Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

i 65kg nadal tak twierdze :D a nawet 60kg :D

i tak robie progres kiedys sie konczyla na 55kg :D ale stwierdzilem ze ja coraz ciezszy to norme lepiej zmienic niz schudnac :D

A nie na 50 sie kończyła? :D  to grubo poleciałeś teraz z 65, co za ludzki pan 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A co z odchudzaniem? Czy nie miałeś być już szczupły w maju?

maju mialem robic forme i robie. na razie troche w kratke ale idzie w dobra strone poza tym na maj planowalem urlop zawsze chudne na urlopie bo plywam jem regularnie itd.. ale mi kurde co bym nie kupil biletu to anuluja bo pomaranczowy dziad sie bawi na bliskim wschodzie wiec chyba nic nie wyjdzi e zurlopu bo za chwile rok szkolny sie skonczy i ceny podskocza dwa razy wiec nie bede przeplacal poza tym pogoda ujowa w rejonach ww jakich bym chcial polbyc. 

no ale w domowych warunkach robie forme mysle zew  polowie czerwca bedzie taka w miare ok 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Chyba nie uwzględnił wzrostu, gdybym ważyła 65 kg to też by nie mógł koło mnie siedzieć w pociągu.

Właśnie straszny rozmach miał w tym miłosierdziu bo 65 na takie wzrostu co on preferuje to całkiem dużo ciałka do kochania 😛 i być może nawet dupa istnieje jakaś 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Zawsze sobie wyobrażam, że Krejzi musi być bardzo piękna jeśli spełniła wszystkie wymagania Libeda.

ja to kazdego potrafie zareklamowwac i crazy i elke tez reklamowalem ostatnio wie c jak chcesz to ciebie tez moge wypromowac w internetach :D

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

On lubi kościoły chodzić po nich i ten klimat 

to napisz ze lubi zwiedzac koscioly bo zabrzmialo jakby sei modlic lubil co niedziele :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie zapominajcie ze nasz ludzki pan w pewnym momencie przesunął tez wiek sypania sie kobiety 😀🤣

Wiek sypiania z kobietą 😆

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Właśnie straszny rozmach miał w tym miłosierdziu bo 65 na takie wzrostu co on preferuje to całkiem dużo ciałka do kochania 😛 i być może nawet dupa istnieje jakaś 😛 

Potwierdzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Żabo tylko nie na ta ciabate seksualny taniec 

Ja nie wiem jak ktoś może pozwalać partnerowi na takie rzeczy 

Ja już to tańczyłam ale nie wiedziałam, że to zakazane, bo to było 20 lat temu i Lewandowscy byli dopiero w podstawówce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Yhm. A gdybyśmy kiedyś mieli zlot forumowy i ona okazałaby się typową Grażyną...to chyba świat by nam się zawalił a libed został okrzyknięty przegrywem, który zderzył się ze ścianą samotności 😛

a jak wyglada typowa grazyna :D ? wklej jakas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

maju mialem robic forme i robie. na razie troche w kratke ale idzie w dobra strone poza tym na maj planowalem urlop zawsze chudne na urlopie bo plywam jem regularnie itd.. ale mi kurde co bym nie kupil biletu to anuluja bo pomaranczowy dziad sie bawi na bliskim wschodzie wiec chyba nic nie wyjdzi e zurlopu bo za chwile rok szkolny sie skonczy i ceny podskocza dwa razy wiec nie bede przeplacal poza tym pogoda ujowa w rejonach ww jakich bym chcial polbyc. 

no ale w domowych warunkach robie forme mysle zew  polowie czerwca bedzie taka w miare ok 

Czyli nie możesz schudnąć przez Trumpa, o to chyba go jeszcze nie posądzano.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A nie na 50 sie kończyła? :D  to grubo poleciałeś teraz z 65, co za ludzki pan 😀

no 50 to bardzo dawno temu :D jak mialem z 20 lat pozniej bylo dosc dlugo 55 a z tym 65 to przesadziulem i chcialem byc wyrozymialy tak naprawde mala baba jak wazy 60kg to juz robi sie kulka jak chlop 100kg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi