Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie uwazam ze jest aż tak pierdolniety jak byczy, jest niedojrzały i infantylny i bardzo mu szkodzi brak leczenia. Jest wredny (blokując forum itd) bo inaczej nie potrafi rozwiązywać konfliktów, po prostu zachowuje sie jak dzircko bo nie ma innych narzędzi bo jest mocno niedojrzały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To obserwuje no ok. Ale ja obserwuje Filipa na nerwicy a na nerwicy jest przecież grzeczny nie miał dram i nie miał banow

ale ja juz napisalem co mialem napisac nie bede tego tlumaczyl bo to proste zdanie. nie rozumiesz co napisalem nic na to nie poradze ja juz swoje zdanie wyrazilem najprosciej jak potrafilem... 

piszesz jakbym ci zabranial z kims pisac a czy ja ci mowie nie pisz z kims ? nie. lubisz swirow to se pisz co mnie to obchodzi. ja tylko stwierdzam fakt ze ktos jest podly albo ze cos nie jest czarnym humorem jak dla mnie to moze cie w ogole poczucia humoru nie miec... 

tak samo jak ja cie nie przekonuje do niczego tak ty mnie nie przekonuj ze ktos jest spoko ziom bo na nerwicy czegos nie zrobil. ja mam swoje zdanie i tyle. trudno tez zeby cos zrobil jak nie moze, moim zdaniem on na pewno juz probowal blokowac tematy tu, ale to moje zdanie postawie na to stowe :D ma kolege z indonezji ktory mu podpowiada kiedy skrypt sie moze wywalic, wiec postawie wspomniana stowe ze na pewno juz probowal roznych mozliwosci :D 

jak ktos jest podly to jest podly nie ma tak ze ktos jest podly w jednym miejscu a w innym nie wiec mnie nie przekonuj bo tracisz czas. 

lepiej ten czas poswiec na wysylaniu stópek zbokom lepiej na tym wyjdziesz bo ci jakis komplement napisz a mnie jak dalej bedziesz przekonywac ze czarne jest biale to nie dosc ze komplementu nie dostaniesz to oberwiesz inwektywa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ale bez przesady to nie wzielabym tego za wyzywanie A i tak mnie przeprosił 

A uważasz ze czepniecie sie kogos w taki sposób  jak on ciebie wtedy mimo ze byłaś jedna z nielicznych obrończyń i dałaś mu czysta kartę za to ze napisałaś mu jednak dość neutralna uwagę to normalne zachowanie?

i co kogo obchodzi jakis Klaudiusz (chociaz w jego ustach brak podjazdu do Klaudiusza jak ma akurat faze na milosc to ogromna zniewaga:p ) ktorego nota bene tez raz kocha raz nienawidzi. Totalnie bezsensowna reakcja 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A Filipek napisał o nagrywaniu no bo ja sama gdzieś tu napisałam o tym, poza tym kto nigdy ani razu nie nagrywał niech pierwszy rzuci kamieniem. No dobra wiem że wy vanilla sky mieliście no ale nie wszyscy takie wyniki mieli tak xddddd

:D :D

Ale on to krytykował bo on preferuje święte dziewice:p wiec jego zapytaj jaki ma problem, my nie mamy😜

5 minut temu, libed napisał(a):

urodziny radia maryja transmituja ?

Hahahah 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mówił ci ktoś kiedyś, że nie jesteś śmieszny ze swoją katolikofobią?

skoro byczy uwwaza ze ma poczucie humoru to ja mam 100 razy bardziej :D

no nie moja wina ze to wyglada jak wlasnie taka impreza gdzie ludzie przyjezdzaja i mu poklony bija :D mam ci wyszukac fragmenty tych urodzin :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

ale ja juz napisalem co mialem napisac nie bede tego tlumaczyl bo to proste zdanie. nie rozumiesz co napisalem nic na to nie poradze ja juz swoje zdanie wyrazilem najprosciej jak potrafilem... 

piszesz jakbym ci zabranial z kims pisac a czy ja ci mowie nie pisz z kims ? nie. lubisz swirow to se pisz co mnie to obchodzi. ja tylko stwierdzam fakt ze ktos jest podly albo ze cos nie jest czarnym humorem jak dla mnie to moze cie w ogole poczucia humoru nie miec... 

tak samo jak ja cie nie przekonuje do niczego tak ty mnie nie przekonuj ze ktos jest spoko ziom bo na nerwicy czegos nie zrobil. ja mam swoje zdanie i tyle. trudno tez zeby cos zrobil jak nie moze, moim zdaniem on na pewno juz probowal blokowac tematy tu, ale to moje zdanie postawie na to stowe :D ma kolege z indonezji ktory mu podpowiada kiedy skrypt sie moze wywalic, wiec postawie wspomniana stowe ze na pewno juz probowal roznych mozliwosci :D 

jak ktos jest podly to jest podly nie ma tak ze ktos jest podly w jednym miejscu a w innym nie wiec mnie nie przekonuj bo tracisz czas. 

lepiej ten czas poswiec na wysylaniu stópek zbokom lepiej na tym wyjdziesz bo ci jakis komplement napisz a mnie jak dalej bedziesz przekonywac ze czarne jest biale to nie dosc ze komplementu nie dostaniesz to oberwiesz inwektywa :D

W którym miejscu ja Ciebie przekonuje do tego jaki jest Filip? 🤣 przecież wy go lepiej znacie, znów mam być debilka co by tak robiła? Chyba tobie się inwektywa należy skoro nawet nie umiesz przeprosić że mi wmawiasz że nie wiem co to czarny humor :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto wie moze niebawem doczekamy czasow ze urodziny radia maryja i tivi republiak beda w usa :D bo wiekszosc dygnitarzy bedzie uchodzcami :D

a mowilem ci pieprz ze moze kiedys i ty bedziesz chciala wesperzec uchodzcow to sie zarzekalas ze nigdy a teraz popatrz kto ma paszport genewski jeszcze chwila i bedzie zrzutka na biednych imigrantow w usa i sama grosik dasz. widzisz jak sie wszystko zmienia :D kto by pomysl dwa czy trzy lata temu ze twoje srodowisko bedzie uchodzcow wspierac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale to mu sie udało 😂😂😂

3 minuty temu, libed napisał(a):

widzisz pieprz ktos uznal ze smieszne :D

A ludzie się dziwią krejzi, że się spiknęła z betonem kiedy ona taka sama lambadziara z betonowym rdzeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi