Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie, inna taka szatynka 😂

no to nie wiem moze nie widzialem albo moze jakis inny sezon widzialem 

zwrocilem uwage na to ze mowi przez nos a reszta tych baba byla taka sama i wygladaly prawie wszystkei na 40 lat tymi roznymi warami sztucznymi albo cyckami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

To byl zart, zawsze gdy jezdze po tych okolicach to sie ciesze, ze tam nie mieszkam.

Libed wszystko traktuje bardzo dosłownie ja miałam pewna teorie ale strasznie sie wkurza jak ją mowie 😀

Teraz, libed napisał(a):

no to nie wiem moze nie widzialem albo moze jakis inny sezon widzialem 

zwrocilem uwage na to ze mowi przez nos a reszta tych baba byla taka sama i wygladaly prawie wszystkei na 40 lat tymi roznymi warami sztucznymi albo cyckami

Nie no niektóre są ładne w tym sezonie co teraz leci

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie ogladasz, ale wszystko wiesz

To jak na ero Hahahaha 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

tam wlasnie zaczely sie wwyludzenia na dziury ludzie przez ai przerabali zdjecia ze cos dziurawe albo zniszczone dostawali kase i czesto ktos nie chcial zeby to odsylali albo deklarowwwali ze juz wyrzucili wiec straszne jełopy tam musza kupowac skoro nawet gorzej kombinuja niz na allegro

nic nie wiem widzialem moze 20min w zyciu a to pewnie z 10 sezon leci

Slyszalam o tym, ale nigdy na szczescie nie mialam takich doswiadczen. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

To byl zart, zawsze gdy jezdze po tych okolicach to sie ciesze, ze tam nie mieszkam.

gdzies w okolicy londyny cos na S jest brzydsze pokazywalem zdjecia sosonowca takiemy chlopy ktory sie tam wychowal w okolicy londyny i uwaza ze znacznie ladniejszy jest sosnowiec :D

poza tym jak porownasz do bytomia albo chorzowa czy rudy slaskiej gdzie z calego miasta masz widok na hałdy to jednak sie uznaje ze sosnowiec nie ta ki brzydki :D na stawikach jest ładnie ale pewnie nie wiesz gdzie to

tam gdzie ja kiedys mialeszkalem tez jest spoko jesty station lodowisko i wyciag narciarski i ze 3 parki w obrebie 2km a i basen i kryty i odkryty brakuje tylko jeziora

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Libed wszystko traktuje bardzo dosłownie ja miałam pewna teorie ale strasznie sie wkurza jak ją mowie 😀

nie mam autyzmu i sa ludzie ktorym sie tam podoba a ze zaba pisala ironicznie to wiem

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Slyszalam o tym, ale nigdy na szczescie nie mialam takich doswiadczen. 

moj brat raz sprzedal na allegro zegarek za 1,5k marke pomina chlop mu odeslal podrobe chinska za 100zl kompletnie niepodobna po prosty chinski zamiennik oczywiscie mu odpisal zeby spadal na drzewo bo to inny zegarek i podal mu nr seryyny tego co my wyslal a allegro oddalo oszustwi 1,5k z progreamu ochrony kupujacych co jest kuriozalne. 

to pokazuje jak komunizm lewacki niszczy swiat najwazniejsze zadowolenie konsumenta nawet jak to oszust. 

i jak ludzie maja nie oszukiwac skoro to dziala. jakby dostal 2 lata w zawieszeniu to by wiecej nie oszukiwal a tak nadal to bedzie robil no wie ze duze portale wola oddac kase 

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Libed to szalony precel

Hah wiecie jak sie nazywa taki typ programu jak te LOVE island hotel itd?

bikini reality 😀

jest jakis program co nago sa i na randke sie umawiaja wiec jak komus malo golizny to juz lepszy tamten wiec dziwne ze na to bikini jest popyt to ta k sztuczne a ci ludzie tak tepi ze jak na to patrze to rozumiem co czuł łomiarz atakujac ludzi tez mam ochote im łomem przylozyc z nadziei ze im sie cos poprawi w glowie

jak mozna byc tak tepym i jeszcze isc do tivi i te tepote eksponowac no dramat jakis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

jest jakis program co nago sa i na randke sie umawiaja wiec jak komus malo golizny to juz lepszy tamten wiec dziwne ze na to bikini jest popyt

Magia nagości. Ale to jest akurat obleśne 😛 

Nie kazdy tam jest aż tak głupi, no tacy standardowi prości ludzie glownie 😀 

tylko nie za bardzo rozumiem zasady tego kto tam wygrywa , ze ta para co sie najbardziej kocha? To można udawac a przecież tam są dramy i przetasowania. Pownno im zależeć nie robić dram i udawac idealna pare 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Magia nagości. Ale to jest akurat obleśne 😛 

Nie kazdy tam jest aż tak głupi, no tacy standardowi prości ludzie glownie 😀 

tylko nie za bardzo rozumiem zasady tego kto tam wygrywa , ze ta para co sie najbardziej kocha? To można udawac a przecież tam są dramy i przetasowania. Pownno im zależeć nie robić dram i udawac idealna pare 

a widze ze ty wszystkie te glupoty znasz nawet z nazwy

tak samo oblesne jak i to tam przynajmniej nie udaja ze milosc zycia chca poznac :D ale fakt jeszcze wieksze odpady spoleczne tam wystepuja 

nie wiem jakie sa zasady dzialnia podejrzewam ze ci ludzie tez nie wiedza bo sa tak rozgarnieci ze brak slow. byly tam jakies pytania juz nie pamietam ale s traszne tepaki naprawde myslelm nawet ze oni udaja ale jednak chyba nie. jakies pytania w stylu jak ma na imie andrzej golota byly i oczywiscie nie wiedzieli. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, libed napisał(a):

gdzies w okolicy londyny cos na S jest brzydsze pokazywalem zdjecia sosonowca takiemy chlopy ktory sie tam wychowal w okolicy londyny i uwaza ze znacznie ladniejszy jest sosnowiec :D

poza tym jak porownasz do bytomia albo chorzowa czy rudy slaskiej gdzie z calego miasta masz widok na hałdy to jednak sie uznaje ze sosnowiec nie ta ki brzydki :D na stawikach jest ładnie ale pewnie nie wiesz gdzie to

tam gdzie ja kiedys mialeszkalem tez jest spoko jesty station lodowisko i wyciag narciarski i ze 3 parki w obrebie 2km a i basen i kryty i odkryty brakuje tylko jeziora

Pewnie Slough, nigdy tam nie byłam, ale słynie z brzydoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, libed napisał(a):

nie mam autyzmu i sa ludzie ktorym sie tam podoba a ze zaba pisala ironicznie to wiem

moj brat raz sprzedal na allegro zegarek za 1,5k marke pomina chlop mu odeslal podrobe chinska za 100zl kompletnie niepodobna po prosty chinski zamiennik oczywiscie mu odpisal zeby spadal na drzewo bo to inny zegarek i podal mu nr seryyny tego co my wyslal a allegro oddalo oszustwi 1,5k z progreamu ochrony kupujacych co jest kuriozalne. 

to pokazuje jak komunizm lewacki niszczy swiat najwazniejsze zadowolenie konsumenta nawet jak to oszust. 

i jak ludzie maja nie oszukiwac skoro to dziala. jakby dostal 2 lata w zawieszeniu to by wiecej nie oszukiwal a tak nadal to bedzie robil no wie ze duze portale wola oddac kase 

jest jakis program co nago sa i na randke sie umawiaja wiec jak komus malo golizny to juz lepszy tamten wiec dziwne ze na to bikini jest popyt to ta k sztuczne a ci ludzie tak tepi ze jak na to patrze to rozumiem co czuł łomiarz atakujac ludzi tez mam ochote im łomem przylozyc z nadziei ze im sie cos poprawi w glowie

jak mozna byc tak tepym i jeszcze isc do tivi i te tepote eksponowac no dramat jakis

A co ma zadowolenie konsumenta wspólnego z komunizmem? W komunizmie to pani w mięsnym była bossem, a klient musiał się kłaniać żeby mu nie brakło ostatniej paróweczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Pewnie Slough, nigdy tam nie byłam, ale słynie z brzydoty.

nie wiem czy to to bo on to uznawal chyba ze czesc londynu moze jest tam jakas inna brzydka dzielnica na s.  on sie wyprowadzil do rzymu bo nie stac go bylo na zycie w londynie mowil ze jak sie nie zarabia 70k funtow rocznie to nie da sie tam zyc wiec to moze cos innego bylo. on mieszka w rzymie brat w kraklowie i strasznie narzekaja na ten londyn 

jak sobie przypomne to co bylo to napisze na pewno na S i na pewno brzydkie bo widzialem zdjecie zapytam kiedys znajomych co to bylo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A co ma zadowolenie konsumenta wspólnego z komunizmem? W komunizmie to pani w mięsnym była bossem, a klient musiał się kłaniać żeby mu nie brakło ostatniej paróweczki.

wiele te wszystkie regulacje prkonsumenckie to wymysl lewicowej biurokracji europejskiej. ty piszesz o schylku komunizmu i do tego wlasnei to prowadzi ze nie ma juz towaru bo ludzie nie pracuja a zarabiaja. po co ktos ma pracowac jak wie ze wyludzi 1,5k na zegrarku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Co do głupot jest jeszcze LOVE never lies i love is blind 😂 love is blind nawet ciekawe taka randka w ciemno:p

skad ty tytulu tych glupot znasz w ogole :D 

ja nawet nie wiem co to jest :D 

Libed kupic ci klawiaturę z przecinkami? 🤭

mam swietna ale tak szybka ze czasami mi 3 razy wstawia jakas litere mimo ze raz nacisne :D

nowa piekna bialo niebieska podswietlana jak lezaka :D lezak by powiedzial ze premium :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

nie wiem czy to to bo on to uznawal chyba ze czesc londynu moze jest tam jakas inna brzydka dzielnica na s.  on sie wyprowadzil do rzymu bo nie stac go bylo na zycie w londynie mowil ze jak sie nie zarabia 70k funtow rocznie to nie da sie tam zyc wiec to moze cos innego bylo. on mieszka w rzymie brat w kraklowie i strasznie narzekaja na ten londyn 

jak sobie przypomne to co bylo to napisze na pewno na S i na pewno brzydkie bo widzialem zdjecie zapytam kiedys znajomych co to bylo. 

Może Southall?

Dużo jest miejsc w Londynie zaczynających się na S. 

No Londyn jest drogi niestety, ale ogólnie jest fajny, gdybym była bogata to bym tam mieszkała. Są różne dzielnice do wyboru, do koloru, co kto lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Może Southall?

Dużo jest miejsc w Londynie zaczynających się na S. 

No Londyn jest drogi niestety, ale ogólnie jest fajny, gdybym była bogata to bym tam mieszkała. Są różne dzielnice do wyboru, do koloru, co kto lubi.

zapytam kiedys mozliwe zapamietalem ze na s i to bylo w kontekscie ze to londyn. z opisu jak sosnowiec jakas robotnicza dzielnica menele i bieda i szarob buro

jednak chwalil polakow mowil ze jak polak cos zrobi to dziala a angole maja wywalone :D i za beneficiarzy uwazal cyganow :D 

No zauwazylam, jeszcze dodaj dd tego przecinki i będzie idealnie 

przecinki sa zbedne :D i za duzo czasu zajmuje i jakos tak jest w takim miejscu ze przecinek mi sie wyjatkowo zel naciska :D juz polskie litery mi latwiej zrobic niz przecinek :D 

ale jestem zachwycony jak szybko reaguje naprawde prawie nie pomijam na niej liter i nie wciskaja mi sie po dwie chyba ze za dlugo przytrzymam klawisz to mi dubluje. 

ostatnio kupilem swietna myszke i klawiature i ciesze sie jak jakis lezak z tego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

😀 nie wiem w sumie bo ja chyba nawet tv nie miałam jak to oglądałam nie wiem gdzie 😂

Tez jestem zaskoczona wiedzą i ilością tych programów. Ale ja stara jestem i dla rozrywki słucham programów np. o drugiej wojnie światowej, jak czyjś stary.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi