Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

filipek na jakims forum php poznal islamiste z indonezji ktory go nawraca na wiare i mowi prawdy zyciowe i w zamian mu czasami jakies forum postawi czy napisze jak cos zepsuc. jakis tam imigrant informatyczny z indonezji spikneli sie na jakims forum i wyczyl slabe ogniwo ktore mozna nawrocic na wiare w allaha wiec mu doradza jak filip potrzebuje. 

niektore jego metody byly dobre on nie blokuje pustymi znakami jak byczy czy inni wiec widac ze ktos niegłupi mu napisał jak przeciązyc serwer zeby nie mogl odpowiedziec.. 

O kurczę nawet nie wiedziałam.

ile to sie człowiek może nauczyc…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Elciaa napisał(a):

Homofobami najczęściej są geje.

no i znowu sie musze z toba zgodzic tez tak uwazam

p.s. pozdrow lexa i napisz ze jestem jego fanem od kiedy wyszlo ze mial 4 baby na boku do teog prace, zone i 3 dzieci. chcialbym taka organizacje czasu miec jak on zeby tyle rzeczy ogarniac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

To w sumie całkiem fajnie że znalazł kolegę. Gdyby mieszkali bliżej siebie to pewnie by rzucali w sąsiadów kupami

ale oni chyba mieszkaja blisko bo obaj w gb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

y nazywasz ja lambadziara ona chyba qwwerty wiec juz nie wiem o co chodzi :D

Wszystko mieszasz 😛

qwetka miała swoje spersonalizowane określenia 😄

lambadziara tak to taki lachon z solarium, ale ‚bezdzietna lambadziara’

z memow to trochę coś innego ale to musiałbyś portale dla tłuków sledzic zeby to zrozumiex ;) 

Ten niuans 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Mhm no to co tam było to nie wiem i nie potwierdzam ze prawda i nie wiem po co jak tam nikt mnie nie zna xd pyszny tak zakładal? 

obaj z tym ze filipek ze jestes be bo sie puszczasz i penwie masz brzydkie stopy a pyszny 20 tematow co by z toba robil zanim cei bedzie kopal po brzuchu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Awersja może lepiej do grubych bab. A akurat homofobi to wyjątek, oni to bardziej z łomem napierdalac gejów. A kto to łomiarz i za co siedział to nie wiem, ale poznalam już parę osób z więzień i są wszyscy złote chlopaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

O kurczę nawet nie wiedziałam.

ile to sie człowiek może nauczyc…

czytalas penwie nie raz tylko nie wwiedzialas ze ten ktory mu mowi o tym ze niedzewice sa bee to ten sam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Jaka jest poprawna odpowiedź? Bo nie wiem czy znam

Taka laska która spamowała forum miliardem tematów pisanych capslockiem o incydencie kałowym w lidlu.

Taki trochę żeński odpowiednik naszych kolegow ;) Jesli chodzi o spamming. Ale miała swoich fanów 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

obaj z tym ze filipek ze jestes be bo sie puszczasz i penwie masz brzydkie stopy a pyszny 20 tematow co by z toba robil zanim cei bedzie kopal po brzuchu :D

Hehe czyli same nudy. No stopy ręce małe całą jestem mała ale się puszczam to Filipek mnie nie polubi już no coz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

ambadziara tak to taki lachon z solarium, ale ‚bezdzietna lambadziara’

z memow to trochę coś innego

no to wlasnie tego nie kuma

to w koncu lambadziara to tluk bezmyslny z jajecznica na glowie i pustka ww glowie czy bezdzietna baba z psem i praca ? bo dla pieprza najwieksza obelga to napisac o babie ze ma prace i psa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A kto to łomiarz i za co siedział to nie wiem, ale poznalam już parę osób z więzień i są wszyscy złote chlopaki

widzisz jak ja trafnie ci zdiagnozowałem od razu :D znam cie lepij niz rodzice i wiedzialem ze bedziesz chetna :D

bedziesz mu grypsy do wiezeinai noscic to celebryta znana postac i na pewno grypsuje :D jakby ci z nim nie wyszlo to mam jeszcze dla ciebie widmoka takie przestepca teoretyk tez porzadny czlowiek bo zna grypsere :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

no to wlasnie tego nie kuma

to w koncu lambadziara to tluk bezmyslny z jajecznica na glowie i pustka ww glowie czy bezdzietna baba z psem i praca ? bo dla pieprza najwieksza obelga to napisac o babie ze ma prace i psa :D

O Jezu. Generalnie tak, ale w połączeniu ‚bezdzietna’ i dzieki pewnym memom zyskało inne znaczenie. Trzeba sledzic internet żeby wiedzieć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

czytalas penwie nie raz tylko nie wwiedzialas ze ten ktory mu mowi o tym ze niedzewice sa bee to ten sam. 

Ja nie wiedziałam ze on ma jakiegos kolegę z Indonezji zacznijmy od tego. Co dopiero ze jest islamista 😱

zatrzynalam sie na jakims sysadminie i Ancient Wisdomie.

ale dobrze ze ty trzymasz rękę na pulsie i nie zajmujesz sie głupotami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale miała swoich fanów 

ja bylem fanem tematow ze nieroby jak jej kuzynka  angelika kebab maja 3 dzieci z 3 gachami i nie pracowwaly nigdy a zyja i chodza do fryzjera co tydzien i ona sie pyta skad maja pieniadze :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi