Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w czwartek.

Paniom przypominam, że czwartek - dzień bez majtek.

Prezes Microsoftu coś tam się żalił i prosił, by nie używać terminu "AI Slop", więc tak to sobie wrzucam tutaj ;) 

Miłego dnia! Prawie Weekend! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, eRCe napisał(a):

Witam w czwartek.

Prezes Microsoftu coś tam się żalił i prosił, by nie używać terminu "AI Slop", więc tak to sobie wrzucam tutaj ;) 

2 mocne suchary w 1 poście 😅 brawo 😅

Co do tego weekendu - tak blisko, a tak daleko.:(

przebierasz już nóżkami do końca challenge’u?😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

2 mocne suchary w 1 poście 😅 brawo 😅

Co do tego weekendu - tak blisko, a tak daleko.:(

przebierasz już nóżkami do końca challenge’u?😅

Nieszczególnie, bo i tak zacznie się festiwal blokowania tematów, więc i tak nie będzie żadnej przyjemności z pogadanek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, eRCe napisał(a):

Witam w czwartek.

Mnie się paradowanie bez majtek kojarzy z taką scenka ktora widziałam kiedyś latem na zwykłej plaży. Baba solidnej postury 50 + w króciutkiej sukience zbierająca jakieś kamyki, muszelki etc. więc przy każdym schyleniu bezmajtkowe widoki gratis, a kilka metrów od niej grupka dzieciaków pokazująca na nią palcami. Tylko libeda z telefonem tam brakowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Mnie się paradowanie bez majtek kojarzy z taką scenka ktora widziałam kiedyś latem na zwykłej plaży. Baba solidnej postury 50 + w króciutkiej sukience zbierająca jakieś kamyki, muszelki etc. więc przy każdym schyleniu bezmajtkowe widoki gratis, a kilka metrów od niej grupka dzieciaków pokazująca na nią palcami. Tylko libeda z telefonem tam brakowało.

Ale w sensie, że dla beki czy do fap folderu by fotografował? 😆 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, ironella napisał(a):

😅

Ja byłam niedawno na Fuercie i tam też było sporo nudystow, baby, chłopy, cała galeria, szczerze mówiąc było to mocno niekomfortowe, nie wiedziałam, gdzie oczy podziać 😅 najlepsze że oni nie leżeli sobie na kocu opalając sie, tylko normalnie przechadzki plaża w takim anturazu 😅 jeszcze żeby było na co popatrzeć, ale gdzie tam.

8 minut temu, eRCe napisał(a):

Nieszczególnie, bo i tak zacznie się festiwal blokowania tematów, więc i tak nie będzie żadnej przyjemności z pogadanek. 

To witaj w klubie;) 

ale całej reszcie gratuluje, dziś o północy zostaną wydane dla was certyfikaty 😅 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Rozumiem, że nic nie odpisali?

Nie odpisali i w związku z tym mam dwie teorie (nr 1 bardziej prawdopodobna... raczej):

1. Olali temat i nie odpisują, bo im się nie chce i ogólnie olewka. 😆

2. Poinformowali osoby odpowiedzialne za administrowanie forum z prośbą by sprawdzili czy da się coś z tym zrobić (a oczywiście, że się da) i czekają z odpowiedzią.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Nie odpisali i w związku z tym mam dwie teorie (nr 1 bardziej prawdopodobna... raczej):

1. Olali temat i nie odpisują, bo im się nie chce i ogólnie olewka. 😆

2. Poinformowali osoby odpowiedzialne za administrowanie forum z prośbą by sprawdzili czy da się coś z tym zrobić (a oczywiście, że się da) i czekają z odpowiedzią.

A ten cały blok to jest po prostu zbiór spacji czy coś bardziej skomplikowanego? Bo jeśli to kwestia tylko liczby znaków, to byłoby banalne, ale srylnik pokazywał coś co wyglądało jak jakiś kod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A ten cały blok to jest po prostu zbiór spacji czy coś bardziej skomplikowanego? Bo jeśli to kwestia tylko liczby znaków, to byłoby banalne, ale srylnik pokazywał coś co wyglądało jak jakiś kod.

Dwa problemy z tego co ja rozumiem (ale oczywiście mogę się mylić - zaznaczam, bo na nowszych wersjach IC tego bugu już nie ma, więc nie miałem nawet jak odtworzyć, w ramach eksperymentu, a kilka wersji wstecz nie sięgałem)

- przekroczenie ilości znaków (dziwny bug, bo dotyczy wyłącznie pustego pola) powoduje błąd z odpowiedzią serwera i nie da się zrealizować żądania - temat zablokowany.

- ostatnio też trolle odkryły, że ten sam błąd można odtworzyć szybciej specjalnymi "pustymi" znakami (blank text) na zasadzie copy-paste i tam wystarczy nawet mniej wierszy by zapchać serwer, zdaje się że chyba kilkadziesiąt linijek i po temacie.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, eRCe napisał(a):

Dwa problemy z tego co ja rozumiem (ale oczywiście mogę się mylić - zaznaczam, bo na nowszych wersjach IC tego bugu już nie ma, więc nie miałem nawet jak odtworzyć, w ramach eksperymentu, a kilka wersji wstecz nie sięgałem)

- przekroczenie ilości znaków (dziwny bug, bo dotyczy wyłącznie pustego pola) powoduje błąd z odpowiedzią serwera i nie da się zrealizować żądania - temat zablokowany.

- ostatnio też trolle odkryły, że ten sam błąd można odtworzyć szybciej specjalnymi "pustymi" znakami (blank text) na zasadzie copy-paste i tam wystarczy nawet mniej wierszy by zapchać serwer, zdaje się że chyba dziesięć linijek i po temacie.

Aha. A ta wersja invision co jest tu na nerwicy rozumiem jest nowsza niż tam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Aha. A ta wersja invision co jest tu na nerwicy rozumiem jest nowsza niż tam?

No, to widać na pierwszy rzut oka nawet, tu jest relatywnie nowocześnie, tematy szybciej się ładują, emoji tak samo, ładują się w mig, tryb podglądu ze strony głównej sekcji szybciej się ładuje, na kafe nie raz 15 sekund czekam, aż mi się załaduje okienko. Admin może sobie łączyć posty na zasadzie czasówki, strona lepiej się komponuje na urządzeniach mobilnych, co na kafe jest zupełnie olane, no i wizualnie już bardziej się wpasowuje forum w język współczesnych standardów estetyki. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi