Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież kafe ciągle stoi, to wróć tam krejzi, kto ci broni?

Ja nie wrócę, bo nie lubie moderacji, jak mnie banują i codziennie kasują wszystko, co piszą.

Nie brakuje mi tamtego miejsca. Blokowanie tematów to tylko wierzchołek góry lodowej, w porównaniu do tego co tam się odpierdala za mental abuse. 😴

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

A ty byś się nie wkurzył jak byś sobie nie mógł popisać bo ktoś  inny by zablokowal?

Nie. 

Nie wkurza mnie to. Mam polewkę jak inni płaczą za to wtedy haha

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Przecież kafe ciągle stoi, to wróć tam krejzi, kto ci broni?

Ja nje wrócę, bo nie lubie moderacji, jak mnie banują i codziennie kasują wszystko, co piszą.

Nie brakuje mi tamtego miejsca. Blokowanie tematów to tylko wierzchołek góry lodowej, w porównaniu do tego co tam się odpierdala za mental abuse. 😴

Nie. 

Nie wkurza mnie to. Mam polewkę jak inni płaczą za to wtedy haha

Chyba mnie nie zrozumiałeś 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Spoko, pisz tak dalej, żeby cię bidet nie dręczył.

Stwierdzam fakt. Nie znam normalnej osoby która cieszyłoby to ze komuś psuje zabawę / uniemożliwia pisanie. Nie jestem twoja babcia zeby cie po główce głaskać wiec fakty są takie, ze takie zachowanie świadczy o twojej wyjątkowej wredocie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

W tej chwili trwa blokowanie kafeterii. Ciekawe kto ma dziś kiepski humor 😉

Zobaczymy czy sie przyzna jak piroman podziwiający swoje dzieło 

2 minuty temu, seleneles napisał(a):

Babko, a teraz coś hakujesz? Jakoś forum mi słabiej działa, długo ładują się tematy, może za duży ruch jest, a nerwica nieprzyzwyczajona...

Nie, tutaj na szczęście sie nie da wiec 3/4 szkodników nie podjęło próby założenia tu konta.

to forum działa dobrze pod tym katem.

poza tym to żadne ‚hakowanie’ to prymitywny ciag spacji zapychający temat, który skopiować może byle małpa wiec nie róbmy tez z nich grupy Anonymous, please 😂

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, seleneles napisał(a):

Babko, a teraz coś hakujesz? Jakoś forum mi słabiej działa, długo ładują się tematy, może za duży ruch jest, a nerwica nieprzyzwyczajona...

Babka to jest inna osoba z kafeterii. To to Filipek vel sernik.

mial faze zakładania nickow niczym pięciolatek typu właśnie taki lub kocham elcie itd. Ale to nie jest babka;) to jest inna osoba 

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To na pewno był Smakosz.

😂 albo piwosz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem do czynienia z takimi gagatkami, co lubili blokować strony, właśnie przez wklejanie jakiegoś bloku tekstu, typowe przeciążenie, DoS. Nie było mi do śmiechu, bo odbierano mi wtedy to, co robiłem i chciałem robić w danym momencie, czyli po prostu czytać i pisać na stronie. No nie jest to miłe.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

ciągle stoi, to wróć tam krejzi, kto ci bron

Nie, spokojnie, panuje nad uzależnieniem i nie będę pisać w miejscu gdzie moje forumowe ‚być albo nie być ‚ zależy od kilku niezrównoważonych niszczących to miejsce;) jeszcze na głowę nie upadłam żeby tańczyć jak mi spamer zagra 

4 minuty temu, seleneles napisał(a):

Miałem do czynienia z takimi gagatkami, co lubili blokować strony, właśnie przez wklejanie jakiegoś bloku tekstu, typowe przeciążenie, DoS. Nie było mi do śmiechu, bo odbierano mi wtedy to, co robiłem i chciałem robić w danym momencie, czyli po prostu czytać i pisać na stronie. No nie jest to miłe.

No widzisz. A kolegę to niezmiernie bawi 

To forum działalo od 20 lat a zaorane zostało przez pare gnojków którzy mniej więcej od 2-3 lat bawia sie w to blokowanie i sporo osób przez to odeszło (to plus bany wlepiane wg kretynskiego klucza i masa osób nie umiała już sie ponownie zalogować).

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi