Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Libed ja ci już mówiłam ze u ciebie problem jest z regionem:p brzydkie mamy kolegow, kolezanki sypiące sie po 30 itd.:p

tam coś musi być w powietrzu w tej malopolsce ze sie tak ludzie szybko sypia, może jakaś sadza? 🤣

wszedzie sie sypia tak samo ja tez sie sypie tak samo niezaleznie gdzie mieszkam wiec inni ludzie podobnie :D

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A tak na marginesie, wiesz że jesteś tutejszym leżakiem czyli obiektem rozrywkowym? 😁

wwiem, to zamierzone dzialnie z mojej strony miejcie troche radosci w tym smutnym miejscu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja mam piękną czarnoskórą koleżankę w pracy, jest wysoka, smukła i nie ma Wielkiej dupy. Jej rodzice są z Zimbabwe i z Nigerii więc nie jest mulatką.

Pełno takich przykładów ale na libeda jest jeden jedyny sposób. Otworzyc mu oczy na zapałki i zalewać przykładami. Beton sie lekko kruszy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Dla niewtajemniczonych ; libed jeszcze do dosyć niedawna twierdził ze kobieta kończy sie na 165 cm wzrostu 😀

i 65kg nadal tak twierdze :D a nawet 60kg :D

i tak robie progres kiedys sie konczyla na 55kg :D ale stwierdzilem ze ja coraz ciezszy to norme lepiej zmienic niz schudnac :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze sobie wyobrażam, że Krejzi musi być bardzo piękna jeśli spełniła wszystkie wymagania Libeda.

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A co z odchudzaniem? Czy nie miałeś być już szczupły w maju?

Może nie tego roku.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Że jak wyższa to już źle? Czy niższa? Ale wybredny jesteś

No wyższa zle, odsyłam do początkowych postow o jego fobiach 😂 zaraz po grubych dupach sa to ‚wielkie baby’. Chociaz ostatnio nastąpiło lekkie ukruszenie betonu i zmiana w poglądach 😛 bo dowiedział sie na kafeterii ile wzrostu ma jego ulubienica Klaudia el dursi i zmienil troche definicje ‚wielkiej baby’ (wcześniej o wielkości świadczył tylko wzrost waga nieistotna)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale dałaby mu plusika za kosciol;p ostatnio sie nawrócił 😂

na starosc ludzie jak czuje ze umra to sie nawracaja ze strachu wiec powiedz staremu ze bedzie zyl jeszcze z 5 czy 10 lat przynajmniej to zdazy sie nawrocic jeszcze niech nie marnuje niedzieli na siedzenia tam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Zawsze sobie wyobrażam, że Krejzi musi być bardzo piękna jeśli spełniła wszystkie wymagania Libeda.

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Albo brzydka a libed po prostu pitoli 3 po 3 jak typowy forumowicz który jedno na forum a drugie w zyciu 😀

1 minutę temu, libed napisał(a):

na starosc ludzie jak czuje ze umra to sie nawracaja ze strachu wiec powiedz staremu ze bedzie zyl jeszcze z 5 czy 10 lat przynajmniej to zdazy sie nawrocic jeszcze niech nie marnuje niedzieli na siedzenia tam :D

Wez kurwa. Prosiłam żebyś nie gadał o moim ojcu a ty widze wjeżdżasz na coraz bardziej pełnej 😜 

On lubi kościoły chodzić po nich i ten klimat 

jak widmok 🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Yhm. A gdybyśmy kiedyś mieli zlot forumowy i ona okazałaby się typową Grażyną...to chyba świat by nam się zawalił a libed został okrzyknięty przegrywem, który zderzył się ze ścianą samotności 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Dzisiaj w końcu poszłam na siłownię, jutro też idę, na jakieś tańce.

Gratuluje:p a ja po oststniej rozmowie z tobą sie wypisałam 😀

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Mówisz, że wymagania z kosmosu, a Grażyna u boku?

No coś jak u ogóra 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja mam piękną czarnoskórą koleżankę w pracy, jest wysoka, smukła i nie ma Wielkiej dupy. Jej rodzice są z Zimbabwe i z Nigerii więc nie jest mulatką.

nie wierze :D

w niedziele jechalem z typowymi angielskimi murzynkami w pociagu lecialy do londynu i jak siadly obok mnie to nie moglismy sie w 3 zmiescic na 4 miejscach obok siebie  wtych przedzialach ktos z nas musial miec rece zlozone zeby inni mogli siedziec z rekami obok ciala :D no takie wlasnie typowe murzynki to byly 

jeden gruby polak i dwie murzynki to powinna byc blokada w pkp zeby nie mogli wybrac miejsca obok siebie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi