Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Widocznie to forum nie daje rady znieść więcej niż 5 aktywnych piszących użytkowników 🤭

to chyba jakiś prime Time ta 22 😛

5 aktywnych osobistości 😅dzis shadow no ma duzo roboty😁

Wekend na forum, różne akcje i bijatyki,plus obleśny stalker haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Juz poprawilam😅 piątek 

Ja w teorii mogę jutro skończyć wcześniej. Uwielbiam te gesty typu odłączcie się wcześniej w momencie gdy i tak mam masę roboty i z łaski Bożej i tak nie skorzystam 😤 a gdybym nie miala tyle to bym nie pytała o zgodę i tak 😛

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja w teorii mogę jutro skończyć wcześniej. Uwielbiam te gesty typu odłączcie się wcześniej w momencie gdy i tak mam masę roboty i z łaski Bożej i tak nie skorzystam 😤 a gdybym miała na tyle to bym nie pytała o zgodę i tak 😛

Bierz doslownie tę poradę. Nie warto byc w pracy zawsze nadgorliwym.Ja tez tak mam ,ale pomalutku to zmieniam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Bierz doslownie tę poradę. Nie warto byc w pracy zawsze nadgorliwym.Ja tez tak mam ,ale pomalutku to zmieniam.

No może trzeba zmienić podejście ale muszę coś skończyć na jutro 😛 inaczej będę musiała po świętach bardzo rano wstać a już podchodzę do tego realnie że tego nie zrobię 😛 w sensie jak zadzwoni budzik to obrócę się na drugi bok że słowami ‚nie ma opcji’😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No może trzeba zmienić podejście ale muszę coś skończyć na jutro 😛 inaczej będę musiała po świętach bardzo rano wstać a już podchodzę do tego realnie że tego nie zrobię 😛 w sensie jak zadzwoni budzik to obrócę się na drugi bok że słowami ‚nie ma opcji’😛

Może się jutro wyrobisz,i jeszcze wyjdziesz o normalnym czasie😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Może się jutro wyrobisz,i jeszcze wyjdziesz o normalnym czasie😅

Wiesz że najgorsze jest to że jest na to realna szansa gdybym tylko spiela dupe 😕 ale wiem że prokrastynacja mnie dojedzie.‚będę się odblokowywać 2 h żeby się za to wziąć 

Wiecie czym się różni prokrastynacia od lenistwa??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Wiesz że najgorsze jest to że jest na to realna szansa gdybym tylko spiela dupe 😕 ale wiem że prokrastynacja mnie dojedzie.‚będę się odblokowywać 2 h żeby się za to wziąć 

Wiecie czym się różni prokrastynacia od lenistwa??

Czym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno lenistwo to jest jak czegoś nie robisz i się opieprzasz za to, np oglądasz telewizję itd. A prokrastynacja to jak zamiast czegoś co powinnaś robisz inne rzeczy (lżejsze zadania albo sprzątanie domu :p)

To ja chyba po prostu jestem leniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

To ja chyba po prostu jestem leniem.

😛

a ja nie wiem jak zakwalifikować pisanie na forum;p jako ‚inne zadanie’ czy jak oglądanie tv 😃

ogólnie chodzi o to że mózg się boi zadania że nie da rady i odkłada. Czyli to jest takie na tle lękowym. A lenistwo nie.

Ja często odkładam rzeczy które mam robić po raz 1 i podchodzę do tego jak do jeża a finalnie okazuje się że to było banalne i zajęło mi 15 minut.

A ja to odkładałam 3 dni i robiłam wszystko byle nie to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi