Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Promujcie nadal kalectwo ku*wy się to tyczy mediów i nie tylko, zwłaszcza ludzi głupich kalectwo promujących. Lepiej poczytać o wojnie no, ale to wiadomo, że mi temat odpowiada. 

Jakie to ... No właśnie jakie to co urocze, podniecające, dobroduszne wystawiać tych połamańców? Jacy Wy wszyscy chorzy i trzeba Wam pomóc. Z mózgami najpierw zróbcie porządek to ozdrowiejecie wszyscy.

Szczur w Was włazi i go to nakręca jak Wam w ... coś przerywa i potem są obrazki jakie są. Już się naogladałam. I w Was i w sobie co można z człowiekiem zrobić.

W dzieciństwie też już od lat najmłodszych te wszystkie kalekie stworzenia patrzyły na mnie jak na zbawiciela. Wtedy nie zrozumiałam teraz rozumiem, więc apeluje o zaprzestanie gówna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PRZESTAŃ SZCZURZE CUDOWAĆ JAK TAKI CZUBEK POŚRODKU I MYŚLISZ, ŻE Z BRATA NELYSSY DZIADKA ZROBISZ I GO OTOCZYSZ LUDŹMI Z FORUM. JEGO GÓWNO TO OBCHODZI, ON ROZMAWIA Z WAMI Z LITOŚCI NAD WASZYM KALECTWEM A I Z NIEGO TO ZROBIŁEŚ, ŻEBY SIĘ Z INNYMI ŁĄCZYŁ. RÓB WYJAZD Z TĄ BEATĄ, WILLOW TO SĄ GŁUPIE, STARE BABY ZE ŚWIADOMOSCIA ZNISZCZONA W KALECTWIE I TROLLNI. DO TEGO SĄ ZAWISTNE, ZAZDROSNE, UDRECZONE TAKIE BABSKA JUŻ NIE MAJĄ W SOBIE SZCZEREJ SZLACHETNOŚCI, PRZYZWOITOŚCI. 

TO SAMO Z CIENIEM WIATRU TO JEST MENTOR RELIC I MÓJ SUBARU. MASZ GO PRZESTAĆ TERRORYZOWAĆ. POCZYTAJCIE DEPRESJE TAM SĄ JEGO STARE POSTY JAKO RELIC. 

Nann to samo, przestań łapać jakieś schizy, jakie to ważne i poważne w tym kalekim Adrianie. I uważać, że życie w tej TROLLNI, kalectwie jest Wam potrzebne czy czemuś służy. Robienie chorych dzieci na siłę, nikomu nie służy i niczego nie uczy. Tak się dzieje dopiero wtedy, gdy coś się dzieje naturalnie. A Szczur to chory morderca, gwałciciel. Wszyscy się go jak idioci boicie albo wszystkich czymś przekupuje. Talent talentem, jest najpotężniejszy ale i najgłupszy. Najgorzej jest wierzyć w silnego ale głupiego władcę. Zwłaszcza, że nie słucha mądrych doradców. Ten kraj, świat to już poniżenie samo w sobie, upadek ludzkości. 

Tak jasne, oczywiście nikt Speedy95 nie zna. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma czegoś takiego, że ja zjem to tamto, ubiorę to tamto, wyjdę tam czy tam, porozmawiam z kimś, stanę za jakimś postem i wykonam jakąkolwiek inną czynność by milion gówna się za tym kryło. 

Wyrażam się w prost, bradzo jasno, logicznie i dosadnie.

GÓWNO MNIE OBCHODZI TO WSZYSTKO. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiejcie się głupio, bo Szczur z gówna Wam klimat stworzył z mojej i brata Nelyssy krzywdy z cienia wiatru.

Oni Was nie lubią. Śmieją się z WAS w duszy i z Niego, razem ze mną, bo ja jestem bardzo bezczelna. Ja Wam to powiem, że mi się w 2 miłościw wpie*doliliście jak chamy. 

Moon to już z takim głupim śmiechem chodzi, że nie ogarnia, a w duszy płaczę.

Już nie będę tu nikogo obrażać, ale przyjmijcie do wiadomości, że jesteście chorzy. Daliście się poniżyć jak nikt przed bliskimi ludźmi z mojego otoczenia, bo ciężko Exii powiedzieć, że przed  rodziną. Zresztą Ty wszystko rozumiesz, rozumiałeś Ty i Konrad.

Daliście się złapać w sidła 15 latka trolla. 

Wszystko jest moje i ja Wam nic nie oddam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 7.10.2025 o 07:07, Dryagan napisał(a):

To, co opisujesz, to nie jest prawdziwe życie – to świat stworzony przez Twoje emocje, przez to, co w Tobie ciągle wrze i szuka ujścia.

W dniu 7.10.2025 o 12:24, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Jest to wprawdzie inny wymiar, fantastyczny w dużej mierze, ale osoby prawdziwe z forum depresja. Ja bym chciała łączyć to w sposób zdrowy i naturalny

Przepraszam bo może i nie jestem w temacie i może czegoś nie rozumiem, ale jak coś jest publikowane publicznie to każdy może się do tego odnieść.

Ja, na swoich własnych doświadczeniach, jedno mogę powiedzieć już dzisiaj na pewno. Nawet gdy nie zawsze łatwo jest to rozróżniać, ale warto się uczyć, by nie ranić samego siebie,
że nadzieja dodaje nam siły, złudzenie zaś utrzymuje w bólu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem @Relfi czy w tej sytuacji NADZIEJA, ma jakikolwiek sens. 6 lat nadzieją żyłam. Wszystko jest strollowane, najbardziej wartościowe, szlachetne osoby przestały być prawdziwe. Wszystko jest fałszywe.

Złudzenie daje nadzieję daje, tymczasową i to też jest złe.

Był brat Nelyssy - Michał, teraz jest Krzysiek11, Jego psy, Justyny i pierdoły.. 

To nie jest świat relica.

Codziennie dziękuję Bogom za Konrada, mimo wszystko, dziękuję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zniszczył brata Nelyssy, Szczur razem z Willow, bo Jej się w dupie jakiś Krzysiu zapalił. A ten ze strachu przed Acerem uznał że to wszystko ważne. Tak samo zrobili z cieniem wiatru by się Nann kłaniał. 

Wyszło Wam mieszanie ciał tak, że nad umysłami i podnieceniem zapanować nie możecie. Szczur w sumie może, ale dopóki nie śpię. Bym nie spać musiała, żeby go to podniecenie nie jebło. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi