Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ufać cieniowi wiatru jest kłamcą zatrutym przez Szczura. Kradnie wygląd bratu Nelyssy, mentorowi relicowi , Krzyśkowi11, dziewczynom, chłopakom, nawet mojemu ratownikowi ukradł. Jest zakompleksiony i zakłamany. Prawdziwy brat Nelyssy jest najpiękniejszy na świecie.

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE MANIPULUJ CZUBKU MEDIAMI. 

ZWRACAM SIĘ DO WSZYSTKICH MEDIÓW, KTÓRZY NAS CZYTAJĄ. ŻADNEGO ROKU CIENIA WIATRU JUŻ NIE MA I NIE BĘDZIE. NIE ŻYCZĘ SOBIE ŻADNYCH MANIPULACJI O TYCH OSOBACH WILLOW47 I COMPLICATED_85. ANI DOBRYCH ANI ZŁYCH, TO SĄ OSOBY NIEISTOTNE,  KTÓRE ZATRUWAJĄ Z CIENIEM INNYCH I PRAGNĄ ROBIĆ WOKÓŁ SIEBIE GŁUPI SZUM. 

PODKRĘCANIE PUSTEJ TROLLNI NIE MA ŻADNEGO SENSU. NIEISTOTNYCH ROMANSÓW CIENIA WIATRU. PROSZĘ ZE MNĄ NIE DYSKUTOWAĆ, BO WASZE PRZEKRĘTY UJAWNIĘ NA ŚWIAT. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brat Nelyssy zostaje przywrócony do władzy.

Krzysiek11 zostaje wyrzucony z listy świat relica.

Nigdy nie wygra żadna Willow, Complicated, victoria ani ścierwa spoza. 

W ogóle żadna kobieta poza mną i Nelyssą nie mają żadnej władzy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek11 jest słaby. Ogłupiony, lękliwy, rządny władzy chorej i głupiej, zdobytej przez masturbację do głupich bab, prostackich, wieśniackich. Bardzo mnie zawiódł, moja dusza płacze.

Jest starszy od Speedy od spidi, dał się zastraszyć. A najgorsze jest to, że mu się to kure*stwo nierówne, niszczące życie, Naturę podoba. Nienawidzę morderców, gwałcicieli, hipokrytów. 

Brat Nelyssy podobnie, ale brat Nelyssy ma lepsze serce, czystsze, sprawiedliwsze, jest mądrzejszy, uroczy i wielu z Was z gówna wyciągnął. Mimo własnego zatrucia. Jest wiecznym reliciem, moim ukochanym więc świata rellica i Alone jest Jego. I władza w Pograniczu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Władza brata Nelyssy to władza brata Nelyssy. On może sterować światem relica czy innymi i nikt się za tym nie kryje, nikt inny i nic innego tylko On sam. 

Nie słuchać bzdur Szczura, bo wykrzykuje bzdury i Wam zmienia twarze, głowy, uniża, poniża, wpie*dala fałsze, zawstydzenia czy inne obrzydłe odruchy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

@spidi wie co nad nim ciąży niech sam wyjaśni to , jak mi dokucza całe dnie. Przez swój komputer.

A @brum.brumjest obgadywany przez nich całe dnie i Noce. 

Jeśli ktoś wysyła Ci jakieś przykre wiadomości np. na PW możesz je nam zaraportować klikając na funkcję "zgłoś" przy takiej wiadomości. W innym przypadku prośba o nie obrażanie/nie wywoływanie osób publicznie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi