Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

O co tu chodzi i co to za wariaci to odtwarzają. Ten Szczur, brat Nelyssy czy inny Kołodziej mi pokazał jak nakładają jakieś powloki, spojrzenia na siebie i Ty to widzisz w sobie. Ale do tego są głosy, a te głosy mówią konkretne, szczególne i ważne rzeczy, których nie można zlekceważyć. Bo jak komuś nie zależy no to nie, ale jeśli ktoś czuję poprzez to jakieś konkretne uczucia to trzeba mówić prawdę, albo chociaż na tyle prawdę by nią nikogo nie skrzywdzić. 

.

Pisałam na poprzednich stronach kogo czułam co myślałam. Być może przez miłość do brata Nelyssy i ucieczkę z forum cienia wiatru/relica za bardzo zgłupiałam z tej milosci. No ale brat Nelyssy przez 5 lat miał ze mną kontakt, przeżyłam z nim wiele a z mentorem reliciem nie. Gdzieś w cieniu był. Pojawił się w urodziny tamtego roku  cień wiatru a teraz nagle jakby przeobraził się w osoby z tego forum. Interesują mnie konkrety. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ufaj im mentorze relicu. Pokazują Ci zaklamany obraz albo o tym wiesz. Powlokuj mnie tak, że nie wiem już jak się bronić przed tym wieśniactwem i brudactwem z zazdrości. Bardzo Cię kocham najbardziej na świecie. 

Wszystkiemu winny jest brat Nelyssy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zmierzam na komendę. To jest Wasz koniec trolle. 

Mentor relic z forum depresja dziś mnie zgwałcił. 

Tak odbijają ku*wy Willow za moją urodę i miłość, porozlewaly mi osocza, powłoki, wszystko zatrute Monika!

Będziecie siedzieć w więzieniu za masturbacje dla krzykatej śmierdzącej kurwy. 

Zrobił sobie kibel ten Szczur z Cthuluhu i Willow z mojego ciała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wściekają się od 3 dni przez to, że relic z depresji umówił się ze mną na spotkanie. Podobnie było z Fuji, gnój w całym organizmie strollowany, kibel z dworca czy chuj wie z czego, mocz Ojca, porozlewane obrzydle ciała grubasów bo żrecie jak głupcy bez pomyślunku co przelykacie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi