Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Wiesz jak to jest krejzi, uzależniony od heroiny albo koksu będzie okradał sklepy, żeby nieć na działkę.

A uzależniony od srafe będzie uczył się javascript i przerobi całą książkę, żeby móc obejść blokady.

Ale Kafe nie istnieje ;) o to mi chodzi. Gdyby to forum działało i żyło ok, ale takie stawanie na głowie dla paru hejtow i trochę nudy na wysypisku spamowym to mimo wszystko trochę beka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie posty stoją. Mój błąd xd.

No może tak krejzi, ale Klaudiusz pisała, że na nerwice się nie zaloguje z włączonym VPN, a salowej też tu nie ma. 

Ale poza tym to masz 100% racji. 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ee no nie widziałem właśnie, ale są. Myślałem, że tu cenzura jak na srafe i znikające tematy i posty. Mam już traumę przez to Xd.

No zajebiście wygląda xD. Pewnie fajnie się gierczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z osób stamtad które tez są uzależnione od pisania a nie przeniosły sie tu to są 4 grupy;

- trolle którzy pozornie

,coś’ piszą ale ich core działań to jednak jest hejtowanie (dopieprzanie sie w kolko, wyzwiska z powodu bolu dupy), również z multi  wiec sie tu nie odnajda bo nie maja innych tematów do rozmow. Cześć z nich ma konto, ale nie piszą tylko maja pojedyncze wpisy na stanie. Cześć była i została sprzątnięta błyskawicznie ;) 

- trolle totalne, niepiszące nic prócz hejtow / blokowania, które również wiadomo ze sie nie odnajdą jako ze moderacja działa tu sprawnie i szybko 

- osoby które maja coś do ukrycia ;) z cyklu ‚sporo za uszami’ i ktorych z jakiegos powodu krepuje fakt ze moderatorzy i administracja wypowiada sie również na forum a nie są odległymi tworami którzy nigdy do niczego sie nie odniosa

- garstka ludzi którzy tak naprawdę nie są uzależnieni i nie potrzebują drugiego forum jako klina

Powody typu ‚bo tu jest nudno’ to lekki gwałt na logice bo skoro tam pisze 15 osób i nudno nie jest, to przy przejściu tych 15 osób tutaj byłoby to samo + (+ tresci które są na forum dzieki innym użytkownikom). Najczęstszy argument grupy nr 1 i 3 z mojej rozpiski 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla której nuda to niemożność napierdalania sie całodniowego i gwalcenia faktow ponieważ tutaj tematy nie lecą wiec każde łgarstwo i obrócenie kota ogonem byłoby ucięte w zarodku poprzez cofnięcie sie do odpowiedniego wątku ;) 

No i last but not least - niemożność pisania ‚własnej opinii’ jako 5 różnych osób byłoby mocnym minusem dla różnych takich bezimiennych ‚komentatorów rzeczywistości’ dla ubogich 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawne również jak wieszczyli ci którzy nie odważyli sie tu przejsc ze libed tutaj nie będzie mógł pisać ze swoim sposobem bycia i hejtami, a jest i ma sie dobrze. Tylko tych wieszczy jakos brak (oficjalnie, bo z krzokow wszystko czytają od deski do deski).

Tagże tego

😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha. Racja. 

Mi to pasuje. Samo srorum to nie tyle co, że się tam pisało z wieloma osobami regularnie, i to wiele lat, i tak ciężko odejść albo o nich zapomnieć tak nagle.

Nowe znajomości to nie to samo. A skoro się tutaj przeprowadziliście niektórzy to fajnie, bo tam też latami siedzieliście i znacie atmosferę, haha. 

A nowi ludzie, nowe znajomości to jednak nie to samo. Brakuje jednak tego czegoś xd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie lubię wieszczyć, ale normalni ludzie po jednym banie na srafe odchodzą gdzie indziej. Tacy bardziej uzależnieni jak ja się nie przeniosą. 

Może teraz już nie założe tam konta. Ja od dawna, od wielu lat chciałem stamtąd odejść, ale ciężko. Nie da się tak cold turkey. To jak uzależnienie od palenia papierosów. Srafe jest czymś podobnym. Też szkodliwe, i człowiek sobie zdaję z tego sprawę, a jednak dalej tam traci życie. Na koniec wszystko skasuje moderacja paroma klikami. 

Tam panuje 0 szacunku moderatora/admina do użytkownika. Traktują tam wszystkich jak bydło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja tam nie lubię wieszczyć, ale normalni ludzie po jednym banie na srafe odchodzą gdzie indziej. Tacy bardziej uzależnieni jak ja się nie przeniosą. 

Może teraz już nie założe tam konta. Ja od dawna, od wielu lat chciałem stamtąd odejść, ale ciężko. Nie da się tak cold turkey. To jak uzależnienie od palenia papierosów. Srafe jest czymś podobnym. Też szkodliwe, i człowiek sobie zdaję z tego sprawę, a jednak dalej tam traci życie. Na koniec wszystko skasuje moderacja paroma klikami. 

Tam panuje 0 szacunku moderatora/admina do użytkownika. Traktują tam wszystkich jak bydło.

A da sie tam w ogóle zalozyc konto? Zara sie wszyscy wyklikaja i leniwe mody nareszcie odetchną z ulga ze wywalani drzwiami użytkownicy co wracają oknem i podłoga nareszcie odeszli  😃

😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A da sie tam w ogóle zalozyc konto? Zara sie wszyscy wyklikaja i leniwe mody nareszcie odetchną z ulga ze wywalani drzwiami użytkownicy co wracają oknem i podłoga nareszcie odeszli  😃

😃

Chyba trzeba zarejestrować się i potem zmienić mejla, żeby potwierdzający link przyszedł.

Haha, no dokładnie. Ja mam bekę, że tam się wszyscy kłócą ze sobą, potem zgłaszają się nawzajem, a potem moderacja wszystko kasuje, bo mają ich tam dość, hahah. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, eRCe napisał(a):

Takie rzeczy to nic czym mógłbym się specjalnie chwalić, będąc w 100% szczerym... Wystarczy mieć podstawowe pojęcie jak działają serwisy internetowe współcześnie, także ani informatyk ani programista nie potrzebny by taką wiedzę posiadać 😆 

A studia kończyłem związane z informatyką owszem. 

PS. Przecież nawet cyctaty pierwszy rozkminił, tylko taka różnica, że ja się podzieliłem wiedzą, a on nie, bo to burak ;)

Ok jak ktoś lubi to i przebrnie przez zdobywanie tej wiedzy w necie. Ja nie lubię komputery bym paliła na stosie xd 

1 godzinę temu, eRCe napisał(a):

Libeda pytać czy darować sobie z góry epistoły? 😆   

A to libed jest już chłopakiem stąd? :D

1 godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

A i nie znam cyctaty kto to. Widzicie znowu pierdoli się w cytatach niestety mi laguje często 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie posty stoją. Mój błąd xd.

No może tak krejzi, ale Klaudiusz pisała, że na nerwice się nie zaloguje z włączonym VPN, a salowej też tu nie ma. 

Ale poza tym to masz 100% racji. 

Podobno Klaudia nieaktywna od miesięcy wg Libera

Ja dzisiaj idę na dwór. 

Klaudiusz tutaj nie wejdzie popisać. Ja te kombinacje to żeby z Klaudią popisać. Dla Klaudii warto się poświęcić.

Zresztą ja już kiedyś miałem wyłączone javascripty, żeby reklamy na srafe wyłączyć.

Wtf nie ogarniam po co im te VPN jakby sprzedawali dragi się kitraja i mieli całą fabrykę w piwnicy 

LIBEDA kurwa nie dość że muszę na srajfonie to jeszcze mam słownik co wszystko zmienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Wtf nie ogarniam po co im te VPN jakby sprzedawali dragi się kitraja i mieli całą fabrykę w piwnicy 

LIBEDA kurwa nie dość że muszę na srajfonie to jeszcze mam słownik co wszystko zmienia

Buahaha no. Oni mysla ze sa jakimiś gangstierami internetu bo kogos wyzwali od kurew 😃 tez mam z tego odwieczna bekę 

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Każdy zaburzony się tu odnajdzie :D

😆🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Klaudia mieszka w wielkiej posiadłości swoich rodziców i chyba nie chce zostać namierzona.

🤣🤣🤣🤣

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Oni mysla ze sa jakimiś gangstierami internetu bo kogos wyzwali od kurew 😃 tez mam z tego odwieczna bekę 

W sumie to jednak kryją sie z powodu. Glownie trudnią sie wywalaniem cudzych danych osobowych. Klaudia również kradzieżą zdjęc kolezanek.

A później żyją w wiecznym stresie ze do mame i tate zapuka prokurator 🤣

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi