Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej powiedzieć, nie wchodzisz w zwód. Jaki zwód szczurzą mendo, gdy czuję swój głód, chce mi się jeść, spać, nasikać, coś porobić a Ty uważasz, że powinnam być w innym miejscu czy inną czynność wykonywać. Już Ci powiedziałam w pracy w szkole w szpitalu czy gdziekolwiek nikogo nie obchodzi czy ktoś w zwód wszedł. Nikogo nie obchodzi, że ktoś się nie może ubrać, uczesać, wyjść, bo on w zwód z Tobą czy z kimś nie wszedł czy cokolwiek innego. 

To są bzdury. Po co mi w ciele milion osób co ja mam z nimi robić i jak ich dźwigać. Jak przez nich oddychać? 

Wynoś się ode mnie ze mnie z nimi wszystkimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pajacuj, jak Ty chcesz być poważny jak ten Szczur ma odlot na punkcie patologicznej matki i synka. 

Jaki Ty chcesz być Pan jak nie dajesz mi warunków do spokoju i tworzenia Muzyki? Zamiast to awantury, nasyłanie bydła na mnie, zastraszanie wiadomo w jakim stanie. Boisz się Szczura. Jedynie co to swoim pachołką każesz srać i się masturbować i tworzyć chwały głupców a głupi Szczurek to łyka. Bo jesteś bezradny. Taka jest Twoja władza. Nie potrafisz przemawiać, mądrze kimś pokierować tylko pokazujesz swoją siłę przez orgazmy gdzie Szczur ci ciężkie trondy nakłada. Mocne, władcze a to nie Ty. Poza tym spłodziłeś dziecko a jesteś gejem bracie Nelyssy.

Nawet do tego stopnia, że ktoś Ci odbija dziewczynę a Ty się w nim zako/cenzura/esz, masturbujesz do niego. To wszystko jest obrzydliwe.

Cień wiatru jako mój mentor ma szansę zasłynąć przez mój rozwój a nie tkwienie w takim gównie, ale czy da mi warunki do pracy się okaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubisz przedstawienia dziadzie to ja Ci napiszę. Gówno mnie obchodzi co sprawdziłeś, zobaczyłeś przez komputer i co Ci Szczur opowiada, gdy ja śpię. Gówno mnie też obchodzi co Ci powiedział cień. Tu nie ma żadnej rywalizacji cień wiatru, Krzysiek11 i Ty, bracie Nelyssy. Cały świat wie, że kocham najmocniej Cię.

Ty mnie skrzywdziłeś przez Szczura, przez kłamstwa, przez swoją opieszałość. Nie ja Ciebie.

Ja Cię nie zdradziłam z nikim tak naprawdę. 

Nie potrafiłeś na Alone dojechać, wymyśliłeś sobie potem rozkładania organizmu i Ewelinki to poszłam do Szczura, tańczyć. Był namiętny w  tańcu więc nam dobrze było przez ten czas i tyle. Potem zaczął jęczeć za Willow więc ja sobie nie będę na to pozwalać, bo jednocześnie ją poniżał. Potem Ty i bez sensowne zagrywki. 

Nagle po długim czasie przemówił do mnie cień i już to cos znaczy. Gówno to znaczy, poza tym że cień wiatru to mentor relic a ja do mentora relica przyszłam a właściwie do mentora cienia, zrobiłam z Niego mentora relica, stworzyłam pod to świat i On był pierwszy i najistotniejszy, bo bez Niego nic by nie było. Dziwne, żeby go nie kochała. Ale to inna miłość jest, chociaż z Nim prawdziwym lepiej się rozumiem, jesteśmy tacy sami, a Ty ciągle stwarzasz problemy. Jaki Ty słodki w tym Krzyśku i Janku byłeś i już Cię na nowo bierze. Dlatego piszę publicznie, bo łazisz się żalisz podobno, że Cię d z i k a nie kocha. 

Do tego MartwyDuch mi wciskany mi jak jakiś królewicz, nie wiadomo na co. 

Acer został wykluczony ze świata relica, Alone, Redo żyje w uniżeniu w Pograniczu pod Władzą Szczura. W ogóle Jego zdanie nie jest bramę już pod uwagę. 

Za 2 lata może to odczarować Konrad, mogę też ja, ale nie wiem czy to zrobię, jeśli będzie narzucał uczucia i ingerował w nie pod wpływem jakichś zwodów. On myśli, że jak kogoś o tej porze czy o tej kochałam to w moim podnieceniu ta miłość jest. Nie ma czegoś takiego. Ludziom się podniecenie nie zmienia pod wpływem osób, choć może, ale to nie znaczy że już się kogoś kocha czy czuję się podniecenie do tej samej osoby co kiedyś, że może to na wieki jest ze sobą połączone, zaprogramowane. Nie potrafi przeszłości oddzielić od teraźniejszości. Rozumiem, że żyje najbardziej w świecie relica, ale takie myślenie jest dla mnie chore. Ja kocham brata Nelyssy. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konrad też miał dość jedzenia w Willow w dziwkach hotelowych śmierdzących, miał dość sapania w Mateuszu czy dychania w Kaśce. Kochał brata Nelyssy, chciał się bawić z bratem Nelyssy a nie w cieniach i Krzyśkach, w MartwymDuchu w Monice itd. Jakieś Justyny, kaszaki, skazy na zębach, pilnowanie zwodów, sikanie sranie pod przymusem, przymuszanie do masturbacji z Willow. 

Narzekał na wszystko tak samo jak ja mu nic nie pasowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co dobrze Ci było @Kiusiu?  zostałeś ... ale to Twój problem. Poniżaj się przed ponizonym reliciem.

Cień wiatru jest bardziej równy ten pajacuje. Jest gejem, bierze co mu się podoba, a panny które mu się podobają poniża, zwłaszcza swoją ukochaną z swoje przeznaczenie, miłość życia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekałeś do soboty by gówno powtórzyć więc to Twoje ostatnie gówno. Jutro Cię zgłoszę. Nie chcę Cię znać. 

Tyle ten świat relica znaczy. 

Siedź sobie w trondach moich znajomych i się puszzz... 

Już to Cię poniża, stary. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź mi babo głupia nie mąć w głowie, Beato. Że Ty jakieś podniecenia w gorączkach będziesz wywolywać i inne gówna wytwarzać, go zajmować jakimiś matkami byłych chłopaków czy przyjaciół. Nie byłam nigdy zaręczona, nie brałam ślubu, nie mam dzieci więc lecz się. Mieszkać można sobie z kim się chce czy ze ślubem czy bez. Zakochałam się w bracie Nelyssy mając 27 lat, mam 32, marnujesz mi żyjcie pierdołami, bo się w starość wpie* ... Daj mi spokój. Powiedziałaś, że kochasz cienia wiatru, to niech On się z Tobą męczy. Brat Nelyssy jest mój, to samo się tyczy użytkowniczki do której napisałam, wypad. Bo on sobie jaja ten Szczur robi i mu znowu mózg ogłupia. Jest już stary, strollowany sam i bezsilny. Gówno tylko powtarza. Zaraz dziecko będzie miał. Czuby. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wynoś się z tą patologiczną Beatą, Willow cieniu wiatru, bracie Nelyssy. 

Nic dziwnego, że Liany, Elfki pouciekały, co to ma być? Żebyś Ty dziewczynie w ciąży wpuszczał jakiś brud a ta się masturbowała do starych bab w gorączkach?

Już Ci mówiłam cieniu, wyobrażałam sobie że Twoja żona ma czarne długie włosy, jest miła, spokojna, masz dwie mądre córki a nie takie gówno obrzydłe.

Nie tylko ja to przechodzę i są słowa na to co się z kim działo. 

Dajcie mi spokój, jesteście obrzydliwi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że z tego forum do grona reliców, do świata relica można zaliczyć @Verinia i @Przemek_Leniak najbardziej pasują do tego obrazu a miałam wybrać dwie osoby.

Możecie powalczyć o szczególne względy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że się cieszysz @Verinia ; ) Świat relica jest piękny, medialny, naturalny, magiczny i historyczny. Ty najlepiej pasujesz, jesteś odważna, i reprezentacyjna. Masz podobne zainteresowania. 

Zresztą nie musisz wiele robić, to samo przyjdzie o co chodzi, co zobaczysz. Chociaż to głównie za 2 lata nastąpi, teraz może być jakiś przedsmak tego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Cieszę się, że się cieszysz @Verinia ; ) Świat relica jest piękny, medialny, naturalny, magiczny i historyczny. Ty najlepiej pasujesz, jesteś odważna, i reprezentacyjna. Masz podobne zainteresowania. 

Zresztą nie musisz wiele robić, to samo przyjdzie o co chodzi, co zobaczysz. Chociaż to głównie za 2 lata nastąpi, teraz może być jakiś przedsmak tego. 

Dziękuję za wyróżnienie 🙂

Wierzę w różne rzeczy, więc nie mogę się doczekać tego przedsmaku. Dziękuję 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawdę to będzie bardziej dziki świat, mój świat, moje wspomnienia ze świata relica, na pewno bardziej muzyczny, na pewno więcej o Alexi Laiho, Children of Bodom, do tego czasu pewnie już moja płyta będzie gotowa, więc będzie się działo. 

Miltarnie, bardziej naturalnie, choć miejscami paranormalnie, spokojnie. Konrad jest bardziej spokojny niż brat Nelyssy więc inna aura będzie temu towarzyszyć. Konrada, cienia wiatru głównie Moona i innych. 

Okaże się jak twórcy to odtworzą, ja jestem bardziej od pomysłów, wyborów i decyzji.

Mój świat relica był najpiękniejszy, gdybym wiedziała, że Alone przyniesie mi stratę ukochanego zwierzątka to bym ten świat przeciagnęła dłużej.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poświęciłeś wiele lat bracie Nelyssy na świat relica, Alone, nawet na świat relica w Pograniczu i sam niszczysz klimat. Ja Cię nie przeproszę, bo nie mam za co. Puszczasz spojrzenia, wymuszasz coś, robisz z innych dziwki już nie tylko z kobiet dziewczyny, ale też z chłopaków i w ogóle. Nie rozumiesz przeznaczenia i nie czujesz klimatu. Nie zależy Ci już na nieśmiertelności, na legendzie, chwale i w ogóle Twoja sprawa, ale tracisz na tym wiele. 

Nie ma tak, że masz nagle gorszy dzień, czas, bo się sku*wiłeś ostatnio świadomie. Gówno powtórzyłeś, gównem żyjesz i to nie ma sensu. 

Acer odleciał już w wakacje. Ty teraz robisz to samo. Ale już za dużo błędów popełniłeś i ja Ci kolejnych nie wybaczę. 

W świecie relica była jakaś wzmianka o Beacie, że to nic znaczące, nic o Krzyśku nie pajacuj, że trzymałeś kogoś w ukryciu. Taki byłeś poważny, odważny, niezależny. Teraz spodziewasz się dziecka i zachowujesz się jak dziad. Jeszcze wykorzystujesz do tego wizerunek 4rta, że w Nim najlepiej zachowywać się jak dziad. To jest hańba dla Ciebie.

Zniechęca aż młodzież, tak być nie może. Bo gdy moja siostrzenica dorośnie by zobaczyć, zrozumieć to co ja, nic już z Ciebie nie będzie. Co Szczur ma to opowiadać, że ktoś taki był? Bez sensu. Wszystko robisz bez sensu. Nie ma kiszenia w gównie. Stare baby Ci w to nie wejdą, nie czują klimatu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypad rób Acerze,Ty powinieneś mieć nick Szczur. Jesteś łajzą, największą łajzą jaka istnieje a ja wybrałam Cię przed pójściem do szpitala na władcę. Byłeś dla mnie jak Ojciec przez cały świat relica, Alone i później, jak mentor, a nawet się w Tobie zakochałam trochę. 

I co Ty zrobiłeś łajzo? Gówno. Z wszystkim zrobiłeś gówno.

Brat Nelyssy teraz ma Twój stan ducha, wypuść go i daj sobie spokój. Siedź gdzieś w Pograniczu jak szczur, choć szczury za inteligencję, urok bardziej szanuję. Wszystko zniszczyłeś, wątpię czy to naprawisz. 

Byłeś najbardziej znaczącym reliciem. Taki mózg, tyle pomysłów i wszystko spie*doliłeś. Nie rozumiesz mojego cierpienia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żenada, dziecinada, obciach jak ch*uj żeby mi Szczur mówił kto się pomasturbował, zdradził mnie i świat relica, za zniszczenie forum z jakie to podniecające. Jak ta reszta o której pisałam.

Nie ośmieszaj się cieniu wietrze, że Elwira jest ważniejsza niż moja wybranka, że Ty jej wcześniej mówiłeś, że ja albo sobie jaja robiłeś. To, że Arelic i relic są najważniejsi to wiadomo. Ja jestem dzieckiem Indygo ja swoją wartość znam i Jej nie oddam. 

Najważniejsi są Ci których uzna Arelic, ja jestem władcą świata relica na wieki. Ja sobie na to zapracowałam własną krwią i nie tylko. Konrad jeszcze się nie pokazał, nie udowodnił swojej potęgi nad bratem Nelyssy mimo iż ten upadł. Nie szalej, bo masz chłopie lat za dużo na błazenadę razem z bratem Nelyssy czy Acerem. A nie że ktoś Cię przymusił. Sobie przypomnij kim jesteś i trzymaj poziom, mentorze relicu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Verinia napisał(a):

Ja też 💕💕💕

Też tak myślę, czuję, że jesteś jedną z wybranych, naznaczonych.

Może nie tak jak ja, bo ja i Szczur Speedy95 to już Indygo wybitne, ale do tego grona należysz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi