleg 2-3 dni gdzieś tam w jakims mieście to jest 1000-1500 zł. To naprawdę jak Egipt kosztuje 2k all inclusive z przelotami to sie nie dziwie.

jak trump zaatakowwal iran to i za 500zl byl egipt :D

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

W sumie to mam na jutro zaplanowana fasolę na lunch.

no widizsz jak cie znam :D dlatego tego chlopa tez ci zaimportuje jakiegos roslinozernego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie bylo wikszosc anuluja jak masz laczony byly zeby ludzie sie mogli wydostac ale to jakies pojedyncze i drogie. 

Tak pojebalam z tym że ludzie wykupują tanie wycieczki do przodu masz racje 

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

a w sanatorium to pewnie 2,3 razy drozej niz normalny hotel bo trzeba tych wszystkich darmozjadow utrzymac co rzekomo lecza

zreszta wsrod chorych to mnie zaraz wszystko bedzie bolalo od tego jeczenia wokol wszystkich :D sanatorium to moze za 30 lat jak dozyje wczesniej nie planuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi