Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

O proszę:p w sumie jak sobie przypomnę to mnie od zawsze net pochłaniał, tak mniej więcej odkad rodzice założyli w domu 😛

Mnie zaczęło gdy znalazłam tutaj fajnych ludzi. Ogólnie net niezbyt...bardziej jako źródło wiedzy traktuje. Dziwić się młodzieży dzisiejszej 🫣

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

co do tego niewracania - to nie jest takie proste nigdy:p

Niestety 🤷 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Nesia napisał(a):

Mnie zaczęło gdy znalazłam tutaj fajnych ludzi. Ogólnie net niezbyt...bardziej jako źródło wiedzy traktuje. Dziwić się młodzieży dzisiejszej 🫣

Niestety 🤷 

Ja robiłam byle co byle siedziec i emitować to niebieskie światło z mojego pokoju na sypialnie starych 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ironella napisał(a):

😅 emisja niebieskiego światła na sypialnie starych mnie rozbawiła 😄

na mojego tate szczególnie działało pobudzająco:p duzo energii i zapału dostawał dzieki mnie 😛

ale serio o tym świetle to są żarty rodzinne. Potem obkleiłam plakatami szybę to została tylko taka łuna pod drzwiami 😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ja nie kojarzę, zależy w jakich latach to było otwarte, ja w ogóle fora inne jakie znam to tylko ze słyszenia. 😅

@Krejzi1 @Elciaa przenoszę offtop tutaj 

No to Krejzi już wiadomo że z nie jednego pieca chleb jadła xd jeśli chodzi o fora. A Ty skąd tam i tu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, shadow_no napisał(a):

@Krejzi1 @Elciaa przenoszę offtop tutaj 

No to Krejzi już wiadomo że z nie jednego pieca chleb jadła xd jeśli chodzi o fora. A Ty skąd tam i tu? 

A ja pierwszy raz założyłam konto na forum w momencie jak wybuchła pandemia i był lockdown że nie można było wychodzić z domu.

Wtedy to było moje jedyne okno na świat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

Czyli nuda, myślałem że jakaś spektakularna akcja a to tylko zaczęło się od strachu że wszyscy umrzemy od kaszlu

Nie ze strachu bo się nie balam covida, z nudów bo nie miałam do kogo gęby otworzyc, założyłam konto na kafe i później jakoś tak wyszło że tam zostalam. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja robiłam byle co byle siedziec i emitować to niebieskie światło z mojego pokoju na sypialnie starych 😛

To tak jak ja, choć rodziców odwiedzałam jedynie w święta, bo byłam już na studiach. Ale szybko się uzależniłam, zresztą poznałam wtedy fajnych ludzi na czacie na Onecie chyba (albo WP?) i z nimi głównie gadałam. To się stała moja główna paczka znajomych na studiach, bo spotykaliśmy się też ciągle w realu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To tak jak ja, choć rodziców odwiedzałam jedynie w święta, bo byłam już na studiach. Ale szybko się uzależniłam, zresztą poznałam wtedy fajnych ludzi na czacie na Onecie chyba (albo WP?) i z nimi głównie gadałam. To się stała moja główna paczka znajomych na studiach, bo spotykaliśmy się też ciągle w realu.

Ooo, czat na Onecie. Sporo czasu tam spędziłam. Ale mi przypomniałaś fajną prehistorię 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Śliwka Bla Bla napisał(a):

Ooo, czat na Onecie. Sporo czasu tam spędziłam. Ale mi przypomniałaś fajną prehistorię 🙂

No, prehistoria :D Na poczatku te czaty byly super, ludzie normalnie sie zachowywali i byli mili dla siebie, potem zrobil sie syf niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

No, prehistoria :D Na poczatku te czaty byly super, ludzie normalnie sie zachowywali i byli mili dla siebie, potem zrobil sie syf niestety.

Też byłem na onecie ^^ pamiętam pokój #młodzież haha jej ja miałem wtedy chyba z 10 lat jak tam wchodziłem.

Ale patologia zawsze też była tylko fakt, na mniejszą skalę. Ale pamiętacie później dzieci neostrady itp. też było dużo syfu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi