Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipersomnia

Przemek_Leniak

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, AntiSocialButterfly napisał(a):

Wydaje mi się, że moja mama też się z tym mierzy, tylko ona miała tak już w dzieciństwie.

Jest to upierdliwe - w końcu nie usnąłem tylko coś porobiłem do 20 - na wsi zawsze jest co 😉
ale teraz jestem zmęczony jak jakiś osioł
Szukam w głowie powodu nasilenia się tego objawu i być może to samo myślenie o tym by się zarejestrować w UP a może coś innego...

propos w dzieciństwie - takie coś miałem w okresie dorastania ale nie było to tak upierdliwe wtedy ot spałem po szkole dwie trzy godziny Teraz dochodzi to do w sumie z nocą do 16 -20 godzin dziennie - mało zostaje na aktywność
lekarz poza tym zestawem co mam nie proponował na to żadnej chemii - więc może na to chemii nie ma.
Śnią mi się sny związane z chorobą np mój zmarły Ojciec ze mną gadał o chorobie (nieczęsto mi się śni niestety - to był mądry człowiek...)
Coś się więc tam pod deklem kluje i przerabia
Oby w dobrym kierunku

Dzięki za odpowiedź - bardzo jej mi było potrzeba
pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Przemek_Leniak napisał(a):

propos w dzieciństwie - takie coś miałem w okresie dorastania ale nie było to tak upierdliwe wtedy ot spałem po szkole dwie trzy godziny Teraz dochodzi to do w sumie z nocą do 16 -20 godzin dziennie - mało zostaje na aktywność
lekarz poza tym zestawem co mam nie proponował na to żadnej chemii - więc może na to chemii nie ma.
Śnią mi się sny związane z chorobą np mój zmarły Ojciec ze mną gadał o chorobie (nieczęsto mi się śni niestety - to był mądry człowiek...)
Coś się więc tam pod deklem kluje i przerabia
Oby w dobrym kierunku

Dzięki za odpowiedź - bardzo jej mi było potrzeba
pozdrawiam

Oby tak, nie ma za co. Również pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi