Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ale ty nie podałeś żadnej statystyki to po 1, teraz znowu podajesz jakies zdanie, ze statystycznie kobiety nie patrza na wyglad??! Chciałabym zobaczyc te statystykę.😃

tak tak wściekamy sie , bo incele nas obrażajo, dlatego ośmielam sie mówić głośno, ze stary facet jest stary 😃 to wszystko z zemsty.

Następna nie potrafi czytać ze zrozumieniem i przytacza z błędem moje wypowiedzi? 

Statystyka jest taka, że więcej jest związków gdzie kobieta jest młodsza niż odwrotnie. Nie zgadzasz się? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

Następna nie potrafi czytać ze zrozumieniem i przytacza z błędem moje wypowiedzi? 

Statystyka jest taka, że więcej jest związków gdzie kobieta jest młodsza niż odwrotnie. Nie zgadzasz się? 

Nie pokazałeś żadnych statystyk w tym temacie wiec na razie nie mam z czym😃

jezeli ta statystyka to twoja banka to ja żyje w innej- już pisalam wcześniej jak jest w moim otoczeniu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

prostu bawi mnie ta dysproporcja ze wy na serio sexy nawet starzy a baba sie pociesza stojąc pod jakaś incelska ściana

Śmiem twierdzić, że mężczyźni ogólnie mają więcej pewności siebie i duże ego, wysoką samoocenę.(Jak zwał ,tak zwał )mniej samokrytycyzmu, kompleksów niz większość kobiet.

Dlatego zawsze oceniają siebie na plus.Powinnysmy się od nich uczyc.😆

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, MicMic napisał(a):

Hehe okej, okej. Właśnie pocisnelas wszystkim moim partnerkom, ale przemilczę. 

Za bardzo osobiscie odbierasz. Nikt nie zna ciebie twoich partnerek i okolicznosci.

ale między innymi to samo czuja (o ile jeszcze ktos coś czuje czy tylko ma bekę ) kobiety które czytają w takich przybytkach ze sie ‚sypią’ po 30. A one tez sie z tym nie zgadzają bo sa

ladne, maja faceta ktorego pociągają itd.

sam snujesz wizje jak to młode to pinkne i nikt nie pisze ci ‚właśnie pojechales po mnie’. 
zycie 😃 różne opinie itd.

po prostu temat jest rozłożony na czynniki 1 i nie bardzo ci sie podoba w która stronę poszło, bo w jakims momencie uderzyło w ciebie.

myslisz ze twoje gadki nie uderzają nikogo w jego czule struny? Tez ale to jest forum.

ostatecznie kazdy generalizuje i sam

wiesz lepiej, jak było u ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Śmiem twierdzić, że mężczyźni ogólnie mają więcej pewności siebie i duże ego, .(Jak zwał ,tak zwał )mniej samokrytycyzmu, kompleksów niz większość kobiet.

Dlatego zawsze oceniają siebie na plus.

Inaczej byście nas zjadły. Jak facet nie ma choć w minimalnym stopniu ogarniętego podejścia do samego siebie to nikt mu nie pomoże za bardzo. Koleżanka skromna, nieśmiała i z kompleksami może być nawet pociągająca za taką niewinność. Ale to nie działa jeśli facet tak się zachowuje. No poza jakimiś może fetyszami niektórych dziewczyn. Ale to jakiś margines

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Śmiem twierdzić, że mężczyźni ogólnie mają więcej pewności siebie i duże ego, wysoką samoocenę.(Jak zwał ,tak zwał )mniej samokrytycyzmu, kompleksów niz większość kobiet.

Dlatego zawsze oceniają siebie na plus.Powinnysmy się od nich uczyc.😆

Wina zjebanego wychowania. Wychowania dziewczynek oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Koleżanka skromna, nieśmiała i z kompleksami może być nawet pociągająca za taką niewinność

To fakt, mężczyzna musi byc tym zdobywcą,bez tych cech bedzie w oczach większości kobiet nieciekawy,niezaradny i nijaki.Testosteron  też nie od parady dano wlasnie mężczyznom w prezencie.

Ale czasami trzeba mierzyć sily na zamiary.Bo niektorzy faceci się troche ośmieszają,gdy są np zapuszczeni,zaniedbani ,a i inteligencji brak i polotu ,a paradują pusząc się jak Indyk, (Sorry Indy🦃k)choć nie ma czym naprawdę imponować.I podbijaja do ładnych młodych lasek z wielką wiarą w swój sukces.

No i czasem wiara czyni cuda( młodzieńcza naiwność , ciekawość lasek)a czasami jest to żałosne przedstawienie i kolezanki mają ubaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pokraka napisał(a):

Teraz Ty żartujesz i wtedy też 😁 Tak? 

Wtedy nie, teraz tak xd

Chłopcy też są często wychowywani na pizdusiów. Ja dopiero jak się wyprowadziłem z domu co stało się dosyć szybko bo ok. 19rż to dostałem obuchem w łeb, że tak kolorowo jak mamusia mówiła to nie jest.

I że jak ciocie uważają, że jestem śliczny chłopiec to jednak koleżanki mogą mieć inne zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Pokraka napisał(a):

To jest tak, że jeśli facet mówi, że go nie interesuje status kobiety, dla niego może być kasierka z Żabki to oznacza, że ona ma właśnie adekwatny do jego poziomu status.  Jakoś lekarze, prawnicy itd. nie wiążą się masowo z kasierkami 😉

No niekoniecznie, wydaje mi się że większość facetów jednak patrzy na inne atrybuty niż zawód ;) faceci to jednak wzrokowcy, i ładna kasjerka będzie miała przewagę nad nieładną prawniczką. Nawet są tacy co mogą utrzymywać kobietę 

25 minut temu, Pokraka napisał(a):

Ludzie dobierają się wśród ludzi o podobnym statusie, ale nie z wyrachowania. Po prostu lepiej rozumiemy i bardziej lubimy ludzi podobnych do nas. 

Tu się zgodzę. To jest trochę zderzenie światów. Wpływa to gdzie się wychowalismy, jacy byli mężczyźni w naszym otoczeniu, co potrafili i co obserwowaliśmy jako dzieci to wplywa na naszą normę wymagan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

To fakt, mężczyzna musi byc tym zdobywcą,bez tych cech bedzie w oczach większości kobiet nieciekawy,niezaradny i nijaki.Testosteron  też nie od parady dano wlasnie mężczyznom w prezencie.

Właśnie niedawno mogłam zaobserwować w praktyce, postawa ciała, zachowanie, gdy ktoś ma minimum testosteronu!!! Bardzo to widać..... To też może powinno się farmakologia jakoś podnosić nie wiem

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ale czasami trzeba mierzyć sily na zamiary.Bo niektorzy faceci się troche ośmieszają,gdy są np zapuszczeni,zaniedbani ,a i inteligencji brak i polotu ,a paradują pusząc się jak Indyk, (Sorry Indy🦃k)choć nie ma czym naprawdę imponować.I podbijaja do ładnych młodych lasek z wielką wiarą w swój sukces.

No i czasem wiara czyni cuda( młodzieńcza naiwność , ciekawość lasek)a czasami jest to żałosne przedstawienie i kolezanki mają ubaw.

Czy Ty tak przypadkiem indyk napisałaś dla zartu czy pijesz do naszego Indora?😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Wtedy nie, teraz tak xd

Chłopcy też są często wychowywani na pizdusiów. Ja dopiero jak się wyprowadziłem z domu co stało się dosyć szybko bo ok. 19rż to dostałem obuchem w łeb, że tak kolorowo jak mamusia mówiła to nie jest.

I że jak ciocie uważają, że jestem śliczny chłopiec to jednak koleżanki mogą mieć inne zdanie

To już prawie prawie cię mam .😁

Dziewczynki sie wychowuje na ofiary losu.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Właśnie niedawno mogłam zaobserwować w praktyce, postawa ciała, zachowanie, gdy ktoś ma minimum testosteronu!!! Bardzo to widać..... To też może powinno się farmakologia jakoś podnosić nie wiem

Czy Ty tak przypadkiem indyk napisałaś dla zartu czy pijesz do naszego Indora?😆

Dla żartu,nic nie mam do Indorka,tylko skojarzylo mi sie z dumnym ptakiem na pierwsza myśl,rownie dobrze,a moze i bardziej trafnie byloby napisac Pawiem,bo to chyba najbardziej dumny ptak,albo Papużka co stroszy piórka 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi