Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, lamma napisał(a):

Taki Klaudiusz to jego przecież faceci nie szanują więc musi się wozić jaka ona czysta i nietykalska i się wszystkiego brzydzi żeby nie zatłukli co nie srafeterio 🤔smutne to.

dumbo ?

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie jestem katonazistką.

mialem inne wrazenie

9 minut temu, shadow_no napisał(a):

Z moich obserwacji gorzej zachowują się w realu. W necie zdecydowanie faceci są gorsi

no to mamy inne obserwacje ja w realu nie widzialem takich scen jak w necie. 

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Nie czytałem wszystkiego co pisaliście ale największy challenge w długim związku to imho to, że my sami co pare lat jesteśmy zupełnie innymi osobami. Nie sądze, że którakolwiek z moich ex byłaby ze mną gdybyśmy się poznali np. 5 lat później niż w rzeczywistości. Ajak się jest w długim związku to nie jedna a dwie osoby przechodzą w cholere zmian

dorosli ludzie sie nie zmieniaja wiec ja sie z tym nie zgadzam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

dumbo ?

mialem inne wrazenie

Twoja stara. Serio ludzie się nie zmieniają? Haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lamma napisał(a):

Bice i Sryniki są chore psychicznie może by była normalniejsza bez tego nękania i bicia przez exa mnie tam nie bawilo wożenie się po niej.

chcacemu nie dzieje sie krzywda jak jej imponowal patol to jej problem. 

tsakich lubi i tyle takie baby tez sa. jednej elce imponuje rozklad normalny penisow na swiecie i chlopy ktore je wysylaja a innej klaudii dresiarz ktory jak kocha to bije.

dobra dzieki za gadke odpoczalem psychciznie i biore sie za robote ktos inny musi mnie zastapic i wam temat ciagnac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

chcacemu nie dzieje sie krzywda jak jej imponowal patol to jej problem. 

tsakich lubi i tyle takie baby tez sa. jednej elce imponuje rozklad normalny penisow na swiecie i chlopy ktore je wysylaja a innej klaudii dresiarz ktory jak kocha to bije.

dobra dzieki za gadke odpoczalem psychciznie i biore sie za robote ktos inny musi mnie zastapic i wam temat ciagnac

Jeszcze lepiej jak inni nie nakręcają tego z chora fascynacja bo gardzą plebsem i im fajnie się ogląda cyrk. Dobra whatever 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, lamma napisał(a):

O kurde czysto technicznie się nie różni, romantycznie tu 😮 romantyczny lód

O jezu chodzi mi o to ze zarówno głębszy pocalunek jak i seks oralny angażuje usta i jamę ustną więc teoretycznie nie ma między nimi dużej różnicy. Emocjonalnie to zupełnie różne doświadczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, ironella napisał(a):

Tak czysto technicznie jakos bardzi sie nie różni.

Czysto technicznie też się różni, przecież np robisz obciaganie a w ustach co obciagasz? Język mu ? ;d 

17 minut temu, lamma napisał(a):

Taki Klaudiusz to jego przecież faceci nie szanują więc musi się wozić jaka ona czysta i nietykalska i się wszystkiego brzydzi żeby nie zatłukli co nie srafeterio 🤔smutne to.

Mhm.. I ja to ta Klaudia :D

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Oczywiscie ze tak. Kto by chciał kolekcję hpv. Nie wiem kogo kreci ‚przebieg’ u faceta. 

Kręci to może nie, ale niestety przebieg też się przekłada zwykle na to że jest lepszy w seksie 

4 minuty temu, libed napisał(a):

No też mi się wydaje tak. Znaczy zmieniamy się bardzo jak wchodzimy w dorosłość psychiczną i nam się osobowość wyksztalca. Kobiety to tak jakoś 23 lata A faceci.... pewnie 33 :D (okolo)

Może dojrzałość psychiczną powinnam powiedzieć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, libed napisał(a):

Tzn. może inaczej. Ja widziałem różne odpały tylko tak ilościowo to jednak faceci zwykle na żywo wydają mi się bardziej opanowani i mniej przebojowi. Wręcz czasem ktoś kozaczy przez ekran a wystraszy się głośnego bąka. Kozak w necie pizda w świecie nie wzieło się z nikąd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jezeli ktos ma obiekcje do przebiegu u kobiety to tu jest równouprawnienie i te same obiekcje powinny być dla obu płci. To samo roznoszą, te same ‚umiejętności’ lapia. Hehe bo wkładanie genitaliów jedno w drugie to rocket science 👌

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Moim zdaniem czlowiek sie zmienia, nabiera doswiadczenia i moga mu sie zmienic poglady na rozne sprawy. Poza tym przez cale zycie uczymy sie siebie. Moze nasz charakter jakos drastycznie sie nie zmienia, ale podejscie do wielu rzeczy na pewno.

Jak ktos jest refleksyjny to sie zmienia:)

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Tzn. może inaczej. Ja widziałem różne odpały tylko tak ilościowo to jednak faceci zwykle na żywo wydają mi się bardziej opanowani i mniej przebojowi. Wręcz czasem ktoś kozaczy przez ekran a wystraszy się głośnego bąka. Kozak w necie pizda w świecie nie wzieło się z nikąd

Ja jestem kozak w sieci pisda w swiecie 😃 ale kafeteria nauczyła mnie trochę poruszania sie po dżungli 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Moim zdaniem jezeli ktos ma obiekcje do przebiegu u kobiety to tu jest równouprawnienie i te same obiekcje powinny być dla obu płci. To samo roznoszą, te same ‚umiejętności’ lapia. Hehe bo wkładanie genitaliów jedno w drugie to rocket science 👌

Jak ktos jest refleksyjny to sie zmienia:)

Dla lerzaczka to rocket science jak nie odpali z 10 filmów przyrodniczych na swoich ekranikach ha ha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba wielu jest takich co im podstawisz przeciętna babkę to niekoniecznie im sprzęt zareaguje będąc przyzwyczajonym do najładniejszych laseczek internetowych 🤔dlatego baby się nie narzucają i jest jak jest.

Edytowane przez lamma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, shadow_no napisał(a):

A jak się jest w długim związku to nie jedna a dwie osoby przechodzą w cholere zmian

Tak, jednak jak się żyje z kimś a nie tylko obok to zmieniacie się razem i idzie to w kierunku zacierania różnić a nie ich potęgowania.  😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Irytujące ze często kobietę nazywa się kurwa itp.,a facet z takim samym przebiegiem uchodzi za doświadczonego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi