Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

krajowy tylko na emigracji do tego jest jej alfonsem wiec menela ktory wszysttko przepija albo bezrobotnego to pewnie do szczscia juz nie potrzebuje :D

Jak to mówi przysłowie: Jeśli się kochają to c...j z nimi

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, libed napisał(a):

widzisz jak ja trafnie ci zdiagnozowałem od razu :D znam cie lepij niz rodzice i wiedzialem ze bedziesz chetna :D

Bo Klaudia miała gacha łobuza a nie jakieś umiejętności diagnozy :D

bedziesz mu grypsy do wiezeinai noscic to celebryta znana postac i na pewno grypsuje :D

Celebryta? Jak to taki co po wyjściu ma depozyt na kajmanach to możesz przedstawić xD

jakby ci z nim nie wyszlo to mam jeszcze dla ciebie widmoka takie przestepca teoretyk tez porzadny czlowiek bo zna grypsere :D

Jak ktoś jest tylko teoretykiem to tak naprawdę nie jest :D

11 minut temu, libed napisał(a):

wiadomo ze w wiezieniach to si niewinni, porzadni ludzie tylko im sie ga powinela jak uciekali i ich zlapali :D to pewnie wina sznurowek ze im sie buty rozwiazaly jak uciekali... 

Ale czyn zabroniony czynowi zabronionemu nie równy :D nie znam żadnego zabójcy 

8 minut temu, libed napisał(a):

na żone sie nie nadzajesz ale kwestia czasu az kolega z indonezji mu podsunie pomyse ze w sumie glowe to by ci mogl obciac :D w ramach kary za grzechy. 

W sumie dobre ostrzeżenie bo ja bym z ciekawości z Filipkiem wyszła xd ale jak mnie nie lubi to już się nie namowi:(

6 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ja tylko raz widzialam oryginał,fajna księga 

Ale nie czytalam.

Nie bo w muzeum nie wolno dotykać? :D

5 minut temu, libed napisał(a):

no i nigdy nie bedzie bezrobotny bo wie jak pod oslona nocy pozyskac metale szlachetne z samochodow zaparkowanych i ze katalizatora nie wycina sie boschem bo sie moze zapalic tylko specjalny sprzet trzeba miec

To w końcu ma fach czy teoretyk. Jak ma fach to też możesz przedstawić katalizatory drogie są xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłabyś sie z szynszyla umówić, taka kolezanka z Kafe ona była ok i chyba by ci głowy nie uciela. Ale już nie wchodzi bo jej były nawiedził forum który zadał od niej wyrównania długu 40 zł.

ona była chętna na spotkania i tez spotykała sie dosłownie z kazdym 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

W tym chłamie polski występ był całkiem całkiem.

No nie? Chociaż zupełnie nie zapamiętałem już jak ta piosenka leciała. Taka nie do zapamiętania oprócz tego, że ładnie zaśpiewana.

A tak to jeszcze Belgia dała rade i ta Serbia nawet gada

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ale czyn zabroniony czynowi zabronionemu nie równy :D nie znam żadnego zabójcy 

no zwykle zaczyna sie malymi krokami rzadko kto zostaje od razy platnym morderca :D

zykle to poprawczak, kradzieze etc a na morderstwo czy gwalt przychodzi swoj czas :D

W sumie dobre ostrzeżenie bo ja bym z ciekawości z Filipkiem wyszła xd ale jak mnie nie lubi to już się nie namowi:(

ale on juz gdzies pisal ze ty sioe z nim i jakims drugim chcialas umowwic gdzies w kaliszu chyba ale on cie nie chce bo jestes wiadomo kto :D

To w końcu ma fach czy teoretyk. Jak ma fach to też możesz przedstawić katalizatory drogie są xd

tak ma fach i od razu wie ile pozyskany katalizator bedzie kosztowwal i czy warto pod ten samochod wchodzic czy lepiej pod inny :D

a jak sie z nim umowisz to z pustymi rekami nie przyjdzie i dla ojca bedzie mial zoladkowa czy wyborowa juz nie pamietam marki ale wie ze z pustymi rekami sie nie przychodzi do laski tylko trzeba miec pol litra dla ojca :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi