Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

52 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Naprawdę chory delikwent

uwazaj bo takei typy jak on czy fifi to cie potrafia zglosic ze ich obrazasz takim komentarzem :D sami pisza zeby dzieci przybijali albo biegaja z nozem ale napisz mu ze ma chory leb to sie obrazi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

@pysznynie podrywam moje buziaczki są niekiedy ironiczne xd

@Krejzi1wracaj zaraz go zgłoszę to dostanie bana 

wez se tych amantow na priv oni chetnie pojda :D to ci nikt ich nie zabierze takie cenne skarby to powinnas chronic zeby ci inne baby ich nie podrewaly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

A jaką tą niespodziankę dostalaś na priv w końcu? xD

w najlepszym przypadku to byl zagrzybialy penis w połwzwodzie w najgorszym zwloki nowordka z wypadku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ale ja też uwielbiam czarny humor. To ze ktoś nie lubi czarnego humoru nie znaczy że tylko psychole go lubią. Mowi się że ludzie inteligentni go lubią xd poszukam badań na ten temat

nie szukaj bo najwidoczniej ty tez nie rozumiesz co to czarny humor. jak ktos cala noc i pol dnia zaklada setki tematow jakby kogos kroil, zabijal znecal sie i gwalcil to nie jest to czarny humor z monty pythona mozesz mi zaufac bez szukania w necie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę oznaczać Filipa na wronkach ale nie piszcie znów że jest wredny w sensie byczy nie przypominaj od nowa waszej opinii. Nie ma takiej potrzebny nadawać na niego. Ja świadkiem nie byłam na oczy żeby był złym człowiekiem więc umywam ręce jak Piłat  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Z tym przybijaniem dziecka do drzwi to mi się skojarzyło z serbskim filmem że mogli taka scene wymyslec. Little angel i doktor indor też lubili ten film xd ale fakt no my chorujemy

angela nie znam ale w przypadku indora nic nie wskazuje na to ze ejst psychopata a w przypadku menela z tira wszystko na to wskazuje ze jest nieprzystosowany spolecznie i powinien siedziec w klatce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie szukaj bo najwidoczniej ty tez nie rozumiesz co to czarny humor. jak ktos cala noc i pol dnia zaklada setki tematow jakby kogos kroil, zabijal znecal sie i gwalcil to nie jest to czarny humor z monty pythona mozesz mi zaufac bez szukania w necie :D

Rozumiem co to czarny humor libedku. Nie czytam humoru byczego na kafe i nie musisz mi to streszczac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Będę oznaczać Filipa na wronkach ale nie piszcie znów że jest wredny w sensie byczy nie przypominaj od nowa waszej opinii. Nie ma takiej potrzebny nadawać na niego. Ja świadkiem nie byłam na oczy żeby był złym człowiekiem więc umywam ręce jak Piłat  

to poczytaj czasami u konkurencji to ten mily jegomosc pisze na twoj temat :D wysatrczy wpisac dalila :D 

ja np. czytalem ze nagrywalas jakies erotyczne filmiki ze swoim chlopem i jestes szmata dlatego woli czelsi i wiele innych :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madry czlowiek od glupiego rozni sie tym ze ten pierwszy potrafi wyciagnac wnioski z czyjegos postepowania nawet jak tylko to obserwuje, a ten drugi nawet jak cos czasami go osobiscie dotknie to nawet wtedy nie umie albo liczy ze bedzie nastepnym razem inaczej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

to poczytaj czasami u konkurencji to ten mily jegomosc pisze na twoj temat :D wysatrczy wpisac dalila :D 

ja np. czytalem ze nagrywalas jakies erotyczne filmiki ze swoim chlopem i jestes szmata i wiele innych :D 

Wiem wiem :D wszystko miałam odniesione

krejzi wróć już idę go zglosic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez mysle, ze jesli Filip i Byczy nie maja odchylow tutaj to niech pisza. Moze to im pomoze psychicznie.

ze pieprz leczy dobrym slowem i modlitwwwa to sie nie dziwie ale ze ty wierzysz z leczenie slowem to mnie troche dziwi :D

ja nikomu nie zbaraniam pisac mnie denerwuje ze oni zglaszaja moje posty i dostaje jakies ostrzezenia :D albo ze blokuja. pisac ze moga co chca nawet o dzieciach ja tylko z deklem dyskutuje jak twierdzi ze jest normalny bo mam inne zdanie. niech se pisze ale niech pozwwoli innym miec swoje zdanie, fiffi slynie z tego ze on lubi pisac co mysli ale inni nie moga bo placze ze go obrazaja. 

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jego

Nie interesuje mnie co byczy tam pisze. Ale jak mówi że lubi czarny humor to raczej wie jaki to humor i jakie to zarty

nie nie wie co to czarny humor i ty tez nie wiesz w tym problem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sądzę że tyle już padło tutaj ostrzeżeń i dowodów na to jacy oni są że dalsze  pisanie w kółko o tym i tak nic nie da bo kto miał przejrzeć na oczy ten przejrzał.  Niektórzy muszą się po prostu na własnej skórze przekonać z kim mają do czynienia. A prawda jest też taka że niektórym takie patologiczne zachowania po prostu nie przeszkadzają bo mają inny próg tolerancji i dopóki ich bezpośrednio to nie dotknie będą ich bronić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi