Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

ambadziara tak to taki lachon z solarium, ale ‚bezdzietna lambadziara’

z memow to trochę coś innego

no to wlasnie tego nie kuma

to w koncu lambadziara to tluk bezmyslny z jajecznica na glowie i pustka ww glowie czy bezdzietna baba z psem i praca ? bo dla pieprza najwieksza obelga to napisac o babie ze ma prace i psa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A kto to łomiarz i za co siedział to nie wiem, ale poznalam już parę osób z więzień i są wszyscy złote chlopaki

widzisz jak ja trafnie ci zdiagnozowałem od razu :D znam cie lepij niz rodzice i wiedzialem ze bedziesz chetna :D

bedziesz mu grypsy do wiezeinai noscic to celebryta znana postac i na pewno grypsuje :D jakby ci z nim nie wyszlo to mam jeszcze dla ciebie widmoka takie przestepca teoretyk tez porzadny czlowiek bo zna grypsere :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

no to wlasnie tego nie kuma

to w koncu lambadziara to tluk bezmyslny z jajecznica na glowie i pustka ww glowie czy bezdzietna baba z psem i praca ? bo dla pieprza najwieksza obelga to napisac o babie ze ma prace i psa :D

O Jezu. Generalnie tak, ale w połączeniu ‚bezdzietna’ i dzieki pewnym memom zyskało inne znaczenie. Trzeba sledzic internet żeby wiedzieć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

czytalas penwie nie raz tylko nie wwiedzialas ze ten ktory mu mowi o tym ze niedzewice sa bee to ten sam. 

Ja nie wiedziałam ze on ma jakiegos kolegę z Indonezji zacznijmy od tego. Co dopiero ze jest islamista 😱

zatrzynalam sie na jakims sysadminie i Ancient Wisdomie.

ale dobrze ze ty trzymasz rękę na pulsie i nie zajmujesz sie głupotami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

ja bylem fanem tematow ze nieroby jak jej kuzynka  angelika kebab maja 3 dzieci z 3 gachami i nie pracowwaly nigdy a zyja i chodza do fryzjera co tydzien i ona sie pyta skad maja pieniadze :D 

Super naprawdę. Totalnie kasuje spamming, ataki i wrzucanie zakrwawionych podpasek na forum. Ważne ze anty PiS i mops ;) 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Hehe czyli same nudy. No stopy ręce małe całą jestem mała ale się puszczam to Filipek mnie nie polubi już no coz

na żone sie nie nadzajesz ale kwestia czasu az kolega z indonezji mu podsunie pomyse ze w sumie glowe to by ci mogl obciac :D w ramach kary za grzechy. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Taka laska która spamowała forum miliardem tematów pisanych capslockiem o incydencie kałowym w lidlu.

Taki trochę żeński odpowiednik naszych kolegow ;) Jesli chodzi o spamming. Ale miała swoich fanów 

To czemu oni razem się nie spikneli wszyscy?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, libed napisał(a):

no i znowu sie musze z toba zgodzic tez tak uwazam

To nie chodzi o to że ja tak uważam tylko takie są statystyki.

12 minut temu, libed napisał(a):

p.s. pozdrow lexa i napisz ze jestem jego fanem od kiedy wyszlo ze mial 4 baby na boku do teog prace, zone i 3 dzieci. chcialbym taka organizacje czasu miec jak on zeby tyle rzeczy ogarniac :D

No już lecę i tak piszę. 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja nie wiedziałam ze on ma jakiegos kolegę z Indonezji zacznijmy od tego. Co dopiero ze jest islamista 😱

zatrzynalam sie na jakims sysadminie i Ancient Wisdomie.

ale dobrze ze ty trzymasz rękę na pulsie i nie zajmujesz sie głupotami ;)

no to wlasnie ten ancient to z indonezji a w indonezji to prawwie kazdy jest islamista to najwiekszy islamski kraj na swiecie oni maja w metrze wagony dla kobiet i mezczyz oddzielne i kara jest jak wsiadziesz do meskiego :D w dubaiu w sumie tez :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ty jesteś jak matka jednego strażaka. Wchodzi na zebranie i mówi "Tomek wychodzi, wypisuje się".

Właśnie @Elciaa. Nie matkuj mi. Tomek nie wychodzi, zostaje

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi