Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To tam jest taniej

wszedzie jest taniej w maju czy kwietniu niz w lipcu czy sierpniu taka zasada bo dzieci koncza szkole i ludzie z bogatej czesci swiata maja wtedy wakacje

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Najbardziej odchudzające wakacje miałam na Kubie, zwłaszcza jako wegetarianka. Ciągle chodziłam głodna. Polecam zanim Trump napadnie.

nie da sie leciec teraz na kube tam nie ma lotow poza tym do usa sie nie wjedzie a ja nie bylem w ameryce poludniowwej a tam wiele przesiadek w stanach wiec na razie odpada tak samo jak iran tez bym chcial zobaczyc ale nie teraz. 

na kube chyba tylko rosjanie lataja obecnie tam nie ma paliwa lotniczego nawet 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

wszedzie jest taniej w maju czy kwietniu niz w lipcu czy sierpniu taka zasada bo dzieci koncza szkole i ludzie z bogatej czesci swiata maja wtedy wakacje

nie da sie leciec teraz na kube tam nie ma lotow poza tym do usa sie nie wjedzie a ja nie bylem w ameryce poludniowwej a tam wiele przesiadek w stanach wiec na razie odpada tak samo jak iran tez bym chcial zobaczyc ale nie teraz. 

na kube chyba tylko rosjanie lataja obecnie tam nie ma paliwa lotniczego nawet 

Możesz dopłynąć łódką z Jamajki, przy okazji schudniesz podczas wioslowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ta rozreklamowałeś mnie tak że zrobileś ze mnie chodzącą patologię.

no troche tak ale faceci walili na priv drzwiami i oknami prawda ? no widzisz wiec w reklamie liczy sie skutecznosc :D

Serio lol myślałam że to takie tylko u nas. Nie jestem światowa niestety

nie to czesto powtarzany zart i mysle ze ten z agh bardziej znany :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

No ale teraz tam jest wojna to trochę inne obniżki

5 minut temu, libed napisał(a):

jak g4rypsujacy to nie kasiasty bo jakby kase mial to nie kradlby i nie siedzial w wiezieniu :D w wiezieniu siedza biedni zapamietaj :D jakby byli bogaci to by sobie zalatwili azyl jak ziobro :D

Jeszcze nie załatwił :D ale trudno długo nie porzadzi a potem mu ktoś cofnie z demokratów. Chyba nie ma tam dożywotniego? A niektórzy jak umieją nakrasc to i się zabezpiecza albo wyjdą i dalej będą robić kasę. Nawet tu w małym mieście wręcz wioska zgarneli takiego co w u siebie miał całe worki koksu 😱

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

wwazne zeby basen byl jedzenie drugorzedne jak jak plywam to mi sie jesc nie chce jedne posilek wystarcza nawwrt w egipcie chudne zawsze 

To po co lecieć za granicę? Wykup sobie jakieś sanatorium z basenem, będziesz regularnie jadał i chodził spać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A co, zgłaszasz się na ochotnika?

zglosilbym sie ale ja tez stary wiec pozyskam ci mlodszego z importu :D znasz angielski to nawet sobie pogadacie o pogodzie :D

starego jak ja to se znajdziesz i bez mojej pomocy :D 

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Możesz dopłynąć łódką z Jamajki, przy okazji schudniesz podczas wioslowania.

w jedna strona ok a jak doplyne i lodke mi ukradna bo bieda to juz bedzie gorzej z powrotem :D

poa tym trump strzela do lodek :D wiec znowu przez pomaranczowego dziada wszystko na nic :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

IMG_3468.jpeg

nie wiem co cie dziwwwi o tym pisze ze lepszy mlody amant z importu :D od razy widac ze poczula sie mlodsza :D

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No ale teraz tam jest wojna to trochę inne obniżki

teraz tam to nie polecisz bo nie ma lotow poza tym ja nie tam chcialem tam nic nie ma ciekaego teraz to bedzie 40 stopni w nocy i nie da sie zyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To po co lecieć za granicę? Wykup sobie jakieś sanatorium z basenem, będziesz regularnie jadał i chodził spać.

drozej wyjdzie sanatorium w polsce ludzie bedzi epelno jedzenie niedobre a na basenie tlok :D

ty wiesz ile kosztuje turnyus w sanatorium ?  pewwnie z 5k za tyle to ja bym se zycie ulozyl jakbym mial :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W egipcie to ludzie chudna od sraczki przecież podobno :D

ww dobrym hotelu nawet kawa i jedzenie jest z wody z butelek i nie ma sraczki.

polecam barayke sami polacy po tatuazach widac ze wiely to przynajmniej pasjonaci pobytoww w kryminale, tanio i nie ma sraczki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi