Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

To masz chore poczucie humoru,dewianckie i psychopatyczne

chlop sie jara jakimis obrazkami z sadisticka etc.. opowiada jakie ciekawe rzeczy tam widzial juz samo ogladanie ludzi bez glowy czy nogi jest mocno nienormalne a on jeszcze przezywa jakie ciekawe rzeczy tam zobaczyl. 

no ale oczywiscie jest normalny bo nigdy nie byl u psychiatry wiec nie ma w papierach schizofrenii i nie widzi smoka jak sie budzi :D

nienormalnej tez nie znajdzie co najwyzej tacy jak on to moga jakas porwac i trzymac w piwnicy. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

ciekawe zarty. w domu ze starymi tez se tak zartujesz ? stary mowi do starej ze ja byla z toba w ciazy to ja kopal po brzuchu i dlatego taki jestes ? czy to tez z filmow te inne zarty byly ? 

To byl zart z kopaniem po brzuchu ze jak jej benkarta splodze po pijaku to zeby nie urodzila dziecka z fasem, ze niby przysluge robie. To tzw czarny humor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, pyszny napisał(a):

To byl zart z kopaniem po brzuchu ze jak jej benkarta splodze po pijaku to zeby nie urodzila dziecka z fasem, ze niby przysluge robie. To tzw czarny humor

no i jak w domu opowiadasz takie zarty to rodzina sie smieje ?

opowiedz psychiatrze to zrozumiesz ze nie jestes zdrowy.

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to pokazuje umysl psychola normalny czlowiek jak nie chce miec dziecka z fasem to nie pije i to chyba matki dotyczy nie ojca, a ty myslisz ze jak nie chce miec dziecka z fasem to trzeba kopac ww brzuch.. 

2 minuty temu, pyszny napisał(a):

Badania byly ze ludzie lubiacy czarny humor sa pozytywni bo potrafia zle rzeczy w zart obrocic a ci ktorzy sie tym oburzaja sa zli bo projektuje to ze byli bybdo tego zdolni i sie boja i udaja oburzonych

Dobra ide jesc obiad

ty czlowieku nawet nie wiesz co to zarty i jestes za tepy na jakies ironiczne poczucie humoru zacznijmy od tego. 

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Wlasnie tak pomyslalam juz dawno.Psychiatra by sie za glowe złapał w jego przypadku

on uwwaza zapewne ze by se smial z jego zartow :D i powiedzial mu ze ma iq wybitne :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, pyszny napisał(a):

kopaniem po brzuchu ze jak jej benkarta splodze po pijaku to zeby nie urodzila dziecka z fasem, ze niby przysluge robie.

to naprawde swietnie oddaje twoj mental to zdanie. ja wiem ze ty tego nie rozumiesz i sadzsz ze jestes zabawny, ale mysle ze psychiatra by mogl jakies wnioski wyciagnac bo to pokazuje jak ci mozg dziala. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

52 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Naprawdę chory delikwent

uwazaj bo takei typy jak on czy fifi to cie potrafia zglosic ze ich obrazasz takim komentarzem :D sami pisza zeby dzieci przybijali albo biegaja z nozem ale napisz mu ze ma chory leb to sie obrazi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

@pysznynie podrywam moje buziaczki są niekiedy ironiczne xd

@Krejzi1wracaj zaraz go zgłoszę to dostanie bana 

wez se tych amantow na priv oni chetnie pojda :D to ci nikt ich nie zabierze takie cenne skarby to powinnas chronic zeby ci inne baby ich nie podrewaly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ale ja też uwielbiam czarny humor. To ze ktoś nie lubi czarnego humoru nie znaczy że tylko psychole go lubią. Mowi się że ludzie inteligentni go lubią xd poszukam badań na ten temat

nie szukaj bo najwidoczniej ty tez nie rozumiesz co to czarny humor. jak ktos cala noc i pol dnia zaklada setki tematow jakby kogos kroil, zabijal znecal sie i gwalcil to nie jest to czarny humor z monty pythona mozesz mi zaufac bez szukania w necie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę oznaczać Filipa na wronkach ale nie piszcie znów że jest wredny w sensie byczy nie przypominaj od nowa waszej opinii. Nie ma takiej potrzebny nadawać na niego. Ja świadkiem nie byłam na oczy żeby był złym człowiekiem więc umywam ręce jak Piłat  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Z tym przybijaniem dziecka do drzwi to mi się skojarzyło z serbskim filmem że mogli taka scene wymyslec. Little angel i doktor indor też lubili ten film xd ale fakt no my chorujemy

angela nie znam ale w przypadku indora nic nie wskazuje na to ze ejst psychopata a w przypadku menela z tira wszystko na to wskazuje ze jest nieprzystosowany spolecznie i powinien siedziec w klatce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie szukaj bo najwidoczniej ty tez nie rozumiesz co to czarny humor. jak ktos cala noc i pol dnia zaklada setki tematow jakby kogos kroil, zabijal znecal sie i gwalcil to nie jest to czarny humor z monty pythona mozesz mi zaufac bez szukania w necie :D

Rozumiem co to czarny humor libedku. Nie czytam humoru byczego na kafe i nie musisz mi to streszczac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi