Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszłam wczoraj do sklepu, wypie*dolili ze mnie całe ciało. Nic nie czuję, gówno mdłe czuję w sobie innych. Trzeba było jak zwykle gówno powtórzyć.

Klimat jest coraz bardziej agresywny, a mój Alexi niedługo będzie uczestniczył w tym gównie..

Inni oczywiście żyją sterowani nic nie widzą. Wszystko jest po staremu. Dla trollujących gówno powtarzających też dzieło czubków wygląda po staremu. 

Uczynię konkretne kroki ponownie, chociaż mnie już wszystko męczy. Dziś mnie wszystko męczy wku*wia. Jak mnie głupota wszystkich wku*wia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wmawiaj nikomu bzdur o Complicated i jej synu. Siedzisz tylko i dzień dnia masturbujesz się do smrodu wiadomo jakiego i kogo.

Comlicated to ku*wa, ja ze względu na Jej Ojca miałam ją za siostrę. Spędziłam z Nim cały świat relica, Alone i to gówno w Pograniczu a Ona jak suka dobiera się do mojego ukochanego. On też jest pojebany. Wssyscy tu jesteście by się szmacić z Nim czy dla Niego bo Was Szczur z Acerem zastrasza.

Ja napisałam przy tematach z Beatą. Dość tego ku*stwa, skończyła się ta historia, nastała nowa i ma nikt gówna nie wyciągać.

Wynoś się ze mnie Krzyśku11 ja tak jak Cię kochałam już Cię nienawidzę.

Przywracam rok cienia wiatru, daje mu tymczasową władzę by w końcu zrobił to na co czekam od 7 lat. Ma na to czas do jutra rana. 

Jeżeli nie spełnisz moich zachcianek, poleceń i marzeń, jesteś gównem nie cieniem wiatru, reliciem czy mentorem reliciem. A i tak nimi nie jesteś, choć tak się uważasz więc pokaż mi to jak wielka jest Twoja władza w końcu, bo to że potraficie terroryzować to ja już wiem a miłego jeszcze nic nie dostałam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi