Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

A na mace ich nie przerabiają? Żydy podobno to robili 😛

Czytałaś co u Epsteina robili z małymi kilkumiesięcznymi dziećmi? Chore zwyrole. Dziwie się naprawdę że w USA nie ma jeszcze masowych protestów i szturmowania białego domu żeby tego popapranego starego rudego pdfa zdjąć ze stolca. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

O wyspie Epsteina też mówili, że to bajki wariatów więc teraz każdy taki temat wydaje się być prawdopodobny.

Zapewne. Zwłaszcza jak sie wyłączy Tv, włączy myślenie i fejsbuka 😄

w ogóle witamy serdecznie na wątku mała mi, wciąż jeszcze mam żywe wspomnienia jak agitowałaś za niezwłocznym wywaleniem nas z forum, bo nic soba nie reprezentujemy i ściągniemy forum na dno;) jak to sie czasem opinie zmieniaja pacz ;) 

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Czytałaś co u Epsteina robili z małymi kilkumiesięcznymi dziećmi? Chore zwyrole. Dziwie się naprawdę że w USA nie ma jeszcze masowych protestów i szturmowania białego domu żeby tego popapranego starego rudego pdfa zdjąć ze stolca. 

Ale kto? Ukraińcy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Zapewne. Zwłaszcza jak sie wyłączy Tv, włączy myślenie i fejsbuka 😄

Fejsbuk jest ocenzurowany przez Ursulę. Udowodniono naciski w sprawie obcinania treści politycznych w kilku europejskich krajach przed wyborami. Póki co lepszy X 😉

Ej ta strona z petycją się w ogóle nie ładuje 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

I tak by pewnie było gdyby nie odwrót Zełeńskiego w stronę Berlina. Murzyn zrobił swoje, murzyn może spłacać długi a reszta dostanie tort z odbudowy.

Ten niewdzięczny ćpun chodzi na ich pasku. Ale przecież Niemiaszkom, którzy zapewniają bogaty socjal imigrantom i przez to ubożeją, o to chodzi by PL gospodarka nie była konkurencyjna. 

Pewne osoby i firmy związane z obecnym obozem władzy kręcą już lody na Ukrainie, także wszystko się zgadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Fejsbuk jest ocenzurowany przez Ursulę. Udowodniono naciski w sprawie obcinania treści politycznych w kilku europejskich krajach przed wyborami. Póki co lepszy X 😉

Ej ta strona z petycją się w ogóle nie ładuje 🙄

Wpisz w Google - Premierze, zatrzymaj szaleństwo MZ!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

ogóle witamy serdecznie na wątku mała mi, wciąż jeszcze mam żywe wspomnienia jak agitowałaś za niezwłocznym wywaleniem nas z forum, bo nic soba nie reprezentujemy i ściągniemy forum na dno;) jak to sie czasem opinie zmieniaja pacz ;) 

Chodziło mi o osoby które robią siarę na kafe. Jest tam takie stałe grono. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Chodziło mi o osoby które robią siarę na kafe. Jest tam takie stałe grono. 

Chodziło ci o nas i nastawiałaś jeszcze ludzi przeciwko nam;) 

Wiec pare osób stad wpadło w bezsensowna panikę i bez podstaw komisyjno teatralne gremialne usuwanie konta bo straszne Kafe (mimo ze jeszcze nic sie nie wydarzyło).

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dobra, już się załadowało. Zostało 15 do celu.

Brawo. To ktos jeszcze stad musiał podpisać;) a trzeba potwierdzać to mailem?

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Krejzi1sszacun że chce ci się im odpowiadac:D zamiast dziwić się że Niemiec umie się ustawić, powinniście się dziwić że nie robimy z nimi biznesów np dronowych i zaraz po tym jak dostaje od nas książkę o rzezi wołyńskiej xd leci do Argentyny podpisać umowę o wspólną produkcję dronow za ich know how. Ja nie wiem czemu zamiast powiedzieć że my nie umiemy robić polityki i Soft Power to gadamy że Niemiec umie Ukrainiec umie ale to oni są straszni!!!

Tak oģolnie To nie czytałam waszych odpowìedzi w sumie więc co tam 1 zdanie xD wybaczcie💗😘 Internet wszedł za mocno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Chodziło ci o nas i nastawiałaś jeszcze ludzi przeciwko nam;) 

Wiec pare osób stad wpadło w bezsensowna panikę i bez podstaw komisyjno teatralne gremialne usuwanie konta bo straszne Kafe (mimo ze jeszcze nic sie nie wydarzyło).

Już bez przesady. Ludzie usuwali sami konta bo tak chcieli. Nikt nikogo do niczego nie przymuszał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

@Krejzi1sszacun że chce ci się im odpowiadac:D zamiast dziwić się że Niemiec umie się ustawić, powinniście się dziwić że nie robimy z nimi biznesów np dronowych i zaraz po tym jak dostaje od nas książkę o rzezi wołyńskiej xd leci do Argentyny podpisać umowę o wspólną produkcję dronow za ich know how. Ja nie wiem czemu zamiast powiedzieć że my nie umiemy robić polityki i Soft Power to gadamy że Niemiec umie Ukrainiec umie ale to oni są straszni!!!

Tak oģolnie To nie czytałam waszych odpowìedzi w sumie więc co tam 1 zdanie xD wybaczcie💗😘 Internet wszedł za mocno

Tera to ja i tak jestem już stara i osłabiona 😛 

zamieniam sie w stoika powoli 

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Już bez przesady. Ludzie usuwali sami konta bo tak chcieli. Nikt nikogo do niczego nie przymuszał. 

Oj inaczej to pamietam;)

i wydaje mi sie to dość ironiczne (zwłaszcza ze sama stamtad jesteś), ze jesteś tu teraz z nami i nie byłabym soba gdybym tego nie skomentowała głośno, wybacz;)

to tak w kontekscie przekonań/ opinii itd. Ale zostan, w przeciwieństwie do Ciebie ja nikogo nie usuwam;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jedyne obowiązkowe pola to właśnie mail i kod pocztowy.

Ale mailowo coś trzeba potwierdzić?

I nawet ‚pozwalam’ ci pisać te precle mimo ze to straszne głupoty 😄

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

wydaje mi sie to dość ironiczne (zwłaszcza ze sama stamtad jesteś), ze jesteś tu teraz z nami i nie byłabym soba gdybym tego nie skomentowała głośno, wybacz;)

to tak w kontekscie przekonań/ opinii itd. Ale zostan, w przeciwieństwie do Ciebie ja nikogo nie usuwam;)

Nie jestem stamtąd. Nigdy tam nie miałam założonego konta. Bywałam gdy się pisało z anonima lata temu. I z sentymentu czasem wchodzę i patrzę na upadek tamtego miejsca, gdzie nic ciekawego już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Ale @mała_mi123 jest spoko 😉

Spoko to chyba pojęcie względne:D

bo my tez jesteśmy spoko 😄

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie jestem stamtąd. Nigdy tam nie miałam założonego konta. Bywałam gdy się pisało z anonima lata temu. I z sentymentu czasem wchodzę i patrzę na upadek tamtego miejsca, gdzie nic ciekawego już nie ma.

Trudno żebyś miała konto jak nie było kont 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi