Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

zapytam kiedys mozliwe zapamietalem ze na s i to bylo w kontekscie ze to londyn. z opisu jak sosnowiec jakas robotnicza dzielnica menele i bieda i szarob buro

jednak chwalil polakow mowil ze jak polak cos zrobi to dziala a angole maja wywalone :D i za beneficiarzy uwazal cyganow :D 

przecinki sa zbedne :D i za duzo czasu zajmuje i jakos tak jest w takim miejscu ze przecinek mi sie wyjatkowo zel naciska :D juz polskie litery mi latwiej zrobic niz przecinek :D 

ale jestem zachwycony jak szybko reaguje naprawde prawie nie pomijam na niej liter i nie wciskaja mi sie po dwie chyba ze za dlugo przytrzymam klawisz to mi dubluje. 

ostatnio kupilem swietna myszke i klawiature i ciesze sie jak jakis lezak z tego :D

To może powinieneś mieć taką, która właśnie powoli reaguje i wtedy będziesz mógł stawiać przecinki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Tez jestem zaskoczona wiedzą i ilością tych programów. Ale ja staram jestem i dla rozrywki słucham programów np. o drugiej wojnie światowej, jak czyjś stary.

😀 to lepiej

ja sie potrzebuje odmóżdżyć i przy takich gownach najlepiej mi sie udaje 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Z takich celebryckich to ostatnio oglądałam Vogule Polska gdzie takie rzeczy komentują i nawet śmieszne to było.

A to kiedys ich oglądałam;) oni sie do Hiszpanii wyprowadzili a tego goscia kiedys widziałam w fabryce Norblina 😛

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Ja mam nowy błękitny laptop.

Uwazaj bo libed ci ukradnie 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Błękitne?:p

tak tzn. klawiatura bialo-blekitma bo blekitnej nie znalazem ale myszka piekna

https://prod-api.mediaexpert.pl/api/images/gallery_500_500/thumbnails/images/78/7829169/Mysz-MCHOSE-L7-Ultra-Niebieski-1.jpg

8 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To może powinieneś mieć taką, która właśnie powoli reaguje i wtedy będziesz mógł stawiać przecinki.

ja bardzo szybko pisze jak bedzie wolna to nie zaczne wolniej tylko zje mi litery 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A to kiedys ich oglądałam;) oni sie do Hiszpanii wyprowadzili a tego goscia kiedys widziałam w fabryce Norblina 😛

Uwazaj bo libed ci ukradnie 😜

nie, kolor ladny ale param,atery mi nie pasuja juz pytalem elke o tego niebeiskiego :D 

mam na oku fajny ale tylko zielony jest i chyba go wezme mowie sie trudno jednak wazniejszy wspolczynnik oplacalnosc/parametry niz kolor :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

tak tzn. klawiatura bialo-blekitma bo blekitnej nie znalazem ale myszka piekna

https://prod-api.mediaexpert.pl/api/images/gallery_500_500/thumbnails/images/78/7829169/Mysz-MCHOSE-L7-Ultra-Niebieski-1.jpg

ja bardzo szybko pisze jak bedzie wolna to nie zaczne wolniej tylko zje mi litery 

No ta myszka zawróciła ci w głowie już chyba pare tyg sie nią podniecasz 😀🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

no rewelacyjnie dziala naprawde za to ta wertykalna polecona rpzez ciebie  jest do bani wszystko wolniej sie nia robi nie polecam :D

A ja nie wiem co ty tam wybrałeś;p to trzeba rozmiarowo dobrac żeby nie była za wielka. Mnie sie sprawdza i na dłuższa mete po normalnej boli mnie reka a po tej nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

A ja nie wiem co ty tam wybrałeś;p to trzeba rozmiarowo dobrac żeby nie była za wielka. Mnie sie sprawdza i na dłuższa mete po normalnej boli mnie reka a po tej nie

no wlasnie nie boli bo sie cala reka rusza a nie nadgarstkiem przez co wszytskoi sie wolno robi :D 

wole jednak nadgarstkiem i szybko 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Coz za zmiany 😛 

Elcia przyznaj sie jakis rzepa sie pojawił na horyzoncie i cie wyprowadza na prosta?;p

raczej jakis lex udaje ze jest w innej strefie czasowej bo zostal astronauta i elcia nawala pewnie w innych godzinach i juz zmeczona :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi